Živ sam već više od 6 sati. Riješio 7 bandita, 1 protivnički helikopter (umalo i 2), zbog neiskustva u upravljanju helikopterom imali smo malu nezgodu (zabili se u bor), ali na neku sreću preživio sam heli crash (moja 2 frenda nisu bila te sreće) i ostao na 600 blood-a (frendovi se vratili i dali mi blood bag).
Kasnije smo lutali malo po mapi i vozikali se i spazimo dim i heli crash site i lika koji spušta helikopter i ide provjerit dali ima loota. Onak čekamo u šumi sa strane da lik izađe iz helija i zaletim se s đipom, lik krene trčat nazad i uđe u heli, ja se zabijem s vozilom u njega i njegov heli ekplodira, a ja prođem samo s krvarenjem od udarca. Lik pobijesnio u chatu . Pokupio DMR od njega i druge vrijedne stvari, sakrio se sa strane i čekao druge žrtve da dođu provjerit loot. Na tom mjestu u nekih 10-ak min sredio 2 snipera u ghillie suit-ima. Zatim pokupio frenda i otišli do stary sobor i kempali i čekali žrtve da dođu provjerit vojnu bazu. Došli 2 lika s helićem i nisam se dobro pozicioniro i nakon što smo ispalili par metaka likovi se pokupili i ošli. (nisam znao da šator može blokirat metke
)
Igra je odlična i svaki dan donosi nove avanture, a kad se još igra i s ekipom smijeh je zagarantiran.
Kasnije ubacim par SS.