Aliens vs. Predator

poruka: 8
|
čitano: 3.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator

Svi ste čuli za Aliena, a vjerojatno i za Predatora. Tko nije, sram ga bilo. Igra izlazi u veljači, 2010. Imat ćemo priliku zaigrati kao marinac, alien ili predator. Svaki lik će donositi cca 4 sata igre, što dovodi do dvanaestak sati. Ako izaberete luzera sa Zemlje(Marinac), igre se pretvara u survival horror FPS. U ulozi Predatora nastupa stealth. Vi ste nevidljivi lovac na ljudske glave, tj. trofeje. Služit ćete se high-tech stvarčicama kojima i Batman može zavidjeti. U ulozi Predatora će biti puno taktiziranja. Ako uletite kao muha bez glave među Marince, ostat ćete bez glave. Treba ubiti jednog po jednog. Po meni će najzabavnija klasa biti Alien. Kod njega će isto biti zastupljen stealth. Šuljat ćete se po mračnim dijelovima prostorije, ubiti pokojeg marinca i odmah pobjeći u neki šaht. Predator je više "sofisticiran" dok je Alien divlja zvjer. Autori najavljuju krvava ubojstva kao što su bila u filmovima. Ono što je zanimljivo jest to da će igra imati multiplayer. Jedan razlog više zašto ovu igru jedva čekam. Čini mi se da imamo hit  Cool

Predator FTW Predator FTW
Zlo VS Evil Zlo VS Evil
Borbe će biti napete Borbe će biti napete
Epski okršaj Epski okršaj
Alienima treba dati par kilograma olova za smirenje Alienima treba dati par kilograma olova za smirenje
Eto zašto smatram da će alieni biti najzabavniji Eto zašto smatram da će alieni biti najzabavniji
Iz ovog se samo Chuck Norris može izvući Iz ovog se samo Chuck Norris može izvući
Opuštanje za kraj ROFL Opuštanje za kraj ROFL
Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 17:04 (Horagio).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
RE: Aliens vs. Predator

Meni se ne sviđa konzolaški način skakanja s predatorom!

Bolje ispast budala nego iz vlaka
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator

Samo 4 sata po glavi?

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Nick ti je Alex Mercer, a ne sviđa ti se konzolaški način igranja ROFL

Mad_Badger kaže...

Samo 4 sata po glavi?

Autori tako najavljuju. Pa ostale igre isto tolko traju! Uzmi u obzir da ovo još ima MP.

Normal's overrated!
17 godina
Aliens vs. Predator

Bit će prehebeno, pogotovo na dx11 i max detaljima...

Alieni i predatori (filmovi i združeni filmovi AvP) su me oduvijek fascinirali. Odkada sam pogledao dio predatora 1(schwarzniger) dok sam bio mali, bojao sam se spavati par godina.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 17:12 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horagio kaže...
Alex Mercer kaže...

Nick ti je Alex Mercer, a ne sviđa ti se konzolaški način igranja ROFL

Koliko ja shvaćam rekao je samo način skakanja.

BTW: jedva čekam ovo, prije sam uvjek igrao s predatorom, nadam se da će bit dobro.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Aliens vs. Predator

Nisam ovde puno postal o meni najiščekivanijoj igri ikad...

Pa evo vam sad malo udarnih stvari, počevši s udarnim trailerima:

Aliens vs. Predator Heritage Trailer

Traileri za moćne multiplayer modova:

Aliens vs. Predator: Survivor mod Trailer

Aliens vs. Predator: Infestation mod Trailer

Sve o multiplayer modovima - LINK

Ukoliko budete igrali na PS3 ili Xbox 360, evo i slika s kontrolama, a tu je i popis oružja i mogućnosti sve tri rase:

PS3 Alien PS3 Alien
PS3 Marinac PS3 Marinac
PS3 Predator PS3 Predator
X360 Alien kontrole i mogućnosti X360 Alien kontrole i mogućnosti
X360 Marinac kontrole, oružja i mogućnosti X360 Marinac kontrole, oružja i mogućnosti
X360 Predator kontrole, oružja i mogućnosti X360 Predator kontrole, oružja i mogućnosti
Nagrada za sve koji su čitali: demo izlazi sutra ,4.2. za sve 3 platforme i vjerojatno će sadržavati multiplayer mogućnost Nagrada za sve koji su čitali: demo izlazi sutra ,4.2. za sve 3 platforme i vjerojatno će sadržavati multiplayer mogućnost
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice