Koje su vam naj FPS igre,napisite pa ako mi se nesto svidi vjerojatno cu ===>kupiti <===(lazem ko pas,nesmijem reci jer cu dobiti opet zuti od modova-.-')!
Da vas cujem :D
Koje su vam naj FPS igre,napisite pa ako mi se nesto svidi vjerojatno cu ===>kupiti <===(lazem ko pas,nesmijem reci jer cu dobiti opet zuti od modova-.-')!
Da vas cujem :D
Battlefield Bad Company 2
Imaš temu FPSopedia, pa pogledaj prvih 10 s najboljim ocjenama.
Meni je najbolji Half Life 2, a dobar je i Operation Flashpoint.
E da,jel je to MP igra ili?Nikad nisam igro tu igru niti stare nastavke :'(
Mislim na BattleField...
Ako misliš na Flashpoint da, i najveća snaga flashpointa upravo je u Multyplaeru.
Mislim na BattleField...
U SP-u je definitivno najjači Half-Life serijal, iako će nekolicina tvrditi da je Crysis najbolji, ali takvi ti seru :) Crysis bez grafike je samo prosjek. Ali istina je da igra ima najbolju grafiku. Sigurno.
U MP-u prednjače Counter Strike, Battlefield i Call of Duty.
Battlefield: Bad Company 2 rulzzz
Sta se radi u tom BattleFieldu :S?
Sta se radi u tom BattleFieldu :S?
Trči, puca, skače, vozi, i tako...
Counter Strike 1.6,CoD 2 i 4 imaju možda i najbolji MP
Super zabavno -.^
E al ima neko ko mi moze objasniti kako igrati nesto preko hamachija i ako skuzim jel bi neko htio igrati CoD5 ili Left 4 Dead ili tako nesto.??
Super zabavno -.^
E al ima neko ko mi moze objasniti kako igrati nesto preko hamachija i ako skuzim jel bi neko htio igrati CoD5 ili Left 4 Dead ili tako nesto.??
KUPIS IGRU. VRIJEDI DAT 250 KUNA ZA NESTO STO CES IGRAT DOBRIH 5 MJESECI MIN.
Super zabavno -.^
kako ti znas kolko ce neko igrat nesto ja mislim da je kupnja igre bezveze ako mozes besplatno skinuti
Super zabavno -.^
kako ti znas kolko ce neko igrat nesto ja mislim da je kupnja igre bezveze ako mozes besplatno skinuti
to je tvoje misljenje.
Super zabavno -.^
to je tvoje misljenje.
I moje 250 da nije malo više ove novie! Nismo svi neki tajkuni
to je tvoje misljenje.
I moje 250 da nije malo više ove novie! Nismo svi neki tajkuni
Ti kuziš šta su tajkuni ? WIKIPEDIA botaro.Ispeci pa reci.
(Trebo si upotrijebit neku drugu riječ...)
SINGULARITY - Priča,grafika uz tu i tamo koju neprihvatljivu teksturu,atmosfera,oružja i solidno napucavanje.
FAR CRY - U svoje vrijeme najbolja igra, iako sam je ja prvi put zaigrao krajem 2007 g. igra me jednako impresionirala kao i ekipu 2004.
CALL OF JUAREZ BIB - Meni najbolja igra sa vestern tematikom s obzirom da red dead redemption nisam igrao jer nemam ps3.
BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 - Odličan singleplayer, i još bolji multiplayer ovu igru čine bolju od modern warfare-a 2 barem meni.
GEARS OF WAR - Kada je izašla bila je to igra sa njljepšom grafikom i predstavljala je next-gen konzolu.
MODERN WARFARE 2 - Najbolji nastavak iz serijala, bolji od cod-a 4 kao prvo bolja grafika,bolja fizika i igrivost.
SNIPER:GHOST WARRIOR - Nedavno izašla igra koja grafikom podsječa na crysis ali pitanje je dali če se proslavit.
FAR CRY 2 - Nastavak far cry-a nema veze sa prvim dijelom,ali nije ni bolji od prvog,jedino što je bolje je grafika.
OPERATION FLASHPOINT 2 DRAGON RISING - Ovo je jedna od realnih pucačina koja nije za svakog ne zbog težine nego taktiziranja.
F.E.A.R - Kada sam prvi put zaigrao ovu igru bio sam pozitivno iznenađen sad je sve to prošlo i fear je jedno solidno fps iskustvo.
GEARS OF WAR - Kada je izašla bila je to igra sa njljepšom grafikom i predstavljala je next-gen konzolu.
Ovo nije FPS.
a sorry zeznuo sam se ali igra je svejedno dobra