Garmin

poruka: 216
|
čitano: 177.968
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Garmin
Veli se; MENI je precijenjen.
Na to ti niko nebre niš reči, a ovak lupaš pogotovo ak si ga kupil
14 mjeseci
abyssis kaže...

Garmin je dobar, daleko ispred većine ali je precijenjen. Hajde nek mi neko pojasni razliku između FR165 i FR265. Oba imao. FR265 vrši više mjerenja i ako ti nisu bitna bacit ćeš na iste još 500KM. Realno što dobivaš za 500+KM: bolji izgled sata (malo bolji a i individualno je) s obzirom na FR165, dual band gps i više mjerenja npr: trening load i sl. Zar to vrijedi tolike razlike u cijeni.

Onda ide još viši nivo FR965 gdje je razlika na FR265 po cijeni manja, oko 200KM, a dobiva se mnogo više u odnosu na omjer 165 vs. 265.

Vidim novi FR570 cca 1100KM a nema ni karte dok jedan FR965 ima. Garmin je poludio sa cijenama definitivno. Pa najjači Huawei modeli su po 600-800KM.

Huawei nema veze sa Garminom, nema niti sa Amazfitom, Polarom, Suuntom i sl.

14 mjeseci
Da sad sam i ja provjerio da huawei GT2 nema safirno staklo upravu si, no kolega je spominjao nikad takvih problema sa huawei satovima i safrnim stalkom u tom smislu da se ne mogu ogrebati, što sam ja demantirao svojoj pričom.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
7 godina
Koje safirno staklo?
16 godina
Garmin

Ako netko ima kod za popust za Polleo Sport viska koji ne bude iskoristio bio bi zahvalan pa nek se javi.

thug life... R.I.P. Marco Simoncelli
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice