Pa zato što je to točna i prava informacija a ne kao da napiše netko da mu je u idle modu 0.8V napon za 4.5Ghz !! Treba svatko upaliti P95 Small FFTs i onaj najviši napon koji mu izbaci staviti kao napon za taj takt. Ovako ti napišeš da tiradina 1.45V a mozda se dize i do 1.475V.
AMD FX8320 4213mhz 1.26V http://valid.canardpc.com/irnc1e
Meni je jedini problem sto neznam bas clockat nego pomicanje multipliera i neznam micat napon digao bi ga ja vise da znam
Jer to drži u P95 ??
Pa zato što je to točna i prava informacija a ne kao da napiše netko da mu je u idle modu 0.8V napon za 4.5Ghz !! Treba svatko upaliti P95 Small FFTs i onaj najviši napon koji mu izbaci staviti kao napon za taj takt. Ovako ti napišeš da tiradina 1.45V a mozda se dize i do 1.475V.
Već si prošlu stranicu skoro isto objašnjavao i na kraju si sa kolegama došao do zaključka da ako oćeš nek laže sam sebi i na to si napisao istina, a sada opet gaziš skoro po istom
daj shvati nije ovo nikakvo natjecanje il neš
Ako mene pitas za P95 da drzi

Bravo kolega. To je poanta a ne nekakvo natjecanje. Treba dati točne i precizne informacije kako bi se drugi mogli ravnati po tome.
Kod mene isprika u naponu jer u primeu pod blendom trazi ipak malo vise napona http://valid.canardpc.com/l54xfu
Dobar napon .
Iako imam problem znaci sve je stabilno u Igramo ali u primeu mi nakon nekog vremena ili jedna ili dvi jezgre prestanu radit i pise "0 errors 100 warnings"

Eto ono o čemu sam pričao. Prvo je napisano da je 4.2Ghz sa 1.264V, onda je dodano da je ipak sa 1.284V i sada na kraju da nije ni to stabilno ! E to sam mislio kada sam komentirao ono jer to stabilno ili ne zato što mi se čini da je takvih više koji slavodobitno napišu da imaju 4.6Ghz na 1.35V i slično !!
Nebih rekao da nije stabilno jer ja nemam nikakvih problema u 24/7 radu a nedaje ni u primeu error nego samo warnings
Malo sam surfao po netu i vidim da ima dosta ljudi sa takvim problemom i da je to vjerojatno sa svakim systemom samo nekom nakon kraceg a nekom nakon duzeg vremena dode jer rijetki su sistemi skroz 100% stabilni vecina ih je 98-99%
Pričaš bedastoće.
A nije mi jasno zasto nema errora nego samo warnings sta bi to trebalo znacit?
Pise mi illegal sumout

a to ti znači da ti sistem nije stabilan. i taj warrning, illegal soumout, ukazuje da je u pitanju greška, najvjerovatnije hardverska. ( readme.txt od primea 95). probaj malo dodat voltaže, ionako još imaš "cajta". (pogledaj samo moju voltažu). narodski rečeno, prime je zajeban, jer ti se u svakodnevnom radu, igranju sistem neće srušit, a on će iskopat grešku. ako sistem nije 100% stabilan, onda ne možeš reć da je stabilan.
Full stabilan u primeu nakon 3h samo sta je temp oko 63-64 a max sta je otislo do 73
Koliko si mu digo Voltazu na Oc?? Iz koga si ovo puta izvuko
Stavio prvo 1.45 jer mi je Kolega rekao da je tako njegov radio I onda malo po malo spustao 0.01 I dosao do ovoga nize nisam ni probavao al mogao bi
Cekaj nekuzim jel napon dobar ili Los?

Za 4.5 imas skoro 1.4 mnogo brate,probaj da ga spustas malo....kolika ti deafult temepratura???
EDIT: Koliko ti drzao stabilan mnozioc bez dizanja napona na prima95 ili na sta si ga vec testirao??? si probao to
4.2 na stock naponu nije bilo errora nego samo warnings znaci uvrh glave 0.01 bi bilo dosta za stabilno
Idle mi je tu oko 20-25

Za 4.5 imas skoro 1.4 mnogo brate,probaj da ga spustas malo....kolika ti deafult temepratura???
EDIT: Koliko ti drzao stabilan mnozioc bez dizanja napona na prima95 ili na sta si ga vec testirao??? si probao to
Ma šta mnogo ?? Ajde ti daj svoja na 4.5Ghz sa manje od 1.4V da drži P95 sat vremena i da ne throttla !!
AMD Phenom II X6 1055T 4017.98 Mhz 1.488V.
Mislim da ide još gore, ali neću ga više jer mi je ovo dovljno.
Nista mi nije jasno
Jel dobar oc ili nije?

Pa šta mu fali ?? Dobar je.
Nista mi nije jasno
Jel dobar oc ili nije?
Odlican je clock... pusti onog retarda, vidis da je pao s marsa!
Nije mi se dalo vise danas zafrkavat al mogao bi sutra opet malo pa da jos smanjim napon ako bude moguce
E I imam pitanje meni je napon isti I u idle I u loadu Tj malo se dignen u loadu radi llc pa kako cu to ustimat da nije stalno takav napon crknit ce mi Cpu hah
I da ja sam ovo clockao povecavanjem multipliera dali je efikasnije to ili povecavanjem fsb jer fsb mi dize I memoriju I ht I nb

Uključi CnQ i napon dižili spuštaj sa off set opcijom. FSB podiže memoriju ali onda moraš naći i na kojem taktu je memorija stabilna pa imaš puno više komplikacija a ništa koristi.
bravo Klokeru neka dodje za mesec dana pa neka se pohvali kako mu radi
Koliko znam limit na zraku bi bio 1.50-1.55
A ovo je daleko ispod nerazumjem uopce sta bi se trebalo dogodit

http://valid.canardpc.com/ryerpl
AMD FX-8320 @ 4615.46 MHz 1.404 V
Ipak nije. Jedno rusenje na Prime-u.
Onda od danas na 4.5HGz
Napravit cu validaciju.. jednom...
Kojim temperaturama da vjerujem?
Ploca ima 100 senzora