Stigla napokon moja UD7ica i 8350 i naravno savršen takt i savršen napon :)
Stigla napokon moja UD7ica i 8350 i naravno savršen takt i savršen napon :)
Ajmo AMD-ovci di ste se skrili pokažite nam svoje 24/7 taktove
Ajmo AMD-ovci da vidimo rezultate
Phenom II 955 BE
Stock cooler. :D
Nisam probavao dalje ići. A napon je od 2.5 takav,čini mi se,s njim sam i počeo,i došao do 3.6 hahaha.
Zasad više nije potrebno za 24/7.
AMD Fx 8350 4.41ghz,1.376v
FX-8320 4500mhz @ 1.42v
Update napravljen
Šta predstavljaju ovi tkatovi ? Samo validaciju ili P95/IBT stabilne clockove ?
P95/IBT stabilne clockove ?
Evo ti odgovor.. Valjda se podrazumijeva da su to stabilni clockovi. Sama tema kaže: Vaši 24/7 taktovi AMD procesora.
Ne vidim razloga zašto bi neko stavljao nestabilne validacije.
Pa zato što dobar dio ljudi sam sebe laže pa laže i druge.
Pa zato što dobar dio ljudi sam sebe laže pa laže i druge.
Njihov problem, ne tvoj, ni moj, ni od urednika teme...
Istina .
Mali OT, jel se isplati clockati fx 6300 sa stock coolerom sa mojom maticnom za nekih 0.5ghz? Tj ne jel se isplati, nego hoce li buknuti plamen? xD
Neće mu ništa biti pošto na 4.0Ghz ide sa manjim naponom nego što ti je stock i to dosta. Probaj sa oko 1.3V pa traži.
Šta predstavljaju ovi tkatovi ? Samo validaciju ili P95/IBT stabilne clockove ?
moje je ibt/prime/occt stabilno
FX-8320 4500mhz @ 1.42v
Ista ploča,isti takt,isto mi voltaža sa 1.408v skoči na 1.42 pod full opterećenjem,samo kaj je moj 8350 serija.Misliš li da bi sa sabertooth asusicom mogao bolje klokati ga,tj.da li sa na asusici može finije povećavati voltaža(ne znam da li sam u pravu ali čitao sam da dižeš po 0.05v?!?)?Ak si upoznat sa tom pločom naravno.
FX-8320 4500mhz @ 1.42v
Ista ploča,isti takt,isto mi voltaža sa 1.408v skoči na 1.42 pod full opterećenjem,samo kaj je moj 8350 serija.Misliš li da bi sa sabertooth asusicom mogao bolje klokati ga,tj.da li sa na asusici može finije povećavati voltaža(ne znam da li sam u pravu ali čitao sam da dižeš po 0.05v?!?)?Ak si upoznat sa tom pločom naravno.
Meni ja sabertooth tražila iste voltaže za moj procesor, isti taj koji imam na UD3.. Tako da radi neke sitne voltaže se ne isplati uzimat jaču ploču.. Možda, ali možda, bi bila druga priča sa formulom. Treba probat
ivanjino96, ajde ako ti se da promijeni voltažu u mom scoru. 1.35 je u validaciji, al ga llc digne na 1.38 u opterećenju. lp
ivanjino96, ajde ako ti se da promijeni voltažu u mom scoru. 1.35 je u validaciji, al ga llc digne na 1.38 u opterećenju. lp
Ne kužim poantu ako ti piše u CPU-z 1.356 zaš bi ti mijenjao na 1.38 kad je u loadu nije to samo u loadu neg općenito tak da koji ti je napon na CPU-z SS taj i stavim
Pa zato što LLC digne napon u loadu ! Da ga ne digne LLC onda bi morao ručno u BIOS-u imati viši napon što nije preporučljivo. Ovako CPU radi na nizim naponima a pri maximalnom opterečenju digne napon kako bi zadrzao stabilnost.
Pa zato što LLC digne napon u loadu ! Da ga ne digne LLC onda bi morao ručno u BIOS-u imati viši napon što nije preporučljivo. Ovako CPU radi na nizim naponima a pri maximalnom opterečenju digne napon kako bi zadrzao stabilnost.
Pa okej ali kakve to veze ima sa ovom temom koliko piše u SS od CPU-z toliko ja i napišem a ne sada da mi se posebno govori da se digne za par mV u loadu