Prvo OC

poruka: 3
|
čitano: 628
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prvo OC

evo da se pohvalim upravo sam napravio svoje prvo overclokiranje, nije nista strasno digo sam si phenoma II 720BE sa 2.8Ghz na 3.2Ghz i sve super radi samo sam digo mnozitelj na x16... {#} znam i siguran sam da on moze vise al za sad mi je dovoljno dok ne kupim bolji hladnjak. Koristim hladnjak koji sam dobio i mogu rec da se temp nisu apsolutno nista promijenile ostale su na oko 50C {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Prvo OC
damian123 kaže...

evo da se pohvalim upravo sam napravio svoje prvo overclokiranje, nije nista strasno digo sam si phenoma II 720BE sa 2.8Ghz na 3.2Ghz i sve super radi samo sam digo mnozitelj na x16... {#} znam i siguran sam da on moze vise al za sad mi je dovoljno dok ne kupim bolji hladnjak. Koristim hladnjak koji sam dobio i mogu rec da se temp nisu apsolutno nista promijenile ostale su na oko 50C {#}

Bolje da si digao FSB nego mnozitelj ! Jel mnozitelj utjece i na ostale dijelove 

EDIT : Jesi test koristio? 

MasterOdisasteR
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 20:33 (Maharaja).
16 godina
neaktivan
Prvo OC

digo sam CPU clock ratio na x16 ono drugo dvoje CPU northbrige i jos nes drugo nisam zapamtio kak se zove mi stoji na (auto).

nisam jos nikakav test napravio al sam malo iso opterecivo procesor sa aplikacijama da vidim oce li se temp dignut al neide preko 53C... budem sad iso bacit jedan test dobro si me sjetio toga {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice