Dobio sam 3,4Ghz Prescott E0 pa reko da ga bacim pod overklok no trebam malu pomoć, dolje kod konf. ću napisat kako sam stavio u biosu voltažu itd. Htio bi ako je ikako moguće stavit da radi na 250FSB a može i više i memoriju na da bude 500Mhhz jel mi dosad par puta šta sam pokušao nikako ne uspijeva, svaki put neke greške itd. PAT je disejblan u win, a u biosu je enabled pa bi bilo super kad bi netko znao kako da ga opet enablam jel čim fsb dignem iznad 200 on se gasi.
Konf:
proc.: P4 3,4Ghz Prescott E0 u idle-u klokiran na ovoj dole kombinaciji u drugom testu je od 38-41 stupanj, u full loadu se vrti oko 47, ali ne prelazi ju.
Kuler: Scythe katana 3000 (bez reguliranja brzine stalno se vrti na max.)
matična: Asus p4p800-e deluxe (matična ima dosta velik pad Vcore napona kad je procesor u max. loudu)
memorija: 2x1gb ddr400 g.skill Dual Chan. @ 2.65V 1:1 stavljeno DDR400 probao sam stavit Auto i FSB na 250, al izbaci u loudanju win. neku grešku.
grafička:HD3850 Sapphire 512Mb stavljen zalman vf900 (klokirana) Agp Pci Freq. stavljena na 66.66\33.33
hdd: Wd640Gb i seagate 160Gb
napajanje: Seasonic 520W Modular
kućište: CM 590 sa napred dva kulera koja upuhuju zrak, na vrhu dva šta izvlače i iza jedan koji izvlači, ukupno pet.
Trenutno tesiram stabilnost, pa ako promjenim nešto oko voltaže itd. editiram.
prvi test
nakon 38 min. orthos baca grešku.
drugi test
nakon sat i 10 minuta sam ugasio nije nikakvu grešku izbacio stavljeno FSB236Mhz @1.5V , ddr400 @2.65V , dali može bolje od ovog ? Moja želja je bila 250 da ga stavim i memoriju na 500mhz, no neznam više šta da isprobam nit nemogu nać kolka je max. safe voltage za ovaj proc. ako netko zna nekakvu još kombinaciju da okrenem neka kaže,hvala.