Ja sam pocetnik (za OC), skinuo sam neke programe iz one prve teme ali ih ne znam koristiti. Kako da OC Intel 2 duo core E4400 i RAM. Da li kada deinstaliram Riva tuner, vrate mi se obicne postavke?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam pocetnik (za OC), skinuo sam neke programe iz one prve teme ali ih ne znam koristiti. Kako da OC Intel 2 duo core E4400 i RAM. Da li kada deinstaliram Riva tuner, vrate mi se obicne postavke?
kakav riva tuner, on je za gpu.
Znam da je za GPU nisam freak... Citam...
da vrate se, ali za grafu!
Procitao sam da na mojoj maticnoj (Asus P5GC-MX) nema postavkih za OC sve do rev. 3, ako skinem najnoviji BIOS hoce li mi se to ispraviti?
Kada instaliram novi BIOS bude li mi ista s podatcima i Windowsom?
Procitao sam da na mojoj maticnoj (Asus P5GC-MX, nema postavkih za OC sve do rev. 3), ako skinem najnoviji BIOS hoce li mi se to ispraviti?
Nebude, jer to upisuješ bios u rom (ili eeprom, ma što već je ) na matičnoj ploči, nema nikakve veze sa hard diskom
bar bi tako trebalo biti
za ono 1. neznam, nisam u toku s time
Procitao sam da na mojoj maticnoj (Asus P5GC-MX, nema postavkih za OC sve do rev. 3), ako skinem najnoviji BIOS hoce li mi se to ispraviti?
Nebude, jer to upisuješ bios u rom (ili eeprom, ma što već je ) na matičnoj ploči, nema nikakve veze sa hard diskom
bar bi tako trebalo biti
A za OC opcije ne znas?
Hvala ipak...
bar bi tako trebalo biti
A za OC opcije ne znas?
Hvala ipak...
Mislin da nemas srice. Rev 3. vjerojatno se odnosi na samu verziju hardvera maticne. Pogledaj u specifikacijama verzije bios-a, mozda negdi pise OC options added.