Zasto ucestvujete na forumu?

poruka: 20
|
čitano: 1.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Mislim da nije potrebno posebno objasnjavati smisao ove teme,ali evo par smernica...

Napisite zasto smatrate da su forumi korisni/ili nisu,na kojima sve ucestvujete,zasto ste se uclanili na njih i da li ste se nekada pokajali....

Opet vazi da mozete sami oblikovati temu,ali neka postovi budu konkretni i iskreni....

Mislim da ova tema moze zaziveti,s obzirom da svako ima svoje motive,a oni se,verujem,znaju dosta razllikovati....

Pa izvol'te....   Namigiva

16 godina
protjeran
RE: Zasto ucestvujete na forumu?
a????
intel-nvidia :( Forever trusting who we are and nothing else matters
16 godina
neaktivan

Dobra tema,ovoga se ja nikada ne bih sjetio!

Nemam pojma zašto svaki dan dolazim na forum.Forum mi se sviđa,uvijek dobijem pomoć kada je trebam,pomognem ako mogu,zabavim se,razmjenjujem iskustva o svemu i svačemu...

Ukratko,ovo je najbolji forum u svemiru(možda i šireSmijeh)...

16 godina
neaktivan
murasaki kaže...

Mislim da nije potrebno posebno objasnjavati smisao ove teme,ali evo par smernica...

Napisite zasto smatrate da su forumi korisni/ili nisu,na kojima sve ucestvujete,zasto ste se uclanili na njih i da li ste se nekada pokajali....

Opet vazi da mozete sami oblikovati temu,ali neka postovi budu konkretni i iskreni....

Mislim da ova tema moze zaziveti,s obzirom da svako ima svoje motive,a oni se,verujem,znaju dosta razllikovati....

Pa izvol'te....   Namigiva

Mozes li prevesti onu gore rijec?ok skuzio sam sto znaci......

Forumi su korisni za raznovrsna pitanja,da pomognemo nekome kome treba pomoc,forum je jos i za zezanciju kao sto je tema (za nespavalice i Humor....) i zabavno je uciti neke stvari na forumu npr kako overclocakti procesor Smijeh itd.......uclanio sam se u forum zato jer zelim pomagati svima i naravno ako ja imam kakav problem da se meni pomogne......jako zanimljiva tema...svaka cast.... samo mi prevedi onu rijec molim te Belji se

Tomislav95 slazem se sa svime sto si rekao Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 16:30 (Razer Mamba).
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
a????

Pita te:Zašto dolaziš na forum?Druga riječ za ucestvujete je sudjelujete!!1

Nikad nisi čuo za riječ učestvovati?

16 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...
a????

aaa gle stvarno.......pa neznam zakaj dolazim tu sam po cjele dane i gledam ak ima kaj zanimljivo(obicno ima)

intel-nvidia :( Forever trusting who we are and nothing else matters
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
a????

Tako je,tako se kaze ovde u Srbiji,ali to nije toliko bitno....

Ako zelite,neka moderatori promene rec u "sudjelujete",nema problema....  Namigiva

16 godina

Hmmm... šta da ti kažem, nemam pojma. Valjda zato jer nekako brže prođe dan, mislim noć. Cool

www.balance-lifestyle.com
17 godina
protjeran

u većini slučajeva možeš dobit samo c/p odgovor koji ti ne pomaže ni pol posto ili pametovanje nekog klinca

oni koji mogu i žele pomoći su u zadnje vrijeme odsutni

sudjelujem ovdje samo da nekome pomognem il da netko pomogne meni

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
16 godina
neaktivan

Jer nemam život i ljeto jeNamigiva..

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
16 godina
neaktivan

Ja se uvek trudim da otvorim temu koja ima sirinu,u kojoj bi svako mogao nesto da napise i da se pronadje i,pre svega,koja bi zasluzila  da se o njoj polemise.....

Ne volim plitke i nekvalitetne teme koje samo zauzimaju mesto,a redovno imaju kratak vek trajanja... Mršti se

Ovu temu sam otvorio i na par drugih foruma i svugde je naisla na odlicne reakcije,a i dan danas je aktuelna....

Samo nastavite,lepo ste poceli... Namigiva

17 godina

Zašto ne?Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 18:16 (Schumix).
17 godina
neaktivan

Eto,da bih pomogao drugima,i da bi drugi pomogli meni.Usput se tu nade finih tutoriala,objasnjenja,smjernica..

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Eto,da bih pomogao drugima,i da bi drugi pomogli meni.Usput se tu nade finih tutoriala,objasnjenja,smjernica..

e točno to vrijedi i za mene. da pomognem drugima ako znam pomoći, da drugi pomognu meni ako imam problem, malo druženja itd...

Bubamara na steroidima.
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 19:31 (jurluk).
16 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

Jer nemam život i ljeto jeNamigiva..

najiskreniji odgovor do sada Belji se

16 godina
neaktivan

Ovaj forum je baš po mojoj mjeri jer: mogu nekome pomoći, dobra ekipa je u Bircu i nespavalicama, mogu raspravljati oko nečega sa širim krugom ljudi nego ovim u mom mjestu, može meni netko pomoći, mogu pitati razne stvari vezane uz tehnologiju i tako to.

fotoforum.forumotion.net
17 godina

Zato jer mi se ovaj forum ''uvukao pod kozu'' , a zato su krivi neki forumasiCool

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 19:59 (BORG).
17 godina
Oly_E3 kaže...

Ovaj forum je baš po mojoj mjeri jer: mogu nekome pomoći, dobra ekipa je u Bircu i nespavalicama, mogu raspravljati oko nečega sa širim krugom ljudi nego ovim u mom mjestu, može meni netko pomoći, mogu pitati razne stvari vezane uz tehnologiju i tako to.

Što još dodati ovome?! Pa čovjek je sve rekao. Oduvijek sam više favorizirao forume od mjesta poput Facebooka i sličnih. Istina, ni ja u svom gradu nemam baš ekipu s kojom bih raspravljao o stvarima koje volim, međutim, držim se one stare: "Pomozi da bi tebi pomogli!"

Eto mog razloga zašto sam na forumu!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
cro_blue kaže...
Oly_E3 kaže...

Što još dodati ovome?! Pa čovjek je sve rekao. Oduvijek sam više favorizirao forume od mjesta poput Facebooka i sličnih. Istina, ni ja u svom gradu nemam baš ekipu s kojom bih raspravljao o stvarima koje volim, međutim, držim se one stare: "Pomozi da bi tebi pomogli!"

Eto mog razloga zašto sam na forumu!

kako je cro rekao...

a volim bit na ovom forumu, ali samo ovom, ekipa je ludilo ima par već navedenih tema koje su stvarno dobre...

također ako se radi o kojem problemu neko ti pomogne ili ti njemu... a i nađe se svega korisnog...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan

Moram priznati da učestvujem samo zato jer je to BUG-ov forum (a kako imam sve brojeve BUG-a smatram se 'obavezanim' biti dio foruma svog omiljenog časopisa Belji se), a inače nisam aktivan forumaš niti jednog drugog foruma.

Lijep pozdrav ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice