Zašto se cure tetoviraju? zaključana tema

poruka: 47
|
čitano: 11.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Zašto se cure tetoviraju?

Osobno, smatram sve osobe ženskog spola koje imaju tetovažu ili piercing - gadnima. Uopće ne smatram važnim kako inače izgleda; ukoliko bih naknadno otkrio nešto tog tipa, odmah bih se ohladio.

Svatko ima pravo na svoje osobno mišljenje pa sam ga iznio.

EDIT

Sve osobe ženskog i muškog spola. Za mene je to obično pljuvanje po tijelu vlastitom, u svakom slučaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 15:32 (Caesar et Brutus).
16 godina
odjavljen

Ouu šiit. Koliko predrasuda, stereotipa i zadrtosti. Slažem se da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali smjer kuda je ova rasprava krenula pokazuje pravo lice društva, strah od različitosti koji sam primjetio samo ovdje u 'rvackoj. Da ne citiram nikoga posebno, posebno me je nasmijalo spominjanje zapošljavanja  državnih institucija i financijskih ustanova, kao ultimativnog cilja u  životu, i kao glavne prepreke, tetovaže. Šit, bježim odavde, a ostali u jednadžbu ubacite crkvu i igre na sreću. {#}

13 godina
protjeran

Joj sto su lijepe i pametne,zenim ih odma.Nema nista ljepse kad se probudis i ugledas dragu u zvjezdicama.

The world is just illusion
13 godina
protjeran
Re: Zašto se cure tetoviraju?
Caesar et Brutus kaže... 

Sve osobe ženskog i muškog spola. Za mene je to obično pljuvanje po tijelu vlastitom, u svakom slučaju.

Slažem se!

alankish kaže...

Ouu šiit. Koliko predrasuda, stereotipa i zadrtosti. Slažem se da svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali smjer kuda je ova rasprava krenula pokazuje pravo lice društva, strah od različitosti koji sam primjetio samo ovdje u 'rvackoj. Da ne citiram nikoga posebno, posebno me je nasmijalo spominjanje zapošljavanja  državnih institucija i financijskih ustanova, kao ultimativnog cilja u  životu, i kao glavne prepreke, tetovaže. Šit, bježim odavde, a ostali u jednadžbu ubacite crkvu i igre na sreću. {#}

Zašto je stereotip ak netko samo kaže kaj misli o tetovažama? Oni se imaju pravo istetovirati, ali pravo imam i ja da kažem da mi se tetoviranje jednostavno ne dopada. 

Pazi, oni su "ugroženi" zbog moga mišljenja jer su izabrali biti drugačiji i to namjerno, pa mnogi upravo zato stavljaju tetovaže, kako bi iskazali svoju individualnost, pa valjada ja mogu reć da mi se ta "individua" ne sviđa... 

Uz to, druge kriviš za predrasude, a sam ih imaš prema Crkvi (koja se usput rečeno piše velikim slovom, jer se radi o zajednici vjernika a ne o objektu).

--------------------------------------

Za mene je tetoviranje trošenje novca, vremena i prije svega ugrožavanje vlastitoga zdravlja. A da ni ne spominjem kak to izgleda na njima dok ostare.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 21:35 (Hetzer).
14 godina
odjavljen

Koje gluposti, svaka budala svoje veselje ima...

16 godina
odjavljen
Hetzer kaže...

You totally got me. Zaboravio sam u nastavak staviti manjine, žene, osobe drugih seksualnih orijentacije, desne, lijeve, plave i žute, nastavi niz. Pardone moi, Crkva. ::bowing::

16 godina

Bože, iz odgovora nekih ljudi ovdje i samog pitanja vidim koliko smo konzervativno i zatucano društvo (Hrvatsko društvo) gdje se ljude ocjenjuje prema broju tetovaža, pircinga itd... umjesto prema osobnosti. Šta te briga ako neka cura ima tetovažu, ako ti se ne sviđa nađi onu bez tetovaže. I liječi svoje komplekse, nemoraš imati sve što drugi imaju, i osjećati se manje vrijednim ako ti nemaš to isto. Problem je u tebi, a ne u curi.

13 godina
protjeran
dastefan kaže...

Bože, iz odgovora nekih ljudi...

Kazes treba ljude ocjenjivati prema osobnosti jel?Evo jedan primjer ne zatucanog i ne konzervativnog misljenja.

Dali bi se ti ugodno osjecao kada bi se druzio sa mnom,a da ja iz nekih svojih razloga nosim pistolj za pasom?Dali tebi taj pistolj ista govori o mojoj osobnosti? Ili bi se ponasao kako se ponasas prema svim ostalim ljudima?

Narvno da ne,reko bi jebote nije covjek normalan nosi pistolj sa sobom,necu ja puno sa njim ko zna kakav je on.Jest on  fin i krasan prema meni ali sta mu moze doci i da me rokne.

Ljudi se tetoviraju/buse radi toga sto svoju krivu osobnost hoce da prikazu svijetu,a ne da je sakrivaju.Ili su jednostavno mentalno skrenuli.

Naravno teski metali u tintama su se pokazali kao vrlo ljekoviti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 2:47 (T-55).
14 godina
T-55 kaže...

Joj sto su lijepe i pametne,zenim ih odma.Nema nista ljepse kad se probudis i ugledas dragu u zvjezdicama.

Poruka ti je retardirana na kvadrat. Što, nađeš par ružnih tetovaža i automatski bilo kakvo tetoviranje je gadno? Jbt, kakvi biseri se vrte po forumu.

Btw. Vatreno oružje i tetovaža, zar si tu povukao crtu i počeo uspoređivati? {#}

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 3:18 (Et_Tu_Brute?).
12 godina
protjeran
bik kaže...

zato sto su glupe ko ..

Kaze lik kojem je forumski nick BIK {#}

16 godina
T55 kaže...

Dali bi se ti ugodno osjecao kada bi se druzio sa mnom,a da ja iz nekih svojih razloga nosim pistolj za pasom?Dali tebi taj pistolj ista govori o mojoj osobnosti? Ili bi se ponasao kako se ponasas prema svim ostalim ljudima?

Narvno da ne,reko bi jebote nije covjek normalan nosi pistolj sa sobom,necu ja puno sa njim ko zna kakav je on.Jest on  fin i krasan prema meni ali sta mu moze doci i da me rokne.

Ljudi se tetoviraju/buse radi toga sto svoju krivu osobnost hoce da prikazu svijetu,a ne da je sakrivaju.Ili su jednostavno mentalno skrenuli.

Jel ti to ozbiljno??? Stvarno uspoređuješ tetovažu i piercing sa nošenjem pištolja??? Ljudi se tetoviraju i piercaju jer žele prikazati svoju krivu osobnost i zato što su mentalno skrenuli???

Daj izađi malo iz svoje jazbine u svijet.

15 godina
neaktivan
T-55 kaže...
dastefan kaže...

Bože, iz odgovora nekih ljudi...

Kazes treba ljude ocjenjivati prema osobnosti jel?Evo jedan primjer ne zatucanog i ne konzervativnog misljenja.

Da pogodim, ti si neki SWAGster kojega pale Ray Ban naočale, u Weird Alovom stilu, naravno, i šarene dukse i četvrt kile pudera?

Po tvojoj logici, svi ljudi si mentalno skrenuli.

Svatko tko nema ukus kao ti je lud, jel?

Prije nego što počneš komentirati druge i vrijeđati ih, pogledaj sebe, bog ga jebo.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
protjeran
chutac kaže...

Prije nego što počneš komentirati druge i vrijeđati ih, pogledaj sebe, bog ga jebo.

Mora da si neka velika faca kada tako psuješ Boga i to prek interneta. Ironično osuđuješ druge za vrijeđanje a sam ih vrijeđaš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 10:04 (Hetzer).
13 godina
protjeran
dastefan kaže...

Jel ti to ozbiljno??? Stvarno uspoređuješ tetovažu i piercing sa nošenjem pištolja??? Ljudi se tetoviraju i piercaju jer žele prikazati svoju krivu osobnost i zato što su mentalno skrenuli???

Daj izađi malo iz svoje jazbine u svijet.

Najozbiljnije,zasto bi se nosenje pistolja razlikovalo od tetovaze ili piercinga.Svako svoju osobnost iskazuje na drugi nacin,a ti ocito samo priznajes tetovazu i piercing kao jedina legitimna sredstva za iskazivanje osobnosti drugima.Ja sam ti dao primjer na koji ti neces da odgovoris zbog svojih krivih uvjerenja.

I sad te ponovo pitam,dali bi ti imao ikakve predrasude o meni kada bi nosao pistolj sa sobom.Odgovor moze biti DA ili NE (nismo politicari da okolisamo).

P.S. Poznato je da vecina korisnika na bug forumu ima predrasude o nekom zbog njegovog avatara i nicka.A isti ti glume postenjacine bez predrasuda.Cak im svjetle aureole iznad glave.

16 godina
protjeran

Neko je rekao da je tema blesava???

B-A-R-C-A
12 godina
neaktivan
Hetzer kaže...
chutac kaže...

Mora da si neka velika faca kada tako psuješ Boga i to prek interneta. Ironično osuđuješ druge za vrijeđanje a sam ih vrijeđaš.

1.Chutac je uvijek u pravu
2.Tema je debilna
3.Molim lock

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
17 godina
neaktivan
T-55 kaže...
I sad te ponovo pitam,dali bi ti imao ikakve predrasude o meni kada bi nosao pistolj sa sobom.Odgovor moze biti DA ili NE (nismo politicari da okolisamo).

Pištolj, nož, mač, kalašnjikov i tetovaža. Za tetoviranog bih pomislio da je tetoviran, a za sve ostale koji nose nešto od navedenog bih pomislio da imaju smrtonosno oružje sa sobom i da pokazivanjem istoga žele da znaš da imaju smrtonosno oružje (koje uzgred rečeno može stvarno olakšati ubijanje čovijeka za razliku od pirsa na obrvi ili tetovaže rozog jednoroga na lijevom guzu) te bih se klonio tog naoružanog gospodina isto kao što se klonim policajca s automatskom puškom kada ga vidim.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice