ne ne imas ti mana imam i ja mana i svi ih imaju XD
........
Da si malo bolje pročitao shvatio bi što sam želio reći. Upravo suprotno od tvog zaključka.
Jos uvijek ne shvacam...
Jel to bio sarkazam???
Jel' su to svi izvori znanja koje tvoja generacija zna? Bijedno...
Pogledaj ovu tvoju gornju izjavu o "uletu" i sam sebi klikni "thumb down" za ovu donju izjavu, molim te. Nemoj se šamarati pred ogledalom, dosta je ovo što sam ti rekao.
Previše filozofiranja...zakaj tak jednostavnu stvar ovoliko zakomplicirati?
Nakon što te ženska isprca u mozak ko majmuna, onda seljački uleti, ide ide, ne ne...barem nebudeš papak ispao.
Moj ulet sadašnjoj zarucnici je bio da sam je copio za guzicu jer nisam imo hrabrosti pric k njoj kad sam bio trijezan, i proslo je hehe, nema tu filozofiranja samo treba imat muda :D
edit: samo bi nadodo da je ovo jedanko samoubojstvu jer nece proci ako se toj zeni ne svidas, da je slucajno bilo da se ja njoj ne svidam dobio bi kako IWANA kaze flasom u glavu ili nes slicno..
Ima ona stara:
"Neke žene kada ih uhvatiš za dupe pokažu ti zube, a neke sve ostalo." 
........ kolike cure se udaju za one što ih poslije mlate i ostavljaju lovu u kladionicama, kolike navodne frajere kasnije žene varaju i nabijaju im rogove, nitko za sebe ne može reći da je frajer koji zna sa ženama,niti ijedna cura može sigurno tvrditi da je tip neće zaribati
u tom pogledu jedan savjet neudatim forumašicama:
napijte dečka da ne zna za sebe i počnite ga provocirat,ako vas tad ne izvrijeđa i nedajbože istuče..ženite ga
ako pak bude agresivan prema vama-OPREZ..
........ kolike cure se udaju za one što ih poslije mlate i ostavljaju lovu u kladionicama, kolike navodne frajere kasnije žene varaju i nabijaju im rogove, nitko za sebe ne može reći da je frajer koji zna sa ženama,niti ijedna cura može sigurno tvrditi da je tip neće zaribati
u tom pogledu jedan savjet neudatim forumašicama:
napijte dečka da ne zna za sebe i počnite ga provocirat,ako vas tad ne izvrijeđa i nedajbože istuče..ženite ga
ako pak bude agresivan prema vama-OPREZ..
ni to nije mjerilo...pijan čovjek svaki put drukčije reagira...ponekad sve bi ubio, ponekad sve izljubio...lol...to je previše relativno
ni to nije mjerilo...pijan čovjek svaki put drukčije reagira...ponekad sve bi ubio, ponekad sve izljubio...lol...to je previše relativno
ma u pravu si,to je onako test, nabrzinu..al je ipak određeni pokazatelj..
Kad smo već kod testova, evo jednog zgodnog kojim češ testirati curu (pokupio sam ga iz nekog filma):
1. Kad ulaziš u auto, otključaj vrata s njezine strane suvozača i pusti je da uđe
2. Pripremi ključ da otključaš svoja vrata na vozačevom mjestu
3. Ako ona pruži ruku i otvori tvoja vrata iznutra, ženska je OK
4. Ako te pusti da sam otključavaš vrata, oprez, ta je sebična
Praktični ameri
poštovanje, povjerenje, kompromis, razgovor - četiri stvari na kojima ja temeljim svoju vezu
Kad smo već kod testova, evo jednog zgodnog kojim češ testirati curu (pokupio sam ga iz nekog filma):
1. Kad ulaziš u auto, otključaj vrata s njezine strane suvozača i pusti je da uđe
2. Pripremi ključ da otključaš svoja vrata na vozačevom mjestu
3. Ako ona pruži ruku i otvori tvoja vrata iznutra, ženska je OK
4. Ako te pusti da sam otključavaš vrata, oprez, ta je sebična
Praktični ameri
true 
Postoji alternativa
Je*o me pas ak to nije slikao u svojoj sobi. haha ;)
I potruditi se ,, ako treba trči za curom ako ti je stalo do nje .. neki to znaju
a trčat za curom ma kako da neču koda joj je od zlata ! a kad smo več kod trčanja zamisli da te odvezem negdje i izbacin te iz auta a ljevo i desno nikog 100km e kako bi ti trčala zamnom svebise prašina dizala za tobom
ta mi je slika uljepšala dan... to sam i ja pomislio haha
I potruditi se ,, ako treba trči za curom ako ti je stalo do nje .. neki to znaju
a trčat za curom ma kako da neču koda joj je od zlata ! a kad smo več kod trčanja zamisli da te odvezem negdje i izbacin te iz auta a ljevo i desno nikog 100km e kako bi ti trčala zamnom svebise prašina dizala za tobom
hehehe
samo kaj bi ti trebao automatik i autopilot jer bi ti ostao bez ruku
hehehe
ma ne tribati automatik samo malo pamet jer one i onako nisu pametne dok se ne uključe na inteligenciju recimo iman zate neko iznenađenje ma koja neče poč vit to izneneđenje kad žene obožavaju iznenađenje zamene muško koje je zensko napravilo budalom nije brate muško nego nob
hehehe
ma ne tribati automatik samo malo pamet jer one i onako nisu pametne dok se ne uključe na inteligenciju recimo iman zate neko iznenađenje ma koja neče poč vit to izneneđenje kad žene obožavaju iznenađenje zamene muško koje je zensko napravilo budalom nije brate muško nego nob
lol?
ne ne
zamisli da to napraviš njoj, onda bi ti ja potrgao ruke...kužiš?
Postoji alternativa
LOL ne nisam (al možda nabavim jednu da probam kako je "uska"

)
Neda mi se puno pisati, ali imao sam svakakih iskustava... Mislim da mi ni sam vrag više neće tako lako natjerati da budem i vezi, a i nadam se da se necu tako brzo zaljubiti -.-"""""
Mislim da se s jednim možemo složiti : ŽENE SU ZLO! (ne možemo bez njih, a ne možemo ni s njima
)
lol?
ne ne
zamisli da to napraviš njoj, onda bi ti ja potrgao ruke...kužiš?
kome njoj nisan nikog imenova da popiješ rakiju možda
Doxy,*ebemu,pa nece ti nitko djevojku otet'. Chill out man.
chill out people
ja zamišljam se u njegovoj zamišljenoj verziji...lol
chill out people
ja zamišljam se u njegovoj zamišljenoj verziji...lol
previše filmova gledaš o znanstvenoj fantastici
eto vidite da su žene zlo.
odma se oko njih ekipa pokefa 

ima curu a i ona je na forumu nekažen da žensko nemore sudjelovat u raspravi ali moja cura nebi komentirala moje postove i nebi sudjelovala zajedno s menom u temama tako da nemoran pisat što njoj paše a i nebi doša u sukob s nikim sad ja još moran pazit koji forumaš ima curu i jeki ona na forumu
ima curu a i ona je na forumu nekažen da žensko nemore sudjelovat u raspravi ali moja cura nebi komentirala moje postove i nebi sudjelovala zajedno s menom u temama tako da nemoran pisat što njoj paše a i nebi doša u sukob s nikim sad ja još moran pazit koji forumaš ima curu i jeki ona na forumu
Hehe - totalna kontrola. Već je uškopljen
Poznam (više iz viđenja) neke cure koje svaki put kada idu na facebuuk prvo odu provjeravati da li im je dečko na nekoj slici s nekom drugom i da li ga druge cure komentiraju. Uglavnom control freak-uše
A što se tiče žena: A šta ćeš ne možeš bez njih, a s njima još manje
Poznam (više iz viđenja) neke cure koje svaki put kada idu na facebuuk prvo odu provjeravati da li im je dečko na nekoj slici s nekom drugom i da li ga druge cure komentiraju. Uglavnom control freak-uše
Sto je u redu,do neke granice. Normalno je da,ako nekoga volis da te zanimaju takve sitnice i da volis imati kontrolu nad onim sto tvoj/a partner/ica radi. Sve je u redu do odredenih granica. Dok je samo na tome,na provjeravanju kakvo ti spominjes,ok je. To je samo dokaz da je nekome stalo do tebe,a ne da ga boli kura* s kim si i sta radis opcenito...
Sto je u redu,do neke granice. Normalno je da,ako nekoga volis da te zanimaju takve sitnice i da volis imati kontrolu nad onim sto tvoj/a partner/ica radi. Sve je u redu do odredenih granica. Dok je samo na tome,na provjeravanju kakvo ti spominjes,ok je. To je samo dokaz da je nekome stalo do tebe,a ne da ga boli kura* s kim si i sta radis opcenito...
Istina da neke cure to rade idu provjeravati po facebook-u i tako samo da nebi vidile svog momka sa drugom pa da se deru na njega,ali bi trebalo biti određene granice a možda se samo cure brinu zbog svakakvih ljudi pa provjeravaju 
Ma kako koga. Zene probaju kontrolirati i praviti budalom, a ako vide da ne mogu onda se zaljube. 
Zasto bi se netko uopce naslikavao sa drugim djevojkama okolo? I bez pretohodnjeg znanja partnera?
Ja se nisam doveo u takvu situaciju u skoro 2 godine u vezi. Sta se imam slikat s nekim...