Zasto cure prave budale od nas?

poruka: 109
|
čitano: 49.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Zasto cure prave budale od nas?

ne ne imas ti mana imam i ja mana i svi ih imaju  XDBelji se........

17 godina
RE: Zasto cure prave budale od nas ?
Whalter vT kaže...

Da si malo bolje pročitao shvatio bi što sam želio reći. Upravo suprotno od tvog zaključka. 

Jos uvijek ne shvacam...Neodlučan

Jel to bio sarkazam???

- Psiho246
17 godina
neaktivan
RE: Zasto dobri komadi prave budale od nas ?
toxic kaže...
previše gledaš razne emisije, filmove i previše defitivno googlaš za istu temu...

Jel' su to svi izvori znanja koje tvoja generacija zna? Bijedno...

toxic kaže...
Moj ulet sadašnjoj zarucnici je bio da sam je copio za guzicu jer nisam imo hrabrosti pric k njoj kad sam bio trijezan, i proslo je hehe, nema tu filozofiranja samo treba imat muda
toxic kaže...
mužjakom nazvat muškarca je pre životnjski.

Pogledaj ovu tvoju gornju izjavu o "uletu" i sam sebi klikni "thumb down" za ovu donju izjavu, molim te. Nemoj se šamarati pred ogledalom, dosta je ovo što sam ti rekao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 14:27 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
doxy kaže...

Previše filozofiranja...zakaj tak jednostavnu stvar ovoliko zakomplicirati?

Nakon što te ženska isprca u mozak ko majmuna, onda seljački uleti, ide ide, ne ne...barem nebudeš papak ispao.

Moj ulet sadašnjoj zarucnici je bio da sam je copio za guzicu jer nisam imo hrabrosti pric k njoj kad sam bio trijezan, i proslo je hehe, nema tu filozofiranja samo treba imat muda :D

edit: samo bi nadodo da je ovo jedanko samoubojstvu jer nece proci ako se toj zeni ne svidas, da je slucajno bilo da se ja njoj ne svidam dobio bi kako IWANA kaze flasom u glavu ili nes slicno..

Ima ona stara:

"Neke žene kada ih uhvatiš za dupe pokažu ti zube, a neke sve ostalo." Cool

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 14:32 (boxer).
16 godina
neaktivan
Floki kaže...

........ kolike cure se udaju za one što ih poslije mlate i ostavljaju lovu u kladionicama, kolike navodne frajere kasnije žene varaju i nabijaju im rogove, nitko za sebe ne može reći da je frajer koji zna sa ženama,niti ijedna cura može sigurno tvrditi da je tip neće zaribati

u tom pogledu jedan savjet neudatim forumašicama:
napijte dečka da ne zna za sebe i počnite ga provocirat,ako vas tad ne izvrijeđa i nedajbože istuče..ženite ga
ako pak bude agresivan prema vama-OPREZ..

17 godina
protjeran
seneka kaže...
Floki kaže...

........ kolike cure se udaju za one što ih poslije mlate i ostavljaju lovu u kladionicama, kolike navodne frajere kasnije žene varaju i nabijaju im rogove, nitko za sebe ne može reći da je frajer koji zna sa ženama,niti ijedna cura može sigurno tvrditi da je tip neće zaribati

u tom pogledu jedan savjet neudatim forumašicama:
napijte dečka da ne zna za sebe i počnite ga provocirat,ako vas tad ne izvrijeđa i nedajbože istuče..ženite ga
ako pak bude agresivan prema vama-OPREZ..

ni to nije mjerilo...pijan čovjek svaki put drukčije reagira...ponekad sve bi ubio, ponekad sve izljubio...lol...to je previše relativno

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

ni to nije mjerilo...pijan čovjek svaki put drukčije reagira...ponekad sve bi ubio, ponekad sve izljubio...lol...to je previše relativno

ma u pravu si,to je onako test, nabrzinu..al je ipak određeni pokazatelj..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 15:10 (seneka).
17 godina

Kad smo već kod testova, evo jednog zgodnog kojim češ testirati curu (pokupio sam ga iz nekog filma):

1. Kad ulaziš u auto, otključaj vrata s njezine strane suvozača i pusti je da uđe

2. Pripremi ključ da otključaš svoja vrata na vozačevom mjestu

3. Ako ona pruži ruku i otvori tvoja vrata iznutra, ženska je OK

4. Ako te pusti da sam otključavaš vrata, oprez, ta je sebična

Praktični ameriCool

17 godina

poštovanje, povjerenje, kompromis, razgovor - četiri stvari na kojima ja temeljim svoju vezu

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
17 godina
neaktivan
Floki kaže...

Kad smo već kod testova, evo jednog zgodnog kojim češ testirati curu (pokupio sam ga iz nekog filma):

1. Kad ulaziš u auto, otključaj vrata s njezine strane suvozača i pusti je da uđe

2. Pripremi ključ da otključaš svoja vrata na vozačevom mjestu

3. Ako ona pruži ruku i otvori tvoja vrata iznutra, ženska je OK

4. Ako te pusti da sam otključavaš vrata, oprez, ta je sebična

Praktični ameriCool

http://www.imdb.com/title/tt0106489/  ^^

Tko ne slusa Vucu ne dize mu se ku|2ac
17 godina

true Namigiva

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Postoji alternativaSmijeh

Je*o me pas ak to nije slikao u svojoj sobi. haha ;)

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
protjeran
Iwana kaže...

I potruditi se ,, ako treba trči za curom ako ti je stalo do nje .. neki to znaju

a trčat za curom ma kako da neču koda joj je od zlata ! a kad smo več kod trčanja zamisli da te odvezem negdje i izbacin te iz auta a ljevo i desno nikog 100km e kako bi ti trčala zamnom svebise prašina dizala za tobom

I Jadantisi
17 godina
Danny_HR kaže...

ta mi je slika uljepšala dan... to sam i ja pomislio haha

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
17 godina
protjeran
giga kaže...
Iwana kaže...

I potruditi se ,, ako treba trči za curom ako ti je stalo do nje .. neki to znaju

a trčat za curom ma kako da neču koda joj je od zlata ! a kad smo več kod trčanja zamisli da te odvezem negdje i izbacin te iz auta a ljevo i desno nikog 100km e kako bi ti trčala zamnom svebise prašina dizala za tobom

hehehe

samo kaj bi ti trebao automatik i autopilot jer bi ti ostao bez ruku

17 godina
protjeran
doxy kaže...

hehehe

ma ne tribati automatik samo malo pamet jer one i onako nisu pametne dok se ne uključe na inteligenciju recimo iman zate neko iznenađenje ma koja neče poč vit to izneneđenje kad žene obožavaju iznenađenje zamene muško koje je zensko napravilo budalom nije brate muško nego nob

I Jadantisi
17 godina
protjeran
giga kaže...
doxy kaže...

hehehe

ma ne tribati automatik samo malo pamet jer one i onako nisu pametne dok se ne uključe na inteligenciju recimo iman zate neko iznenađenje ma koja neče poč vit to izneneđenje kad žene obožavaju iznenađenje zamene muško koje je zensko napravilo budalom nije brate muško nego nob

lol?
ne ne

zamisli da to napraviš njoj, onda bi ti ja potrgao ruke...kužiš?

16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
pirat kaže...

Postoji alternativaSmijeh

LOL ne nisam (al možda nabavim jednu da probam kako je "uska"SmijehSmijehSmijehNamigiva)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 16:27 (pirat).
16 godina
neaktivan

Neda mi se puno pisati, ali imao sam svakakih iskustava... Mislim da mi ni sam vrag više neće tako lako natjerati da budem i vezi, a i nadam se da se necu tako brzo zaljubiti -.-"""""

Mislim da se s jednim možemo složiti : ŽENE SU ZLO! (ne možemo bez njih, a ne možemo ni s njima Namigiva)

17 godina
protjeran
doxy kaže...

lol?
ne ne

zamisli da to napraviš njoj, onda bi ti ja potrgao ruke...kužiš?

kome njoj nisan nikog imenova da popiješ rakiju možda

I Jadantisi
17 godina
neaktivan

Doxy,*ebemu,pa nece ti nitko djevojku otet'. Chill out man.

17 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

chill out people

ja zamišljam se u njegovoj zamišljenoj verziji...lol

17 godina
protjeran
doxy kaže...
VirtUoso kaže...

chill out people

ja zamišljam se u njegovoj zamišljenoj verziji...lol

previše filmova gledaš o znanstvenoj fantastici

I Jadantisi
17 godina

eto vidite da su žene zlo.

odma se oko njih ekipa pokefa SmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

My mom thinks I'm special!
17 godina
protjeran

ima curu a i ona je na forumu nekažen da žensko nemore sudjelovat u raspravi ali moja cura nebi komentirala moje postove i nebi sudjelovala zajedno s menom u temama tako da nemoran pisat što njoj paše a i nebi doša u sukob s nikim sad ja još moran pazit koji forumaš ima curu i jeki ona na forumu

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
giga kaže...

ima curu a i ona je na forumu nekažen da žensko nemore sudjelovat u raspravi ali moja cura nebi komentirala moje postove i nebi sudjelovala zajedno s menom u temama tako da nemoran pisat što njoj paše a i nebi doša u sukob s nikim sad ja još moran pazit koji forumaš ima curu i jeki ona na forumu

Hehe - totalna kontrola. Već je uškopljenBelji se

Poznam (više iz viđenja) neke cure koje svaki put kada idu na facebuuk prvo odu provjeravati da li im je dečko na nekoj slici s nekom drugom i da li ga druge cure komentiraju. Uglavnom control freak-uše

A što se tiče žena: A šta ćeš ne možeš bez njih, a s njima još manjeSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 17:34 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
giga kaže...

Poznam (više iz viđenja) neke cure koje svaki put kada idu na facebuuk prvo odu provjeravati da li im je dečko na nekoj slici s nekom drugom i da li ga druge cure komentiraju. Uglavnom control freak-uše

Sto je u redu,do neke granice. Normalno je da,ako nekoga volis da te zanimaju takve sitnice i da volis imati kontrolu nad onim sto tvoj/a partner/ica radi. Sve je u redu do odredenih granica. Dok je samo na tome,na provjeravanju kakvo ti spominjes,ok je. To je samo dokaz da je nekome stalo do tebe,a ne da ga boli kura* s kim si i sta radis opcenito...

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Paolo2612 kaže...
giga kaže...

Sto je u redu,do neke granice. Normalno je da,ako nekoga volis da te zanimaju takve sitnice i da volis imati kontrolu nad onim sto tvoj/a partner/ica radi. Sve je u redu do odredenih granica. Dok je samo na tome,na provjeravanju kakvo ti spominjes,ok je. To je samo dokaz da je nekome stalo do tebe,a ne da ga boli kura* s kim si i sta radis opcenito...

Istina da neke cure to rade idu provjeravati po facebook-u i tako samo da nebi vidile svog momka sa drugom pa da se deru na njega,ali bi trebalo biti određene granice a možda se samo cure brinu zbog svakakvih ljudi pa provjeravaju Smijeh

RIDER
16 godina
neaktivan

Ma kako koga. Zene probaju kontrolirati i praviti budalom, a ako vide da ne mogu onda se zaljube. Smijeh

17 godina
neaktivan

Zasto bi se netko uopce naslikavao sa drugim djevojkama okolo? I bez pretohodnjeg znanja partnera?

Ja se nisam doveo u takvu situaciju u skoro 2 godine u vezi. Sta se imam slikat s nekim...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice