Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 191.760
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Zarada na BubbleWs
matija410 kaže...

Imate VIBER da napravimo grupu?

Imam viber, koju ideju imas, cemu grupa?

stickman1 kaže...

ekipa, dajte mi molim vas recite da je netko od vas koji ste dobili isplate koristio adblock...

Da ja imam adblock i dobio sam sve osim jedne isplate za 12.8. koja valjda kasni i bude dosla..neznam da li mi je pametno to sto koristim adblock, al izgleda da je zasad sve ok.

Tehno-Istraživač kaže...

Imam nekoliko pitanja:

1.Da li je moguće isplaćivanje na Payoneer karticu?

2.Da li slika mog avatara i pozadine mora biti originalna?

3.Smiju li se u postove stavljati YouTube linkovi?

4.Da li se na svoj račun smijem prijavljivati sa više IP adresa?

5.Da li visina zarade ovisi o tome iz koje države stižu pregledi i Like-ovi?

6.Ako mi iz nekog razloga ne stigne ček,da li mogu zatražiti novi?

7.Ako se u postove smiju ubacivati YouTube linkovi,da li to moraju biti linkovi od nekih mojih originalnih videa ili mogu ubacivati i linkove od tuđih videa?

8.Ako mi BubbleWs poništi račun zbog kršenja pravila,da li ja mogu napraviti novi račun sa iste IP adrese?

9.Hoće li mi BubbleWs poništiti račun ako sam neaktivan korisnik?

10.Da li se mogu pisati promidžbeni postovi,dakle da li ja mogu preko BubbleWs-a stavljati slike svojih proizvoda i u opis stavljati linkove na kojima prodajem te proizvode?

To su trenutno bila sva moja pitanja. Unaprijed se zahvaljujem na svakom odgovoru.

1.Ne, samo paypal za sada.

2.Cini mi se da mozes stavit sta god hoces..ja imam svoje slike

3.Moze, odnedavno je to feature i cim zaljepis link, automatski ti se napravi onaj youtube prozor.

4.Mozes.

5.Ne, svaki view/like/comment nosi jedan cent bez obzira odakle dolazi.

6.Ne mozes zatraziti novi, tj mozes jedino opet skupit 50$ pa trazis naravno. Mozes jedino poslat mail ako nesto fali.

7.Mozes bilo koja videa ubacivat..

8.Mislim da mozes ali nisam siguran za to...mozda bi mogo imat problema ubuduce.

9.Nebi smijeli, ja sam zadnjih 6-7 dana neaktivan jer sam imao ispit i sve je ok samo je stala zarada jel..sada se budem aktivirao opet.

10.Za ovo ne vjerujem da je dopusteno..mozda da im mail posaljes.

Preporucam da procitas TOU na njihovoj stranici, vise manje sve ti tamo pise sta sam ti ja sada napisao, samo detaljnije.

Windows Phone FTW
15 godina
Zarada na BubbleWs

19.8 redeem 50$. Pisalo da će pare stići 18.9
Sinoć im pošaljem mail i još nikakav odgovor nisam dobio. Što napraviti? Pričekati, ponovno poslati mail? Ako zbog kršenja pravila ne isplate pare, obavijeste li o tome ili samo ignoriraju? Jer sam na početku, tj. prva 2 redeema malo radio gluposti. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Baš gledam malo postavke, nigdje ne vidim di mogu upisati pay pal račun, jel to moram čekati da sakupim 50$ za redeem, pa mi se onda ponudi za unjeti račun ili mi je nešto promaknulo ? {#}

16 godina
1BIT kaže...

Baš gledam malo postavke, nigdje ne vidim di mogu upisati pay pal račun, jel to moram čekati da sakupim 50$ za redeem, pa mi se onda ponudi za unjeti račun ili mi je nešto promaknulo ? {#}

Da, kada skupis 50$ pojavit ce se zeleni gumb redeem, kliknes pa onda mozes upisat mail adresu i submit.

Windows Phone FTW
15 godina
neaktivan
DommY kaže...

Da, kada skupis 50$ pojavit ce se zeleni gumb redeem, kliknes pa onda mozes upisat mail adresu i submit.

aha, kužim.

14 godina
Zarada na BubbleWs

Koliko ljudi smijem prozvati u postu? Ima li limit?

btw radje grupu na fejsu napravimo nego na viberu ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 23:53 (toshiba12345).
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

8.Ako mi BubbleWs poništi račun zbog kršenja pravila,da li ja mogu napraviti novi račun sa iste IP adrese?

prvo, ne vjerujem da imaš statičku ip adresu.

drugo, ne vjerujem da banaju ip adrese, eventualno na par sati ili dana, ipak su dinamičke u većini slučajeva, što teoretski znači, ako banaju adrese,  da će netko dobiti ip adresu koju si ti nekad imao i zbog tebe se neće moći logirati ako je korisnik bubblews-a, nema smisla jelda?

ovisno o provideru kojeg koristiš mjesečno će ti se promijeniti po nekoliko desetaka različitih ip adresa, obično kod restarta rutera dobiješ novu ip adresu ako ćeš sam mrdati.

ako napraviš novi account na drugoj ip adresi, ip range će biti sličan, ima hrpa drugih korisnika na tvom dslamu od kojih vjerojatno netko isto koristi bubblews, tak da u tom slučaju mogu sumnjati samo(sumnjam da se s takvim istragama zamaraju na nekoliko milijuna korisnika).

Lakše im je pustit te da redemaš prvi put, u tom slučaju imaju zapisanu mail adresu za uplatu na paypal. Za novu registraciju ćeš još i otvorit mail, al sumnjam da ćeš otvarat novi paypal, pravit novu karticu... nego pokušat na postojeću i tu će te otkriti lakše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 23:56 (igor2007).
11 godina
protjeran
toshiba12345 kaže...

Koliko ljudi smijem prozvati u postu? Ima li limit?

btw radje grupu na fejsu napravimo nego na viberu ...

Brze je i lakse na viber..

Najjeftiniji su piratski programi
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Nemojte ni slucajno tagirat (oznacavat) ljude u postu da dobite poglede jer budete prijavljeni a i onda izbrisani..

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo ja sam počeo, danas sam napisao prvi tekst, zanima me kako dobit pratitelje (followers), šta oni sami dođu, ili treba čekati da jednom tekst osvane na početnoj stranici da svi vide, pa me poćnu pratit, jel me mogu oni nać, recimo ako traže područje informatike/elektrotehnike/sturja općenito {#} i ja sam slućajno napisao tekst na tu temu, pa da nađu moj tekst pa me poćnu pratit, kako to ide, jel može netko opisat ukratko ?{#}

14 godina
odjavljen
1BIT kaže...

Evo ja sam počeo, danas sam napisao prvi tekst, zanima me kako dobit pratitelje (followers), šta oni sami dođu, ili treba čekati da jednom tekst osvane na početnoj stranici da svi vide, pa me poćnu pratit, jel me mogu oni nać, recimo ako traže područje informatike/elektrotehnike/sturja općenito {#} i ja sam slućajno napisao tekst na tu temu, pa da nađu moj tekst pa me poćnu pratit, kako to ide, jel može netko opisat ukratko ?{#}

Nadi korisnika s puno ljudi koji ga prate/koje on prati,otvori to i jednostavno kotaticem misa klikaj na follow.

Tako ces pratiti jako puno ljudi u najkracem vremenu i nekolicina ce ti uzvratiti taj follow. To je cijela prica

Lajkaj,prati,pisi,komentiraj i s vremenom ces imati lajkova i pratitelja

15 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Nadi korisnika s puno ljudi koji ga prate/koje on prati,otvori to i jednostavno kotaticem misa klikaj na follow.

Tako ces pratiti jako puno ljudi u najkracem vremenu i nekolicina ce ti uzvratiti taj follow. To je cijela prica

Lajkaj,prati,pisi,komentiraj i s vremenom ces imati lajkova i pratitelja

Hvala. {#}

EDIT: sad gledam ove koso-oke azia,kina,taivan... najbolje njih pratit, lik prati oko 2500 ljudi, a njega prati oko 4000 ljudi, skoro duplo više, vesela družina {#}

EDIT2: kako postavit poveznicu, ove plave riječi u poruku, recimo ako pišem o tehnologiji i hoću stavit +tech, da mi se post svrsta u rubriku tehnologija ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 15:32 (1BIT).
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Danas napravio 4. redeem, znači 20.9. 

čeka se sad za 2.9. isplata. One prve dvije stigle na vrijeme, sve uredno

16 godina
Zarada na BubbleWs

Ovi na front page-u škrti. Izlajkam sve živo i onda mi njih 5 samo vrate nazad po jedan.

11 godina
protjeran
AmonZero kaže...

Ovi na front page-u škrti. Izlajkam sve živo i onda mi njih 5 samo vrate nazad po jedan.

Ma to su đubrad..

........................................................

Da dodas "tag" npr animals dodas +animals itd..

14 godina
reedemao 18.8. i jucer poslao prvi mail i nema odgovora, danas poslan drugi mail pa cemo vidjet oce odgovorit
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Zanimljivo je ovo, mogao bi se ja navuč {#}

Morat ću još par tekstova napisat, ja ljudima pogledam i lajkam 5 puta, oni meni uzvarte, ali kako imam samo jedan tekst, uzvrate  samo jednom, eventualno napišu komentar da se iskupe {#}

EDIT: omg neki zarađuju oko 25$ po jednom postu {#}

EDIT2: jel smijem u svojem postu navoditi proizvođaće, npr Asus, Gigabyte, Asrock, Ecs, Soltek, Foxconn... ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 13:43 (1BIT).
14 godina
Zarada na BubbleWs

Kako Vam se vrte lajkovi i pogledi? Koliko se sakupi po postu?

Ja nemogu sad više od 15 nit lajkova & pogleda popostu zajedno preči.

11 godina
protjeran
tonik kaže...

Kako Vam se vrte lajkovi i pogledi? Koliko se sakupi po postu?

Ja nemogu sad više od 15 nit lajkova & pogleda popostu zajedno preči.

Ide ok meni..

1BIT ti su featured postovi..

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni zasad ide dobro svakim danom sve bolje u principu pošaljem svaki dan po 1 post i dnevno sakupim 6-7 dolara. Skupim  4 da ništa nediram , a  za ova 2 do 3 dolara se potrudim  lajkanjem  u principu izdvojim 20 min dnevno.  Znaci tjedno 50 dolara redeemam. Moglo bi se za 4 dana da se vise potrudim

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

koliko često redeemate? ja sam u pon napravio redeem i sad imam 61 dolar. jel odmah povučete lovu kad dođete do 50 ili imate neke pravilne razmake tipa tjedan-dva?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
16 godina
neaktivan
Digital26 kaže...

Meni zasad ide dobro svakim danom sve bolje u principu pošaljem svaki dan po 1 post i dnevno sakupim 6-7 dolara. Skupim  4 da ništa nediram , a  za ova 2 do 3 dolara se potrudim  lajkanjem  u principu izdvojim 20 min dnevno.  Znaci tjedno 50 dolara redeemam. Moglo bi se za 4 dana da se vise potrudim

Koliko imaš followera?

Mene su danas blokirali tako da se nemogu connectati ni s kim! :P

http://deridownload.comze.com/
11 godina
protjeran
stickman1 kaže...

koliko često redeemate? ja sam u pon napravio redeem i sad imam 61 dolar. jel odmah povučete lovu kad dođete do 50 ili imate neke pravilne razmake tipa tjedan-dva?

Dosad sam svakih 50 redeemal pa sam probal svaku nedjelju ali posto se nakupi vise redeema mislim sad redeemat dok nakupim 150-200$

16 godina
Zarada na BubbleWs

Ja sam sad krenio po 100$ 

14 godina
Zarada na BubbleWs

Koliko je limit lajkova i u kojem vremenskom roku ? 

Nisam nigdje našao tu informaciju, mislim da sam u temi prije bio pročitao 3 po satu ili 3 po osobi, tako nešto, ali uspijevam lajkati i više od toga pa mi nije jasno ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

imaš limit od 5 lajkova po satu po osobe.

i imaš limit na followanje unutar 24 sata - 250 osoba možeš followat u danu

@iznad - ja ću još sutra redeemat i onda svakih 100 dolarosa, brzo se to puni

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 19:39 (stickman1).
14 godina
Zarada na BubbleWs

Najbrži način za dobiti followere je da followam druge i lajkam im? Ili ima bolja metoda?

15 godina
toshiba12345 kaže...

Najbrži način za dobiti followere je da followam druge i lajkam im? Ili ima bolja metoda?

bez rada i ulozenog vremena nema nista opcenito u zivotu pa tako ni na bubblews

ides po naslovnici, po follower listama poznatih bubblera i otvaras profile u 20-30tak tabova i lajkas svima 5 postova, i to ponavljas cijelo vrijeme, cim vise, vise lajkova, komentara, followera u isto vrijeme i para
druge metode nema, onaj tko ti vrati tih 5 lajkova ce se vjerovatno i connectat, ti uzvratis connect i to je to, ko ne uzvrati je*iga, govno od covjeka ili nije aktivan

ja sam u ovom od otvaranja teme i mislim da sam jedan od rijetkih koji nije napravio isplatu, imam 29 dolara, ide mi sporo jer sam neaktivan i nemam volje, 2-3 dana sam bio aktivan i 10 dollara bez beda skupio(bez napisanog statusa)  

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 20:12 (win4crazzy).
15 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Digital26 kaže...

Koliko imaš followera?

Mene su danas blokirali tako da se nemogu connectati ni s kim! :P

imam oko 2100 followera i raste

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Zamislite da svaki user kom lajkate uzvrati lajk.. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice