Imate VIBER da napravimo grupu?
Imam viber, koju ideju imas, cemu grupa?
ekipa, dajte mi molim vas recite da je netko od vas koji ste dobili isplate koristio adblock...
Da ja imam adblock i dobio sam sve osim jedne isplate za 12.8. koja valjda kasni i bude dosla..neznam da li mi je pametno to sto koristim adblock, al izgleda da je zasad sve ok.
Imam nekoliko pitanja:
1.Da li je moguće isplaćivanje na Payoneer karticu?
2.Da li slika mog avatara i pozadine mora biti originalna?
3.Smiju li se u postove stavljati YouTube linkovi?
4.Da li se na svoj račun smijem prijavljivati sa više IP adresa?
5.Da li visina zarade ovisi o tome iz koje države stižu pregledi i Like-ovi?
6.Ako mi iz nekog razloga ne stigne ček,da li mogu zatražiti novi?
7.Ako se u postove smiju ubacivati YouTube linkovi,da li to moraju biti linkovi od nekih mojih originalnih videa ili mogu ubacivati i linkove od tuđih videa?
8.Ako mi BubbleWs poništi račun zbog kršenja pravila,da li ja mogu napraviti novi račun sa iste IP adrese?
9.Hoće li mi BubbleWs poništiti račun ako sam neaktivan korisnik?
10.Da li se mogu pisati promidžbeni postovi,dakle da li ja mogu preko BubbleWs-a stavljati slike svojih proizvoda i u opis stavljati linkove na kojima prodajem te proizvode?
To su trenutno bila sva moja pitanja. Unaprijed se zahvaljujem na svakom odgovoru.
1.Ne, samo paypal za sada.
2.Cini mi se da mozes stavit sta god hoces..ja imam svoje slike
3.Moze, odnedavno je to feature i cim zaljepis link, automatski ti se napravi onaj youtube prozor.
4.Mozes.
5.Ne, svaki view/like/comment nosi jedan cent bez obzira odakle dolazi.
6.Ne mozes zatraziti novi, tj mozes jedino opet skupit 50$ pa trazis naravno. Mozes jedino poslat mail ako nesto fali.
7.Mozes bilo koja videa ubacivat..
8.Mislim da mozes ali nisam siguran za to...mozda bi mogo imat problema ubuduce.
9.Nebi smijeli, ja sam zadnjih 6-7 dana neaktivan jer sam imao ispit i sve je ok samo je stala zarada jel..sada se budem aktivirao opet.
10.Za ovo ne vjerujem da je dopusteno..mozda da im mail posaljes.
Preporucam da procitas TOU na njihovoj stranici, vise manje sve ti tamo pise sta sam ti ja sada napisao, samo detaljnije.