- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo vidi meni 25$
Da iskoristim to i povucem redeem?
nisam bubblo jucer cijeli dan i docekalo me laganih 2072 notifikacije. nista bacam se na lajkanje pa pisanje :D
Nemoj nis 25...

Meni piše 50 ...
Rade idi do 50 pa si siguran...pogotovo ako nama vecini pise 50. da ti ne propadne bezveze
Rade idi do 50 pa si siguran...pogotovo ako nama vecini pise 50. da ti ne propadne bezveze
Da,tak sam i odlucio. Ak sam ovih 25 natukao,budem i jos jednom tolko pa ajde
Evo ljudi ja sam novi na Bubbleu.
Profil :D
Jel se kome dogada da nemoze lajkat nove postove jer pise "You've already liked this post". Svaki drugi post nemogu lajkat radi ovog.
Jel se kome dogada da nemoze lajkat nove postove jer pise "You've already liked this post". Svaki drugi post nemogu lajkat radi ovog.
Meni takodjer. Bug neki valjda
Meni to samo izbacuje kad sam lajkao nešto što već jesam...
Al vas je Matija navukao. Sad da ne isplate. Komedija živa.
Sami su se navukli..
..ak nemas drugog posla nemoj mi tu gluposti pisat molim te.
Sami su se navukli..
Da.
Mislim, ako ne budu isplatili, nemam neke velike štete, ovo ionako radim dok sam tu na forumu/internetu, nije da vani kopam na suncu.
Kao što svi kažu, nikakva šteta ako mi ne isplate. Iovako stalno visim na netu, tako da mi pisanje na Bubblesu ne predstavlja problem. Jedino što može bit je da zaradim, a ne gubim ništa.
ima jedan lik koji svima c/p isti komentar na postove. eto meni na 4 ili 5 postova zaljepio isti komentar, a vidim i drugima..
lik ima preko 10 000 lajkova i to radi, vjerovatno ni ne cita postove samo ljepi komentare pa mi nije jasno dal je to dopusteno buduci da se ovaj ovako ponasa?
ima jedan lik koji svima c/p isti komentar na postove. eto meni na 4 ili 5 postova zaljepio isti komentar, a vidim i drugima..
lik ima preko 10 000 lajkova i to radi, vjerovatno ni ne cita postove samo ljepi komentare pa mi nije jasno dal je to dopusteno buduci da se ovaj ovako ponasa?
ije to jedini lik koji tako radi veruj mi. Polovina mojih konekcija to radi a imaju dosta lajkova tako da ono....nemoj to da te cudi. Ti samo radi po pravilima i uzivaj
Za 2 dana i dva posta nije loše... Da pišem svaki dan 2 posta? Trenutno jedan po danu :D
mozes 10 dnevno, ne budi lijen :P
Ima ih puno takvih. Svima tima dislajkam komentar i reportam komentar...
Za 2 dana i dva posta nije loše... Da pišem svaki dan 2 posta? Trenutno jedan po danu :D
mozes 10 dnevno, ne budi lijen :P
Nije uopce problem pisati :D Ajd, idem još 2 posta napisati
Previše vas je i pokušavam svima uzvratiti lajk. Ako hoćete da vam lajkam nešto, samo mi komentirajte profil i ja ću vam lajkati 5 postova (koliko je dopušteno) :)
Jel to ok?

mozete mi reci sto je zabranjeno u vezi reklamiranja, dali mogu pisat o mojoj osobnoj top listi filmova/igrica/mobitela itd dali se to moze uzet kao reklama nekog proizvoda
i takve neke slicne stvari
Ja sam pisao o stvarima na koje nemam vlasništvo (evo taman napisao post o Watch Dogsu), ali sam koristio slike koje sam ja napravio. Mislim da je to najsigurniji način. Također nisam stavljao nikakve linkove na ništa, ne bi htio upasti u nevolje samo zato jer sam stavio link na stranicu nekog proizvoda.
Ja sam pisao o stvarima na koje nemam vlasništvo (evo taman napisao post o Watch Dogsu), ali sam koristio slike koje sam ja napravio. Mislim da je to najsigurniji način. Također nisam stavljao nikakve linkove na ništa, ne bi htio upasti u nevolje samo zato jer sam stavio link na stranicu nekog proizvoda.
pa recimo ja sam se mislio orjentirati na reviewove android aplikacija, nebi koristio nikakve linkove niti slike sa interneta(nego svoje) pa me zanima dali je to dozvoljeno jer je na neki nacin to reklama
Johnny_Aces777 ima novi post u COMPUTER WORLD,pa ako nekoga zanima,nastavak slijedi uskoro...evo več je i nastavak izaša,a da nisan uspio to niti postati kako treba...ali svi komentari su dobrodošli,mislim na bubble tamo
eto,i Fake Death je postao još poznatiji u "virtualnom svijetu",čak i izvan granica lijepe naše
Sami su se navukli..
Kao tvoja je svaka pametna??
Sami su se navukli..
Kao tvoja je svaka pametna??
Ja nisam rekel da pisem nekj pametno. Opet guposti izlaze iz tvojih usta