Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 194.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Zarada na BubbleWs
Zin8 kaže...

Evo prosao sam 25$ i kolko vidim dolje pise da moram imati najmanje 25 za redeem a ne 50$ o koliko svi pricaju. Jel to krivo pise ili ima neki razlog zasto se mora ici do 50 ili nesto trece?

Meni pise 50$ minimalno.

Windows Phone FTW
14 godina
odjavljen
Zarada na BubbleWs

Evo vidi meni 25$
Da iskoristim to i povucem redeem? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 13:56 (Zin8).
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

nisam bubblo jucer cijeli dan i docekalo me laganih 2072 notifikacije. nista bacam se na lajkanje pa pisanje :D

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Nemoj nis 25...

Najjeftiniji su piratski programi
13 godina
neaktivan

Meni piše 50 ...

Bene docet, qui bene distinguit.
16 godina
Zarada na BubbleWs

Rade idi do 50 pa si siguran...pogotovo ako nama vecini pise 50. da ti ne propadne bezveze

Windows Phone FTW
14 godina
odjavljen
DommY kaže...

Rade idi do 50 pa si siguran...pogotovo ako nama vecini pise 50. da ti ne propadne bezveze

Da,tak sam i odlucio. Ak sam ovih 25 natukao,budem i jos jednom tolko pa ajde

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo ljudi ja sam novi na Bubbleu.

Profil :D

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jel se kome dogada da nemoze lajkat nove postove jer pise "You've already liked this post". Svaki drugi post nemogu lajkat radi ovog. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
odjavljen
JackD kaže...

Jel se kome dogada da nemoze lajkat nove postove jer pise "You've already liked this post". Svaki drugi post nemogu lajkat radi ovog. 

Meni takodjer. Bug neki valjda

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni to samo izbacuje kad sam lajkao nešto što već jesam...

Bene docet, qui bene distinguit.
11 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Al vas je Matija navukao. Sad da ne isplate. Komedija živa.

Sami su se navukli..

..ak nemas drugog posla nemoj mi tu gluposti pisat molim te.

15 godina
matija410 kaže...
x18x05x kaže...

Sami su se navukli..

Da.

Mislim, ako ne budu isplatili, nemam neke velike štete, ovo ionako radim dok sam tu na forumu/internetu, nije da vani kopam na suncu.

Swedish latin super funk.
11 godina
Zarada na BubbleWs

Kao što svi kažu, nikakva šteta ako mi ne isplate. Iovako stalno visim na netu, tako da mi pisanje na Bubblesu ne predstavlja problem. Jedino što može bit je da zaradim, a ne gubim ništa.

16 godina
Zarada na BubbleWs

ima jedan lik koji svima c/p isti komentar na postove. eto meni na 4 ili 5 postova zaljepio isti komentar, a vidim i drugima..

lik ima preko 10 000 lajkova i to radi, vjerovatno ni ne cita postove samo ljepi komentare pa mi nije jasno dal je to dopusteno buduci da se ovaj ovako ponasa?

Windows Phone FTW
13 godina
neaktivan
DommY kaže...

ima jedan lik koji svima c/p isti komentar na postove. eto meni na 4 ili 5 postova zaljepio isti komentar, a vidim i drugima..

lik ima preko 10 000 lajkova i to radi, vjerovatno ni ne cita postove samo ljepi komentare pa mi nije jasno dal je to dopusteno buduci da se ovaj ovako ponasa?

ije to jedini lik koji tako radi veruj mi. Polovina mojih konekcija to radi a imaju dosta lajkova tako da ono....nemoj to da te cudi. Ti samo radi po pravilima i uzivaj

14 godina
Zarada na BubbleWs

Za 2 dana i dva posta nije loše... Da pišem svaki dan 2 posta? Trenutno jedan po danu :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
15 godina
Strm kaže...

Za 2 dana i dva posta nije loše... Da pišem svaki dan 2 posta? Trenutno jedan po danu :D

mozes 10 dnevno, ne budi lijen :P

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
11 godina
protjeran
DommY kaže...

Ima ih puno takvih. Svima tima dislajkam komentar i reportam komentar...

14 godina
win4crazzy kaže...
Strm kaže...

mozes 10 dnevno, ne budi lijen :P

Nije uopce problem pisati :D Ajd, idem još 2 posta napisati {#}

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Previše vas je i pokušavam svima uzvratiti lajk. Ako hoćete da vam lajkam nešto, samo mi komentirajte profil i ja ću vam lajkati 5 postova (koliko je dopušteno) :)

Jel to ok?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 20:43 (Marko :D).
16 godina
Je ali cudim se jer jos uvijek to radi. A buduci da ima preko 10k lajkova znaci da je isplacen vise puta, inace nebi vise pisao bezveze. Nije mi jasno..dal popustaju ili ne vide ili sta vec
Windows Phone FTW
15 godina
Zarada na BubbleWs

mozete mi reci sto je zabranjeno u vezi reklamiranja, dali mogu pisat o mojoj osobnoj top listi filmova/igrica/mobitela itd dali se to moze uzet kao reklama nekog proizvoda
i takve neke slicne stvari 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan

Ja sam pisao o stvarima na koje nemam vlasništvo (evo taman napisao post o Watch Dogsu), ali sam koristio slike koje sam ja napravio. Mislim da je to najsigurniji način. Također nisam stavljao nikakve linkove na ništa, ne bi htio upasti u nevolje samo zato jer sam stavio link na stranicu nekog proizvoda.

Trava raste tamo gdje je posadiš.
15 godina
Medikus kaže...

Ja sam pisao o stvarima na koje nemam vlasništvo (evo taman napisao post o Watch Dogsu), ali sam koristio slike koje sam ja napravio. Mislim da je to najsigurniji način. Također nisam stavljao nikakve linkove na ništa, ne bi htio upasti u nevolje samo zato jer sam stavio link na stranicu nekog proizvoda.

pa recimo ja sam se mislio orjentirati na reviewove android aplikacija, nebi koristio nikakve linkove niti slike sa interneta(nego svoje) pa me zanima dali je to dozvoljeno jer je na neki nacin to reklama 

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

KLIK za chat..

14 godina
Zarada na BubbleWs

Hahahah, nitko mi je lajkao :D

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Johnny_Aces777 ima novi post u COMPUTER WORLD,pa ako nekoga zanima,nastavak slijedi uskoro...evo več je i nastavak izaša,a da nisan uspio to niti postati kako treba...ali svi komentari su dobrodošli,mislim na bubble tamo {#}

eto,i Fake Death je postao još poznatiji u "virtualnom svijetu",čak i izvan granica lijepe naše {#}

15 godina
matija410 kaže...
x18x05x kaže...

Sami su se navukli..

Kao tvoja je svaka pametna??

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
11 godina
protjeran
x18x05x kaže...
matija410 kaže...
x18x05x kaže...

Sami su se navukli..

Kao tvoja je svaka pametna??

Ja nisam rekel da pisem nekj pametno. Opet guposti izlaze iz tvojih usta {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice