Zaključane teme zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zaključane teme

(Vezano za zaključane teme Obama = Obmana, Što je zapravo forum i čemu on služi)

Korisnik AKI je u temi ''Što je zapravo forum i čemu on služi'' naglasio

Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi.

Dovoljan odgovor? :)

Halo, čitaj što piše!!! 

Zabranjeno je vrijeđanje po toj osnovi a to ne znači da se o tome nesmije pisati i vrijeđanja nije bilo niti u jednoj od ove dvije teme i protestiram što su uopće one i zaključane a kamoli da sam radi toga dobio još i žuti?

Drago, spašavaj!

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 23:55 (stalker).
17 godina
neaktivan
Zaključane teme

Prvo javi modu koji je zaključao, ako ne dobiješ zadovoljavajuće objašnjenje obrati se adminima.

17 godina
neaktivan
Zaključane teme

Meni i ovo smrdi na lock. Uostalom u temi Obama=Obmana Miro je lijepo rekao:

"Zalutali ste - ovo nije forum za političke teme!"

što ja interpretiram tako da na ovom forumu nije mjeto apsolutno nikakvim političkim temama,

a ne samo vrijeđanju na političkoj osnovi. I s time se slažem u potpunosti.

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
16 godina
neaktivan
Zaključane teme

Hm... nekako se slažem s tobom oko ovoga. Nema kršenja pravila, tema nije kontroverzna, ne radi se o domaćoj politici kod koje bi lako moglo doći do flame-a.

No, s druge strane, ako su modovi odlučili da se sustavno zatvaraju sve 'političke teme', nema druge nego to uvrstiti u pravila i nastaviti tim putem.

16 godina
neaktivan
Zaključane teme

A imaš i moju poruku dole ispod i ona važi i uzima se u obzir jer je naravno početa prije ključa!

Još ti jednom kažem: Tema je možda od strane tebe ok, i ok je što bi ona čak i postojala, ali budi siguran da bi se tu sutra ili za par dana našao kojekakav biser i troll koji bi počeo pisati gluparije i neprimjerene stvari jer su teme koje se tiču takve tematike pune "nabijenih mišljenja".

Pozdrav

Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
moderator
RE: Zaključane teme

Sta ti ustvari zelis?

Prvom temom krsis pravila otvarajuci politicke teme.

Drugom temom krsis pravila jer ne postujes proceduru za zalbe na rad moderatora.

Trecom temom opet krsis ista pravila i pokazujes da ti zuti karton nije dovoljna opomena.

Crveni cu preskociti ovaj put i staviti lock i ovdje, a ti se zali upravi na predvidjen nacin.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice