Aha, a kako komentirati ne reagiranje civilnih udruga koje kao promiču toleranciju na, sad već višegodišnje, vrijeđanje bivšeg premijera koji sve koji ne misle kao on naziva ustašama i filonacistima, zašto se ne reagira kad predstavnici nacionalnih manjina vrijeđaju himnu i ostala obilježja države.
Prema tome, teoriju kaosa raspiruju baš ovi anti anti udruge, jer se mora o nečemu pričati, u protivnome bi se svakome otvorile oči, pa bi se shvatilo da financiranje takvih udruga nema nikakve logike...to je kao da imaš udrugu za borbu protiv izvanzemaljaca.
Stoga je razumljivo ogorčenje velikog dijela građana.
Na kraju krajeva, i sama kažeš ''Prosvjedujte protiv nejednakih kriterija...''
Pa dobro daj mi objasni tko ti brani da prosveduješ? Jesam ja igdje rekla da neka strana ili osoba zaslužuje protekciju?? Prosvjeduj protiv udruga i anti udruga. Buni se i prijavi ono što smatraš vrijeđanjem.
Ali onda budi dosljedan i osudi svaki oblik vrijeđanja a ne birati koji ti odgovaraju a koji ne.
Prosvjed nije bio zbog nejednakih kriterija već zbog toga što je dotični novinar bio u pitanju.
Da je on ili netko od prosvjednika rekao "je za*ebao sam ali i drugi rade isto i ne kažnjava ih se, želimo da ih se kazni" prosvjed bi bio ne samo opravdan već i koristan. Ali ovaj igrokaz. Ovo nema veze s ničim.

kad crvenim zmijama prjeti gladovanje onda moraju počet grist na sve strane.S obzirom da je viječe za elektroničke medije odavno kompromitirano(slučaj KN Televizije=korupcija), a tu su i loši zakoni u banana državi onda imaš to kaj imaš.
ali za nju mlađi forumaši nikad nisu niti čuli to sigurno.Šta drugo reč nego eto nažalost banana država, kad je danas na čelu HRT-a taj isti gosn Radman, uh koji je to apsurd da te mozak zaboli fučkaj ga sad.Oko toga bi čak i Monty Python ekipa brzo složila jednu odličnu epizodu.