U zaborav zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
U zaborav

Da li Vam se ikada dogodilo da mislite o tome kako nešto trebate napraviti na PC-u, a onda kada otiđete na PC, to jednostavno zaboravite, i počnete raditi ono što radite svaki dan ?

Goodbye
17 godina
neaktivan
U zaborav

Ti fakat nemaš šta za radit u životu, jel da?

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
odjavljen
RE: U zaborav
i_rambo_plache kaže...

Ma ne, samo se sjetim da imam neke obaveze na Pc-u (instalirat novi media player...), ali kada upalim Pc, zaboravim to, i počnem raditi ono što inače radim (igranje igrica).
Goodbye
17 godina
neaktivan
Axlus kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ma ne, samo se sjetim da imam neke obaveze na Pc-u (instalirat novi media player...), ali kada upalim Pc, zaboravim to, i počnem raditi ono što inače radim (igranje igrica).
 steta sta nisi zaboravio otvorit ovu temu... predlazem ti da se drzis "igranja igrica", a ne otvaranja nepotrebnih tema.
17 godina
odjavljen
r420r kaže...
Axlus kaže...
i_rambo_plache kaže...

steta sta nisi zaboravio otvorit ovu temu... predlazem ti da se drzis "igranja igrica", a ne otvaranja nepotrebnih tema.
 Hej, to nisu nepotrebne teme! To ima nešto veze s Pc-jem, kako je napravljen i to. Znate da PC izaziva zaraznost. Kažu da uništi mozak. Pa, možda to ima veze s ovime s čim ja pišem (ne kažem da mi je uništen mozak).
Goodbye
17 godina
moderator

Ako ti je tacan datum rodjenja u profilu, onda mi te je zao.

Ali vjerovatno nije, imas 12 godina a slagao si u profilu, da bi djelovao starije.

Ali ne kuzis da tvoj nacin pisanja odgovara djetetu od 12 godina.

Isto se odnosi i na ostalu djecu koja lazu u profillu, jednostavno se otkrijete pisanjem.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
17 godina
neaktivan
U zaborav

Nije onak baš previše bitno,,al vidio sam da u skoro svim temama koje ti pratiš ne sudjeluješ,,nek moraš radit svoje teme,,pod stupid nazivom,,a ima toliko tema o kojima možeš pričat,, i ova tema nije o pc-ju nek o tvom kratkom pamčenju,,dok smisliš neku kvalitetnu temu,,onda je napiši,,a ne tak bezveze počet pisat glupe teme

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ljudi pa vi niste normalni svkog koga otvori neku bjesnu temu morate kritizirati i pljuvati zar namožete ignorirati temu ponašate se ko mala djeca.

Ja inače teme koje mi se ne sviđaju i koje me ne zanimaju jednostavno ih ignoriram pa nebi loše da i vi to radite.Šutim

PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO !!!
17 godina
neaktivan
U zaborav

Kada vidite ovakve teme prijavite ih kao spam i ne odgovarajte na poruke - mislim da je to puno korisnije jer ajd vi sad njemu dokažite da je spammer kad on uprno tvrdi da je tema pametna

Prijavite spamera Prijavite spamera
Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
neaktivan

slažem se

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
miky moj kaže...

Ljudi pa vi niste normalni svkog koga otvori neku bjesnu temu morate kritizirati i pljuvati zar namožete ignorirati temu ponašate se ko mala djeca.

Ja inače teme koje mi se ne sviđaju i koje me ne zanimaju jednostavno ih ignoriram pa nebi loše da i vi to radite.Šutim

ukrao si mi rijec iz usta :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
odjavljen
Zippo kaže...

Kada vidite ovakve teme prijavite ih kao spam i ne odgovarajte na poruke - mislim da je to puno korisnije jer ajd vi sad njemu dokažite da je spammer kad on uprno tvrdi da je tema pametna

Da, bravo, a ti kao ne pišeš  i ignoriraš (kao i neki drugi) glupe teme. Trenutačno si sam nepotrebno nabijaš postove. I zašto bih ja bio spammer? Znaš li  što znaći spammer? To znaći  da pišeš gluposti i kritiziraš. Pa zašto onda ne bi ti bio spammer. Svatko ima pravo na pogrešku.
Ps: kao i ti ispričaj se
Goodbye
17 godina
neaktivan
U zaborav

besmislica na stotu.

Ljudi pa nemamo više postcount.

Cemu onda ovakve teme?

CLOSED!!

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gainward radeon HD 4870,WD320gb+WD640gb-AAKS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice