Da li Vam se ikada dogodilo da mislite o tome kako nešto trebate napraviti na PC-u, a onda kada otiđete na PC, to jednostavno zaboravite, i počnete raditi ono što radite svaki dan ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti fakat nemaš šta za radit u životu, jel da?
Ako ti je tacan datum rodjenja u profilu, onda mi te je zao.
Ali vjerovatno nije, imas 12 godina a slagao si u profilu, da bi djelovao starije.
Ali ne kuzis da tvoj nacin pisanja odgovara djetetu od 12 godina.
Isto se odnosi i na ostalu djecu koja lazu u profillu, jednostavno se otkrijete pisanjem.
Nije onak baš previše bitno,,al vidio sam da u skoro svim temama koje ti pratiš ne sudjeluješ,,nek moraš radit svoje teme,,pod stupid nazivom,,a ima toliko tema o kojima možeš pričat,, i ova tema nije o pc-ju nek o tvom kratkom pamčenju,,dok smisliš neku kvalitetnu temu,,onda je napiši,,a ne tak bezveze počet pisat glupe teme
Ljudi pa vi niste normalni svkog koga otvori neku bjesnu temu morate kritizirati i pljuvati zar namožete ignorirati temu ponašate se ko mala djeca.
Ja inače teme koje mi se ne sviđaju i koje me ne zanimaju jednostavno ih ignoriram pa nebi loše da i vi to radite.
Kada vidite ovakve teme prijavite ih kao spam i ne odgovarajte na poruke - mislim da je to puno korisnije jer ajd vi sad njemu dokažite da je spammer kad on uprno tvrdi da je tema pametna
slažem se
Ljudi pa vi niste normalni svkog koga otvori neku bjesnu temu morate kritizirati i pljuvati zar namožete ignorirati temu ponašate se ko mala djeca.
Ja inače teme koje mi se ne sviđaju i koje me ne zanimaju jednostavno ih ignoriram pa nebi loše da i vi to radite.
Kada vidite ovakve teme prijavite ih kao spam i ne odgovarajte na poruke - mislim da je to puno korisnije jer ajd vi sad njemu dokažite da je spammer kad on uprno tvrdi da je tema pametna
besmislica na stotu.
Ljudi pa nemamo više postcount.
Cemu onda ovakve teme?
CLOSED!!