Uff, koje sam ja srece. Dobio sam mail ! I to ne bilo kakav - glasi ovako: internet@engineer.com . 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema mi Borga.Borg kad dođeš daj malo pogledaj listu trakera pa napomeni koji bi bili dobri za upis(ako su free-one sa pozivnicom nebum ni pokušavao,jer je uvijek malo teže doći do njih).Idem izvršiti neke obaveze,evo pivčuga
...
Pozdrav, evo mene uhvatila nostalgija, pa si skinuo Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast
Ne....
Sheldon Cooper
Iz jedne serije
vidim i da je IVO prominija avatar
????
ja 3 ti 3
Nema mi Borga.Borg kad dođeš daj malo pogledaj listu trakera pa napomeni koji bi bili dobri za upis(ako su free-one sa pozivnicom nebum ni pokušavao,jer je uvijek malo teže doći do njih).Idem izvršiti neke obaveze,evo pivčuga
...
Bok, dati ću ti linkove od blogova koji redovito imaju svježe novosti i objave otvorene registracije ćim je neki poznatiji tracker u igri, a ne ovi koji su svako malo otvoreni.
ajde bit će i 3,5 pa 4 pa 4,5 pa 5 pa molba
Nije lako biti moderator na ovakvom forumu 
...dobro jutro...idem malo pročitati kaj se pisalo u temama koje pratim i lupiti koji t.d. onom oldtimer-u seneki...
...dobro jutro...idem malo pročitati kaj se pisalo u temama koje pratim i lupiti koji t.d. onom oldtimer-u seneki...
Jutro Jurra, jučer te nesreća od seneke vrijeđao u nespavalicama, kao da si nekakav oldtimer ;)
Dobar dan šta se radi kod vas ,bome ste zaspamali pa sam samo prebacio na zadnju stranicu 

Jutro Jurra, jučer te nesreća od seneke vrijeđao u nespavalicama, kao da si nekakav oldtimer ;)
...heh...a dovoljno je pogledati kakve filmove gleda...
Ja lagano krećem na more javim vam se preko m.bug-a Pozdrav!
Evo digao sam Pentium 4 3.2GHz na 3.5GHz! Ovo je inače moj prvi OC. 
Dizao sam CPU Frequency i sa 200 sam ga stavio na 220.Neznam dali to čudo može dogurati 4 GHz,ali vrijedi pokušati!
... bolje ne pitaj...razbit ću mu sve zvjezdice...
Nije lako biti moderator na ovakvom forumu 
nisma ni rekao da je lako
...heh...a dovoljno je pogledati kakve filmove gleda...
Jurra a zašto TD na moj post 

...zato kaj nisi stisnul "skok na nepročitano"...
...zato kaj nisi stisnul "skok na nepročitano"...
Haha eto nije mi se dalo