jej, ispo mi je video od 6,32 GB
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Doxy koji OS ?
Sedmica.
Sedmica.
Šta te muči da nije aktivacija ?
ma da, kod restarta me pita oću li provjerit jel genuine, a dok sam u winsima u doljnjem desnom kutku mi stoji "this is not a valid genuine copy of windows".
Nema procesa u task manageru, a ni traga ni glasa u registry editoru.
Wyks, hvala.... Ti imaš koji auto?
BX 14 TGE, imam malih problema s hidraulikom, ali sve u svemu održavanje me manje košta nego da kupujem novo.
Evo slika:
P.S. Lažem :)
ma da, kod restarta me pita oću li provjerit jel genuine, a dok sam u winsima u doljnjem desnom kutku mi stoji "this is not a valid genuine copy of windows".
Nema procesa u task manageru, a ni traga ni glasa u registry editoru.
Hmmm ajd preko pp ću ti reći da nebi požutilil jer ipak pričamo o piratiziranju
Problem riješen. Zahvaljujem učesnicima :D .
Gajba na moj račun!
Upravo me posjetio neki gospodin iz HRT-a.
Upravo me posjetio neki gospodin iz HRT-a.
Koji? Možda čika pretplata?:)
Za placanje pristojbe. 460kn. Ovaj je i ZG-a ako se ne varam.
Rekao sam mu da im je televizija prelosa. Vidno se izvlacio na saljiv nacin govoreci ono u stilu prljavog Herija. :)
Rekao sam mu da im je televizija prelosa. Vidno se izvlacio na saljiv nacin govoreci ono u stilu prljavog Herija. :)
460 kn? Ne kužim?
Ne znam. Nisam previse ispitivao. Nazvao je staru na telefon i rijesio s njom. Nije onaj standardni da dodje i da moras platiti 80kn.
EDIT: Da,RTV pristojba. Zbroj nekoliko mjeseci. Obilaze sad po kucama. Rekao je on iz razloga sto zna da ih dosta ne placa.
Ne znam. Nisam previse ispitivao. Nazvao je staru na telefon i rijesio s njom. Nije onaj standardni da dodje i da moras platiti 80kn.
Ma trebao si se srušit pred njim i odglumit napadaj. Još ti njega kasnije tužiš i zaradiš:)
Ma trebao si se srušit pred njim i odglumit napadaj. Još ti njega kasnije tužiš i zaradiš:)
Hahaha..još i zaradiš..=)=)
Stvarno moras biti kulturan i u cipelama uci u kucu. I to jos na opran i usisan tepih.
Pohvalno. Ja sam jos veci mulac sto uvijek sutim.
Ja sam jos veci mulac sto uvijek sutim.
Ja sam davno prestao bit fin. Nema mi jačeg kad neki muljatori prodaju maglu a moja baka dođe na vrata. Ona bi jadna sve kupila i platila. Ja izletim iz sobe tražim isprave (naravno da nemaju nikakve kad se prodaju vrhunski madraci sa magnetima i warp pogonom) i proderem se i pošaljem u pm i nema ih više nikad na vratima. Jehovce sam jednom skoro namlatio jer su došli i uvaljuju spiku baki i lagano ulaze u stan.
Ako netko postane bezobrazan i naporan samo pokažem željeznu štangu pored vrata:)
Jbg jesam bezobrazan ali s nekima na finjaka ništa nećeš rješit.
Istina,ziva istina...
Ja sam davno prestao bit fin. Nema mi jačeg kad neki muljatori prodaju maglu a moja baka dođe na vrata. Ona bi jadna sve kupila i platila. Ja izletim iz sobe tražim isprave (naravno da nemaju nikakve kad se prodaju vrhunski madraci sa magnetima i warp pogonom) i proderem se i pošaljem u pm i nema ih više nikad na vratima. Jehovce sam jednom skoro namlatio jer su došli i uvaljuju spiku baki i lagano ulaze u stan.
Ako netko postane bezobrazan i naporan samo pokažem željeznu štangu pored vrata:)
Jbg jesam bezobrazan ali s nekima na finjaka ništa nećeš rješit.
ko moj ujo...
živi u potkrovlju ispod moje bake..
ovi iz mozaik knjige navaljuju i ova necu necu i sidje on i ovi mu srali i ovaj nogom u dupe da vidiš kak je letio e..
baš sam bio sretan..
Haha..dobra parodija na google-ovu reklamu..;)
Pa kad dobiješ jedan video fajl onda ga konvertiraj Format factory programom:)
Bok svim birtasima, FormatFactory moze i spajat video i odma ga konvertirat u neki format koji oces sve se to podesi bez frke. Samo izaberes AVI i izlazni Codec se uzme Xvid, pa mozes to gledat bilo di i nema frke a ostale postavke ko velicina videa tj rezolucija i Bitrate se podesi po zelji i ovisno kaj oces postic.
Bok svim birtasima, FormatFactory moze i spajat video i odma ga konvertirat u neki format koji oces sve se to podesi bez frke. Samo izaberes AVI i izlazni Codec se uzme Xvid, pa mozes to gledat bilo di i nema frke a ostale postavke ko velicina videa tj rezolucija i Bitrate se podesi po zelji i ovisno kaj oces postic.
ma video je vec na youtubeu ;)
ma video je vec na youtubeu ;)
Ok da no za ubuduce koristi FormatFactory za taj posel, a ima on jos puno mogucnosti samo ih treba iskoristit a WMM baci kroz prozor.
Samo kažeš ja negledam hrvatske kanale, i nabrzake žmigneš bratu ili sestri da brzo pokvare programe hehe, pa nek si misli, moji jooš uvijek plaćaju pristojbu budaletine jedne :), kad ih moram tako zvat a lijepo si mogu MAX TV uzet i plaćat duplo manju pretplatu a imati jedno najmanje 10 puta više programa.....simple logic, zar ne?
Samo kažeš ja negledam hrvatske kanale, i nabrzake žmigneš bratu ili sestri da brzo pokvare programe hehe, pa nek si misli, moji jooš uvijek plaćaju pristojbu budaletine jedne :), kad ih moram tako zvat a lijepo si mogu MAX TV uzet i plaćat duplo manju pretplatu a imati jedno najmanje 10 puta više programa.....simple logic, zar ne?
Jup. MaxTv rula
Jup. MaxTv rula
pazi ti to, hrt ima monopol, i to ti je rupetina u zakonu, ti nemoraš zapravo plaćati rtv pristojbu, oni tebi nemogu dokazati da ti gledaš njihove programe, pa nek sad oni nekako blokiraju svoj signal hehe
evala ljudi, šta ima?
očigledno nema ništa, odoh ja...
A nisam te odavno vidio ovdje.
TRENINZI!!