Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 12.125.656
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

jej, ispo mi je video od 6,32 GB

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Doxy koji OS ?Cool

RIDER-Što je predizborna šutnja? - Jedini dan kada političari ne lažu! :D
18 godina
protjeran

Sedmica.

Jesus Saves! xfire --> ddoxy
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Sedmica.

Šta te muči da nije aktivacija ?Belji se

17 godina
neaktivan
Skini....hm....'aktivator'.....
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
protjeran

ma da, kod restarta me pita oću li provjerit jel genuine, a dok sam u winsima u doljnjem desnom kutku mi stoji "this is not a valid genuine copy of windows".

Nema procesa u task manageru, a ni traga ni glasa u registry editoru.

18 godina
Šef kaže...
Doxy, koje windoze su u pitanju?
Wyks, hvala.... Ti imaš koji auto?

BX 14 TGE, imam malih problema s hidraulikom, ali sve u svemu održavanje me manje košta nego da kupujem novo.

Evo slika:

P.S. Lažem :)

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

ma da, kod restarta me pita oću li provjerit jel genuine, a dok sam u winsima u doljnjem desnom kutku mi stoji "this is not a valid genuine copy of windows".

Nema procesa u task manageru, a ni traga ni glasa u registry editoru.

Hmmm ajd preko pp ću ti reći da nebi požutilil jer ipak pričamo o piratiziranjuCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 17:46 (rider15).
18 godina
protjeran

Problem riješen. Zahvaljujem učesnicima :D .

Gajba na moj račun!

17 godina
neaktivan

Upravo me posjetio neki gospodin iz HRT-a.

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Upravo me posjetio neki gospodin iz HRT-a.

Koji? Možda čika pretplata?:)

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
17 godina
neaktivan

Za placanje pristojbe. 460kn. Ovaj je i ZG-a ako se ne varam.

Rekao sam mu da im je televizija prelosa. Vidno se izvlacio na saljiv nacin govoreci ono u stilu prljavog Herija. :)

18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Rekao sam mu da im je televizija prelosa. Vidno se izvlacio na saljiv nacin govoreci ono u stilu prljavog Herija. :)

460 kn? Ne kužim?

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
17 godina
neaktivan

Ne znam. Nisam previse ispitivao. Nazvao je staru na telefon i rijesio s njom. Nije onaj standardni da dodje i da moras platiti 80kn.

EDIT: Da,RTV pristojba. Zbroj nekoliko mjeseci.  Obilaze sad po kucama. Rekao je on iz razloga sto zna da ih dosta ne placa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.5.2010 18:17 (VirtUoso).
18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ne znam. Nisam previse ispitivao. Nazvao je staru na telefon i rijesio s njom. Nije onaj standardni da dodje i da moras platiti 80kn.

Ma trebao si se srušit pred njim i odglumit napadaj. Još ti njega kasnije tužiš i zaradiš:)

16 godina
F1-IVO kaže...

Ma trebao si se srušit pred njim i odglumit napadaj. Još ti njega kasnije tužiš i zaradiš:)

Hahaha..još i zaradiš..=)=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan

Stvarno moras biti kulturan i u cipelama uci u kucu. I to jos na opran i usisan tepih.

Pohvalno.  Ja sam jos veci mulac sto uvijek sutim.

18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ja sam jos veci mulac sto uvijek sutim.

Ja sam davno prestao bit fin. Nema mi jačeg kad neki muljatori prodaju maglu a moja baka dođe na vrata. Ona bi jadna sve kupila i platila. Ja izletim iz sobe tražim isprave (naravno da nemaju nikakve kad se prodaju vrhunski madraci sa magnetima i warp pogonom) i proderem se i pošaljem u pm i nema ih više nikad na vratima. Jehovce sam jednom skoro namlatio jer su došli i uvaljuju spiku baki i lagano ulaze u stan.

Ako netko postane bezobrazan i naporan samo pokažem željeznu štangu pored vrata:)

Jbg jesam bezobrazan ali s nekima na finjaka ništa nećeš rješit.

17 godina
neaktivan

Istina,ziva istina...

16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Ja sam davno prestao bit fin. Nema mi jačeg kad neki muljatori prodaju maglu a moja baka dođe na vrata. Ona bi jadna sve kupila i platila. Ja izletim iz sobe tražim isprave (naravno da nemaju nikakve kad se prodaju vrhunski madraci sa magnetima i warp pogonom) i proderem se i pošaljem u pm i nema ih više nikad na vratima. Jehovce sam jednom skoro namlatio jer su došli i uvaljuju spiku baki i lagano ulaze u stan.

Ako netko postane bezobrazan i naporan samo pokažem željeznu štangu pored vrata:)

Jbg jesam bezobrazan ali s nekima na finjaka ništa nećeš rješit.

ko moj ujo...

živi u potkrovlju ispod moje bake..

ovi iz mozaik knjige navaljuju i ova necu necu i sidje on i ovi mu srali i ovaj nogom u dupe da vidiš kak je letio e..

baš sam bio sretan..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan

Poslao novi

na BOL Video, pa ćemo vidit oće li proći....

16 godina

Haha..dobra parodija na google-ovu reklamu..;)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
18 godina
F1-IVO kaže...

Pa kad dobiješ jedan video fajl onda ga konvertiraj Format factory programom:)

Bok svim birtasima, FormatFactory moze i spajat video i odma ga konvertirat u neki format koji oces sve se to podesi bez frke. Samo izaberes AVI i izlazni Codec se uzme Xvid, pa mozes to gledat bilo di i nema frke a ostale postavke ko velicina videa tj rezolucija i Bitrate se podesi po zelji i ovisno kaj oces postic.Cool

16 godina
protjeran
rambox kaže...

Bok svim birtasima, FormatFactory moze i spajat video i odma ga konvertirat u neki format koji oces sve se to podesi bez frke. Samo izaberes AVI i izlazni Codec se uzme Xvid, pa mozes to gledat bilo di i nema frke a ostale postavke ko velicina videa tj rezolucija i Bitrate se podesi po zelji i ovisno kaj oces postic.Cool

ma video je vec na youtubeu ;)

18 godina
I Am Alive kaže...
rambox kaže...

ma video je vec na youtubeu ;)

Ok da no za ubuduce koristi FormatFactory za taj posel, a ima on jos puno mogucnosti samo ih treba iskoristit a WMM baci kroz prozor.Nevinašce

17 godina
neaktivan

Dobra izjava, jelda?Bogataš

16 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Samo kažeš ja negledam hrvatske kanale, i nabrzake žmigneš bratu ili sestri da brzo pokvare programe hehe, pa nek si misli, moji jooš uvijek plaćaju pristojbu budaletine jedne :), kad ih moram tako zvat a  lijepo si mogu MAX TV uzet i plaćat duplo manju pretplatu a imati jedno najmanje 10 puta više programa.....simple logic, zar ne?

17 godina
neaktivan
Michelangelo kaže...
VirtUoso kaže...

Samo kažeš ja negledam hrvatske kanale, i nabrzake žmigneš bratu ili sestri da brzo pokvare programe hehe, pa nek si misli, moji jooš uvijek plaćaju pristojbu budaletine jedne :), kad ih moram tako zvat a  lijepo si mogu MAX TV uzet i plaćat duplo manju pretplatu a imati jedno najmanje 10 puta više programa.....simple logic, zar ne?

Jup. MaxTv rula

16 godina
protjeran
Šef kaže...
Michelangelo kaže...
VirtUoso kaže...

Jup. MaxTv rula

pazi ti to, hrt ima monopol, i to ti je rupetina u zakonu, ti nemoraš zapravo plaćati rtv pristojbu, oni tebi nemogu dokazati da ti gledaš njihove programe, pa nek sad oni nekako blokiraju svoj signal hehe

18 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
zero cool kaže...
zero cool kaže...

evala ljudi, šta ima?

očigledno nema ništa, odoh ja...

A nisam te odavno vidio ovdje.

TRENINZI!!

http://www.youtube.com/watch?v=Fnm3YbuPWfo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice