koji je sad ovo ???
još jedan mutliaccount od windows 7 ili ??
@Šef
ako ima više od 15 otkini mi glavu
koji je sad ovo ???
još jedan mutliaccount od windows 7 ili ??
@Šef
ako ima više od 15 otkini mi glavu

U DVD formatu? ImašDVD Flick. Solidno odrađuje svoj posao..
Dobri dan ljudine...šta se radi
ništa posebno
Dan ekipa,jel bio danas borg u bircu??
Čujem da neke forumaše izbacuje forum....hmmmmm AI
Ako si pročitao u temi,onda nebi napisao ovo.Sa DVDFlickom ga nemogu obraditi jer film nije u komadu nego su dijelovi VOB,VTS i VIDEO TS formata,a njih nemogu ubaciti u DVDFlick(barem meni nije uspjelo).A subtitla nema,odnosno ima neki ali nije ni engl ni hr,a ja ga imam zasebno pa me zanima kako to sve skup ugurati u to unutra i da šljaka kad snimim na DVD.Ako sam sad pojasnio to,dobro,a ako ne,neznam kako da objasnim...
ništa posebno
Ludi Patrik nas gnjavi.
ništa posebno
Ludi Patrik nas gnjavi.
Vidim.....damn him
kako da stavim tekst u onom sivom okviru, tj. ono kad trebaš označit tekst u postu da se vidi šta piše... koju opciju trebam odabrat kod umetni poveznicu
oso patrik ;)
Ako si pročitao u temi,onda nebi napisao ovo.Sa DVDFlickom ga nemogu obraditi jer film nije u komadu nego su dijelovi VOB,VTS i VIDEO TS formata,a njih nemogu ubaciti u DVDFlick(barem meni nije uspjelo).A subtitla nema,odnosno ima neki ali nije ni engl ni hr,a ja ga imam zasebno pa me zanima kako to sve skup ugurati u to unutra i da šljaka kad snimim na DVD.Ako sam sad pojasnio to,dobro,a ako ne,neznam kako da objasnim...
Aha, sry, nisam vidio temu.
Nabasao sam na OVO. Izgleda da nije tako jednostavno kako izgleda..
kako da stavim tekst u onom sivom okviru, tj. ono kad trebaš označit tekst u postu da se vidi šta piše... koju opciju trebam odabrat kod umetni poveznicu
Odeš na padajući izbornik stilovi i odabereš spoiler..
oso patrik ;)
a baš mu lijepo stoji ono suspendiran kraj imena
jel ovako
oso patrik ;)
Ma sad bude on novi acc napravio..ne brini..
jel ovako
Tako je! =)
EDIT: Evo napisao oly recenziju.
jel ovako
Tako je! =)
a ja budala išo na ono umetni poveznicu....šta ćeš n00b sam za neke stvari 
oso patrik ;)
Prvi put vidim LUXX-a da posta u posljednje vrijeme.
Nije on spamer kao mi 
navratim tu i tamo na brzaka.
nemam ja tolko vremena za brbljanje.
Veliki.
Evo ga, gotov je review (smajlić koji briše znoj sa glave)
Aha, sry, nisam vidio temu.
Nabasao sam na OVO. Izgleda da nije tako jednostavno kako izgleda..
Ima toga dosta,a i pitanja oko izvedbe,pa i ostalog.Treba malo više vremena dok se pročita.Budem isprobao to mada nisam baš siguran koliko se gubi na kvaliteti sa cripterom,decriterom,konvertiranjem i ostalim.Malo mi to izgleda komplicirano,,al bum probao...
luxx nam se javio u bircu :)
di mogu kupit filtere za prasinu? 120mm ili 140mm svejedno
Mislim da je najbolje rastec najlonko prego ventilatora...