- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Došao sam do jednog zaključka vječitih dvojbi crvenih i zelenih (grafičke kartice) a to je da postoji nekoliko profila dotičnih:
- onaj koji ima mogućnost da si priušti vrhunsku grafičku, kupuje da bi se u ekipi sa ostalim prištavim tinejđerima
hvalio kako ima najveći...3d čmar score (najglasniji na forumu)
- onaj koji ima mogućnost da si priušti vrhunsku grafičku, kupuje jer mu zaista treba i iskoristit će njene prednosti
(šuti i pokazuje prave stvari ali ga uvijek popljuju)
- onaj koji ima mogućnost kupnje, posjeduje neku mainstream grafičku jer je ona dostatna za njegove zahtjeve
(sagleda situaciju sa svih strana i kaže nešto pametno)
- onaj koji nema mogućnost kupnje a htio bi je posjedovat, kenja po forumu kako se grije ko termo peć i troši kao
raštelani karburator na tristaću (iskompleksiran a niti sam nezna šta hoće)
Pozdrav ekipa!10.06 na odmor malo 5 dana!
Došao sam do jednog zaključka vječitih dvojbi crvenih i zelenih (grafičke kartice) a to je da postoji nekoliko profila dotičnih:
- onaj koji ima mogućnost da si priušti vrhunsku grafičku, kupuje da bi se u ekipi sa ostalim prištavim tinejđerima
- onaj koji ima mogućnost da si priušti vrhunsku grafičku, kupuje jer mu zaista treba i iskoristit će njene prednosti
- onaj koji nema mogućnost kupnje a htio bi je posjedovat, kenja po forumu kako se grije ko termo peć i troši kao
- onaj koji nema mogućnost kupnje, posjeduje neku mainstream grafičku jer je ona dostatna za njegove zahtjeve
4vrste ljudi :)
ja sam skoro 2...kupio sam 5770 iako su mi rekli da prec sa 4870 na nju je glupo al ja nisam pozalio :)
to nije vrhunska pa nemogu spadat u tu vrstu :)
nekad sam bio 3. dok nisam vidio prvi test(microman) od sada se promjenila prica...a 4 sam bio i bit cu :)
- 1.) onaj koji nema mogućnost kupnje, posjeduje neku mainstream grafičku jer je ona dostatna za njegove zahtjeve
(2.)sagleda situaciju sa svih strana i kaže nešto pametno)
1.) Rekao bi da tvoja sapphire-ka odgovara opisu..=)
2.) Prema tome, baš se pitam di si ovo izvukao..;)
Btw. treba još jedna skupina Mato-like..koji su ovi prvi, samo što grafu nemaju..
Safirku sam uzeo kad sam igrao po čitav dan a platio sam ju tada smiješnih 1200 kn.
Skupina Mato ne postoji jer su to id...i:)
Da ovo drugo sam krivo napisao:) Budem prepravil.
Glupo pitanje,odkud onoj Kim ime i prezime?
Koja sad pak Kim?
Hehe..pa kako se uopće može vidjeti da je bankomat otključan?
I kako su oni (policija) saznali?
- onaj koji ima mogućnost kupnje, posjeduje neku mainstream grafičku jer je ona dostatna za njegove zahtjeve
taj sam
Koja sad pak Kim?
Ma ona iz onog HTZ-a čudim se otkud joj ime i prezime.
Loš način da udarim 1600-u stranicu.
Uf ne pratim te show debilizme.
Uf ne pratim te show debilizme.
Ma ni ja,ali čudi me to.
Kim Verson
mora da je iz engleske,zato tako tečno pjeva na tom jeziku 
Hehe..pa di je čovjek nestao? Već se 2 dana ne pojavljuje..
Ja kažem: tko voli nek izvoli. Uglavnom bolje je dat za hardver pare nego utrpat si nešto u venu ali mi se kenja što se jedno te isto melje na svakom forumu. Ja imam i to je naj a onaj tko ima nešto drugo taj nema pojma. Na to se svodi većina stvari.
rekao je da danas objavljuje rezultate benchmarka
...Ja imam...
Baš sam si razmišljao kako ovo očito (nažalost) postaje najbitnije u životu..
rekao je da danas objavljuje rezultate benchmarka
Možda se opeko na grafu, pa je na hitnoj završio..:P
Kako kome. Ja ponekad previše filozofiram kad nešto kupujem ali jednostavno želim izvuči maximum za pare koje dam. Ja se za svaki dio koji kupim potrudim da sam zaradim.
Fala bogu odavno sam punoljetan i ne ovisim o staroj. Rano sam naučio da je lako tuđom kitom po koprivi mlatit ali ajde probaj sa svojom. Imam par poznanika (tatinih sinova), 0 dana radnog staža, bijesni auti, skijanja i ljetovanja u mondenim mjestima. Njima nije jasno kako ja nemogu dobit posao i kako nekad nemam 100 kn.
1.) Kako kome. Ja ponekad previše filozofiram kad nešto kupujem ali jednostavno želim izvuči maximum za pare koje dam. Ja se za svaki dio koji kupim potrudim da sam zaradim.
Fala bogu odavno sam punoljetan i ne ovisim o staroj. Rano sam naučio da je lako tuđom kitom po koprivi mlatit ali ajde probaj sa svojom. Imam par poznanika (tatinih sinova), 0 dana radnog staža, bijesni auti, skijanja i ljetovanja u mondenim mjestima. Njima nije jasno kako ja nemogu dobit posao i kako nekad nemam 100 kn.
1.) Nažalost, sve više i više ljudi samo do toga drži..
Ivo kako ti preživljavaš sad kad ne radiš?
Ajde ne plači, evo sad idem provuč American pa ti uzmem dva komada da budeš prvi na selu:)
Možda se opeko na grafu, pa je na hitnoj završio..:P
9 mjeseci na forumu a ne znaš za gumb uredi 
Živim od ljubavi:)
Popravljam računala, sastavljam ih, čistim, ugrađujem komponente....instaliravam softver i tako. Da se skupit koja kuna mada to nije to.
Ali najjači je onaj jučer, tema 5870 vs. 480........ Hahaha
U ovoj predivno čistoj temi bez spammanja mi se stvarno da kopi-pejstat citate..
Ma daaj..
Živim od ljubavi:)
Popravljam računala, sastavljam ih, čistim, ugrađujem komponente....instaliravam softver i tako. Da se skupit koja kuna mada to nije to.
haha :)
pa jel zivis sa starcima?

btw šteta kaj je u hotelu loša veza...morao sam izbrisati naziv...