- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što ti je Apple kriv?
Dosadni su ko proljev...
Ja upravo slozio zadnji komp... Jos ostala 2 laptopa, no to ce pricekat... :)
Možda je Microsoft fan.
E to već da...bilo bi malo prejeftino za 2x1 gb 200 i kusur kuna:)
I nije 400 i neš kuna nego preko 518.
Što ti je Apple kriv?
Dosadni su ko proljev...
Možda je Microsoft fan.
Nisam... Nista me kod njih ne privlaci da bi ih volio...
Što ti je Apple kriv?
Dosadni su ko proljev...
Možda je Microsoft fan.
Nisam... Nista me kod njih ne privlaci da bi ih volio...
Sarcasam I suppose(moja šala).Ja osobno ne volim baš apple,ali inače nisu mi mrski.
jel bilo ovo izvlacenje za onu nagradnu igru;konfa + bc2?
ak je,di bi se mogli vidjet rezultati
E to već da...bilo bi malo prejeftino za 2x1 gb 200 i kusur kuna:)
I nije 400 i neš kuna nego preko 518.
ma da nisam sad računo sam sam blebnio pa osto živ 
ma da nisam sad računo sam sam blebnio pa osto živ 
Ako te svrbi stotka slobodno mi uplati na tekući:)
Prvo ti nazovi Links pa pitaj dal imaju jer ja šta god naručim u Linksu čekam par dana.
Ja znam 2 put zvat. Jednom mi kae: ooo pa imamo toga dosta ovdje. Samo vi dođite.
Dođem i onda mi kaže: hmm...izgleda da je jučer otišao zadnji (a zvao sam prije sat vremena i odmah došao).
Prokleti Apple-ovci... Uff sta sam zamrzil tu tvrtku...
Prokleti Apple-ovci... Uff sta sam zamrzil tu tvrtku...
Dobar dan!
Kaje sad bilo? =)
Problem je što njemu popularnost raste sa ovim flejmwarovima koji se vode. Ja kažem da je super, ti da je sranje, netko treći nešto treće.........
Slično kao i naši selebritiji, što se više piše o njima, pa makar i loše - to su popularniji.....
Ali nije fer od Bugovaca da ne prenose jako puno vijesti o ostalim stvarima koje nisu Apple. Vijest da je nova Motorola Droid Shadow (prototip) izgubljena/nađena kao i iPhone 4G, nije objavljena, a istu takvu vijest, samo u kojoj je bio iPhone su objavili...... Apple se forsira! :@
Pa sto promijeni sliku...........
Šefe, novi avatar!
Stari je bio bolji..
Pogledao sam par videa i sjetio se kako je Jack awesome lik pa ga stavio, malo za promjenu....
Pogledao sam par videa i sjetio se kako je Jack awesome lik pa ga stavio, malo za promjenu....
@Štef... U Europi ne bi bilo A od Apple-a da ga Ameri nisu tolko pokupovali i poludjeli za njim... Mi zelimo bit uvijek in onda x puta kopiramo druge... Treba bit originalan...
@Štef... U Europi ne bi bilo A od Apple-a da ga Ameri nisu tolko pokupovali i poludjeli za njim... Mi zelimo bit uvijek in onda x puta kopiramo druge... Treba bit originalan...
treba hrvatska osnovati svoju firmu grafičkih kartica i stati u bok nvidiji i atiju 
treba hrvatska osnovati svoju firmu grafičkih kartica i stati u bok nvidiji i atiju 
Puno toga treba... Al skoro da od toga puno nece biti niti ono malo...
Ali nitko da pokrene nešto.........
Ali nitko da pokrene nešto.........
eto ja pokrećem svoju firmu
tko hoće da me podrži nek se javi
radit će besplatno a kad se firma razvije onda obećajem dobre plaće 
Koja je najnovija sezona HIMYM?
...dobro jutro...
šta dobro jutro,di si ti ovih dana