- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Waaaaaaa, Dobro jutro............
Pa evo.Iron Maiden,Metallica,Pink Floyd,Cacophony,Jason Becker(solo),Marty Friedman(solo),Led Zeppelin,Guns 'n Roses,Elvisa ponekad,Aerosmith,Black Sabbath,Yngwie Malmsteem(solo) etc...
Uglavnom dosta sam raznovrsan u glazbi.
Waaaaaaa, Dobro jutro............
WAAAGH!Dobro poznati urlik iz Warhammera.
Ali najviše AC/DC......
Ali najviše AC/DC......
A oni videi od kojih sam stavio link.
Ali najviše AC/DC......
Na mobitelu sam bio.... -.-''
Evo, sad ih gledam.....
Pogledajte samo ovu usporenu snimku....
Ali najviše AC/DC......
Na mobitelu sam bio.... -.-''
Evo, sad ih gledam.....
Pogledajte samo ovu usporenu snimku....
Ajme,seksi i komplicirano.
Pozz je*ači!
Možete li mi reći koja je najbolja reza za 20" monitor? Jedan ima 1680x1050, a drugi 1600x900. S time da mi grafa nije neka. Jel to velika razlika?
Pozz je*ači!
Možete li mi reći koja je najbolja reza za 20" monitor? Jedan ima 1680x1050, a drugi 1600x900. S time da mi grafa nije neka. Jel to velika razlika?
pozz mislim da je 1600x900 za 16:9 omjer.
1680x1050 je 16:10.
Pozdrav Borg.Šta se radi?
pozdrav, ništa malo ''lunjam uokolo'' :)
Pozz je*ači!
pozz mislim da je 1600x900 za 16:9 omjer.
1680x1050 je 16:10.
Hvala!
pozdrav, ništa malo ''lunjam uokolo'' :)
U mene se kuje tijelo.
Evo jedna dobra uzrečica.
We've run into scorpions the size of battle tanks, three men died from Eyerot last week. I've sweat enough to fill a lake, my boots got sucked into a sink-swamp and the trees are so thick in places, you can't squeeze between them. Emperor help me, I love this place! It's just like home!
Yo ho ho dobro jutro hahahaha
Još me muči zagonetka. Kupit komp ili položit vozački!
Yo ho ho dobro jutro hahahaha
Još me muči zagonetka. Kupit komp ili položit vozački!
Vozački.
ZNAM da je to pametnije al neznam hoću li ja kad položim to moć vozit auto još kojih 4-5 godina jer ću bit na faksu i nemam auta
Fucking Apple !
Fucking Apple !
Znam kako ti je.
Inače Batista neću kupit onu konfiguraciju od 4400 kuna jer mi je brat rekao skupit još 1600 kuna jer želi neku matičnu sa usb 3.0.
Onda se posluzi prvim i drugim postom u temi.
Što ti je Apple kriv?
da,matura je iz matematike
ne ide se u školu (barem kod mene)
šta ti žena predaje ??
Dobar dan.
Ja pomalo vježbam sjedenje za kompom,valjda bum pomalo mogao duže sjediti.Nakupilo se nekih filmova pa bih to morao prebaciti na DVDe al imam nekoliko problemčeka.Molio bi za malo pomoći od onih upućenijih.
Dakle imam filmove u DVD formatu i to VOB,VTS i VIDEO TS koji su svaki zasebno i kad ga snimim na DVD imam ajmo reći kompletan DVD.Ali nemam original subtitla već bih ga morao nekako obraditi da ga ubacim nekam.Kad snimim to na DVD nemogu ga nigdje naći,a u DVDFlicku ga nemogu obraditi.Postoji li neka mogućnost drugog snimanja ili obrade,a da se vidi taj subtitl koji je ubacit?
šefe si vidio ono 
Auto... kako mrzin one likove koji sve izvlace iz konteksta -.-' pa jos neargumentirano pocnu govorit, ne mislin na lg-a on je ok... samo je malo FAIL-a sa svojin razumijevanjem mog posta ali Overlord je...
Orlando pobjedio Boston 21 razlike a jučer na NBA 2K10 19 razlike 
Bostonu se ozlijedila 3 igrača:Perkins,Daniels i Wallace
trenutno je 3-2 za Boston ali Orlando je pobjedio zadnje 2 utakmice
serija postaje zanimljiva...
ne znam prati li itko NBA ali imao sam potrebu da ovo kažem
Ali da ona Lancia nema dušu? Lol!
Ali da ona Lancia nema dušu? Lol!
ja svrsavan dok gledan njenu sliku hahahahahahahahhaha... sala naravno, ali najezin se ajme :D
pogledajte moj mix i recite kako vam se sviđa
http://www.nba.com/amazing/loaded.html?pl=8&audio=2&vids=687,728,626,598,659&iconurl=null