- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ici ce se baciti s mosta...Jao danas vec dva manje....Oly i Fake...
R.I.P
aj prije nego sto odem evo runda za sve,sutra vjerovatno opet necu doc na forum...
mene će sutra sigurno biti
Ja vec ne znam kojem susjedu trebam bolje mazat oci za te macore... Pas mi je istrenirani lovac za njih, nisam ga jos ulovil s ogrebotinom. Jednostavno kad uhvati macka, slomi mu kicmu i ostavi ga... Ipak moj pas ne ide van iz dvorista... Necu ni mislit kaj bi radil da je pusten van...
aj prije nego sto odem evo runda za sve,sutra vjerovatno opet necu doc na forum...
mene će sutra sigurno biti
Mene neće,a valjda niti ovaj i sljedeći tjedan osim ako se bude nekaj zanimljvo zbivalo.
Ja vec ne znam kojem susjedu trebam bolje mazat oci za te macore... Pas mi je istrenirani lovac za njih, nisam ga jos ulovil s ogrebotinom. Jednostavno kad uhvati macka, slomi mu kicmu i ostavi ga... Ipak moj pas ne ide van iz dvorista... Necu ni mislit kaj bi radil da je pusten van...
Kojeg psa imaš.
Kojeg psa imaš.
Kojeg psa imaš.
Zec ti je najjači
Nekad i ja pozelim da zamijenimo mjesta... :)
LOCK
Dobro jutro svima.
A meni nema škole.
Koje igre za PC postoje di se svira gitara? Guitar Hero?
Koje igre za PC postoje di se svira gitara? Guitar Hero?
Radije sviraj pravu gitaru kao ja,ima Guitar Hero 3,4,5,Rock Band etc...
Ima ih previše,ja ih ponekad zaigram.Nećeš moć svirat na najtežem bez one plastične gitare.
P.S
Otkud stalno ove reklame za Smart.
Koja moć u rukama,kad si onaj koji te nadgleda.
Zato sam i stavio jezik(smiley).
Moga bi i prijatelja pitat da me nauči........
Ali neznam ni note niti išta............
Moga bi i prijatelja pitat da me nauči........
Ali neznam ni note niti išta............
Treba imati volje,tako je moj brat postao shredder,a ja stalno vježbam i vežbam dok ne dostignem njegov tehnički level.Ja ću vježbati 8 sati sad kad završi škola,da treba toliko vježbat.
Problem je što treba puno vježbat, a ja neman gitaru.........
I meni je bilo tako nešt slično,ali sam mjesec dana poslije ponovo počeo vježbati i od tada vježbam svaki dan,trenutno se ne fokusiram na akorde nego na solo.
Problem je što treba puno vježbat, a ja neman gitaru.........
Shred ti je jedan od tehnički najtežih stilova sviranja na gitari.Trebaju godine vježbe za to.Evo neki video.
Ja ti slušam dosta sub-žanrova rocka,poput metala(običnog),speed metala,progresivnog metala,neo-klasičnog metala,hard rocka,instrumentalnog rocka,progresivnog rocka,soft rocka,grunge i još volim neke djelove klasične glazbe poslušat.
Sorry što nisam koristio gumb uredi.