Joj kako je slatka ova cudna zivotinjica, jel teska za brinuti se? Mogao bi ja nabaviti tog gustera sa dlakom :D
ma nije tesko uopce, spava 20sati, i treba joj par sati igre, e da i vole gristi posto je zvijer pogotovo dok su mali a kasnije vise kroz igru, moj pas je se npr boji jer ga stalno za vrat grize tako da kada je ona pustena iz kaveza pas je vani...
ma super je to zivotinjica, ako te bas zanima imas sve o njima super objasnjeno na tvorovi.com na forumu pa si pogledaj i jos puno slika tamo, inace Stinky je zenkica a muski su duplo veci, spada u porodicu kuna i lasica, a prijevod na hrv ferret je afrički tvor i da imam smrdljivu zljezdu ali ne ko tvor pravi, nije tako strasno i obicno miris ispusti ako je prestrasena ili vesela...no nije tako strasno, pogotovo nakon kastracije koja se kod zenke obavezno mora napraviti inace obole od slabokrvnosti i mogu uginuti posto se zenka ne prestaje tjerati dok se ne napari
ma nije tesko uopce, spava 20sati, i treba joj par sati igre, e da i vole gristi posto je zvijer pogotovo dok su mali a kasnije vise kroz igru, moj pas je se npr boji jer ga stalno za vrat grize tako da kada je ona pustena iz kaveza pas je vani...
Čudno da ti nije cijeli namješaj izgrizla. I kakvo je stanje s odstranjivanjem mirisnih žlijezdi? Čuo sam da je u europi zabranjeno
Čudno da ti nije cijeli namješaj izgrizla. I kakvo je stanje s odstranjivanjem mirisnih žlijezdi? Čuo sam da je u europi zabranjeno
nije glodavac tako da ne grize namjestaj, ne odstranjuju se kod nas mislim ,posto je jako malo veterinara koji s njima znaju, ali nije miris stvarno tako strasan i ne ispusta ga cesto pogotovo nakon kastracije
evo ovo su moji ljubimci...
inace ne volim te tu ko pekinerziccice ali ovaj je stvarno izuzetak.
moj pas Buha
to nije tvoj to si naso na netu mislim stvarno :/
imao sam psa al mi je uginuo :(.. al da imam ponovo psa imao bi njemačkoga ovčara.. (slika je skinuta sa neta(nemojte krivo shvatiti))
nema slike al svejedno =)))
Psa mi susjedi bas ne vole... U svakoj prilici istrebljuje macju populaciju ... :D Inace je stalno u dvoristu i ne pustam ga van. To mi je prva zvijer, druga je Zec Fucker - dezurna sex masina u selu, jucer je prasnuo dve zecice... :D Probat cu psa istrenirat da se navikne na prisutnost zeca, dok s zecom ne budem imal te brige...
Malo offtopic, aliu što bi ste mi preporučili za stan. Prije sam živio u kući i imao sam mačkova dosta. Kako idu mačke i stanovi. Dajte neku živinu da je mogu i uzet pomazit, a ne samo gledat.
Evo mog mačka,imam psa i ribe još no njih ču tokom današnjeg dana staviti.
P.S Evo i ostalo. Mačak Cicko,Pas Toro i Ribe kako hočete ima ih par tisuća(čak mislim da bi svaka mogla dobiti ime jednog forumaša od koliko ih je).Jedino toro se zablejio u posudu sa hranom,nisam ga mogo slikat kako treba jer kad krenem kod posude on se ustaje i počne režat....a kasnije video stavim kako se nas dva svađamo.Sve se ribe posakrivale.
Cicko 1.5g
Toro 5g
Ribe NEZNA SE (vrsta:gupiji ima i crni šaran,ima i rječni som i još nekih kao gupiji)
Ako treba neko riba neka dođe do mene dobit če ih PUNU TEGLU!
...
Kakav ti je to akvarij? Kao da su se 1000 galebova posrali na njega i napravili močvaru 
...
Kakav ti je to akvarij? Kao da su se 1000 galebova posrali na njega i napravili močvaru 
To je od vode,jutros su se moji sa vodom bahčali pa su malo sastrane....danas popodne moraju generalno čiščenje akvarija izvršit.