Dobro jutro.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro!!
Wac Ap?
Jutro!!
Wac Ap?
Wazz up!Mrzim onu naranču koja to govori.
Jutro!!
Wac Ap?
pa jel se zove annoying ili ne
Nego, kakvi su ovo napadi s Bugovih servera?
Nego, kakvi su ovo napadi s Bugovih servera?
nikakvi
samo paranoja korisnika
Jutro!!
Wac Ap?
pa jel se zove annoying ili ne
Pa je, ali ja imam posebnu mržnju za nju i za onog tipa koji ju je napravio.I ne volim onog tipa cocoiscool na youtubu. 
Bok i haj litra 
Zna li tko neki program u kojem bi titlove stavija u film(avi) tj. "zapeka" ih u film tako da imam jednu datoteku a ne film i titlove
Zna li tko neki program u kojem bi titlove stavija u film(avi) tj. "zapeka" ih u film tako da imam jednu datoteku a ne film i titlove
AviRecomp, ConvertXtoDVD, imas moju temu "Ljepljenje titlova" pa malo procitaj...
AviRecomp, ConvertXtoDVD, imas moju temu "Ljepljenje titlova" pa malo procitaj...
Dobar dan,Batista vidio sam tvoju novu stvarčicu(routher) u slikama vašeg hardvera 
Dobio sam narudzbu za jedan veci lightshow projekt. Radi se o lightshowu s 32 LED-ice, a svaka LED-ica od 3W... Ovaj malo koji sam napravio se jako svidio jednom covjeku... Kad cu krenut s tim, ne znam, ali znam da ce bit jako zanimljivo i mukotrpno...
Dobar dan,Batista vidio sam tvoju novu stvarčicu(routher) u slikama vašeg hardvera 
Izvana nije upola tako zgodan kako je iznutra... :)
I koji su tvoji dojmovi,razmišljam da sebi kupim jednog takvog 
I koji su tvoji dojmovi,razmišljam da sebi kupim jednog takvog 
Ne znam cime se bavis... Ja studiram cisco akademiju i bavim se mrezama pa moram ucit na takvim routerima (premda radim i na virtualnim puno jacim modelima). Tko voli nek izvoli. Ako nisi bas na ti s mrezama onda od ovog routera nemas bas neke koristi. Za osnovne stvari je dobar i znatno jefitniji. Premda tko voli nek izvoli.
Jutro!
Ne znam cime se bavis... Ja studiram cisco akademiju i bavim se mrezama pa moram ucit na takvim routerima (premda radim i na virtualnim puno jacim modelima). Tko voli nek izvoli. Ako nisi bas na ti s mrezama onda od ovog routera nemas bas neke koristi. Za osnovne stvari je dobar i znatno jefitniji. Premda tko voli nek izvoli.
Bavim se školom
ali me dosta te stvari interesuju i volim se time baviti trenutno imam ovakav routher pa razmišljam o jednom takvom zato što mi potreban zbog switcha 
Dobar dan.
AVIAddXSub-s
lijepi AVI nbez greške, samo moraš imat instaliran ffdshow inače ne lijepi.
sve bude gotovo za 2 minute i imaš trajno zalijepljene titlove na AVI datoteku.
ne degradira ju.
pozdrav...
Ljudi moze me netko naći u najboljim autorima...Vec gledam 10 minuta i nebrem se naci....
seneka prestigao te šef...hahaha
a žicao si TU i Hvala
Dobro jutro
jel možeš otvorit ovaj drugi link u postu?
ovdje
da
..a jesam se nazahebavo..idem ti sad lupit hvala negdje..
samo ti klikni
@Šef ja sam zapeja na petoj stranici
Dobar dan.. Eto vratio se iz skole.. Piso fiziku.. Valda ce past neka cetvorka.. :) Poruco i sad opet u skolu (informatika
) pa klokat e5200..