Evo taman gledam gdje je najisplativije kupiti komponente,jeli u Protisu daju 10% popusta na gotovinu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ljudi ja imam pravu Geymersku tipkovnicu...VIDI a ne ono čuda od Logitecha s displeyima i promijenjivim bojama slova....
I da se sjecate ono Super igre Zvane GTA:Vice City NAjbolji GTA u povijesti. To sad prelazim...Uhvatila me nostalgija...
Bolji se San Andreas.Jutrooo.
Ajde reci po čemu...Ja mogu do sutra nabrajati po cemu su mi GTA:VC i GTA:III Najbolji NItijedan GTA se mnomoze s njima mjeriti....
Evo taman gledam gdje je najisplativije kupiti komponente,jeli u Protisu daju 10% popusta na gotovinu?
U adm-u jer za iznad 2000 salju besplatno po cijelo hrvatskoj...
Dobroi jutro,šta se radi?
E ljudi ja imam pravu Geymersku tipkovnicu...VIDI a ne ono čuda od Logitecha s displeyima i promijenjivim bojama slova....
I da se sjecate ono Super igre Zvane GTA:Vice City NAjbolji GTA u povijesti. To sad prelazim...Uhvatila me nostalgija...
Bolji se San Andreas.Jutrooo.
Ajde reci po čemu...Ja mogu do sutra nabrajati po cemu su mi GTA:VC i GTA:III Najbolji NItijedan GTA se mnomoze s njima mjeriti....
U adm-u jer za iznad 2000 salju besplatno po cijelo hrvatskoj...
Ja sam iz BiH.To cu uzimat gdje me jeftinije dodje,hard u Protisu,MBO i CPU u ADM-u,a rame polovne ako se ne prodaju i napajanje u Linksu.
Dobar dan društvo!
Evo nekim čudom prespaval sam jutro, to mi se inače ne događa.
Vjerojatno zbog toga kaj sam se jučer poprilično namučil rastavljajući stare bukove štafline, stare 15god i povezane stotkama ;)
Ja u zadnjih 6 mjeseci napisao 1596 poruka.
Hej ljudi!
Jel mi može netko pomoć potražit neki info na netu o jednom laptopu?
Prije par mjeseci bratić je kupio eMachines laptop sa sljedećim specifikacijama:
Athlon II x2 2.1 Ghz, 3 Gb RAM, HD4200, 320 GB HDD
Uskoro bih si ga i ja trebao nabavit, ali me zanima jel ima nešto na netu o njemu, nešto više? Gledao sam na eMachines stranicama ali tamo ne piše ništa...
+
Jel bih mogao vrtit na ovome CoD 6, BAA, Just Cause 2 barem na low?
...a gdje bi bio, padala je kiša pa mi se nije izlazilo iz kreveta...
Hej ljudi!
Jel mi može netko pomoć potražit neki info na netu o jednom laptopu?
Prije par mjeseci bratić je kupio eMachines laptop sa sljedećim specifikacijama:
Athlon II x2 2.1 Ghz, 3 Gb RAM, HD4200, 320 GB HDD
Uskoro bih si ga i ja trebao nabavit, ali me zanima jel ima nešto na netu o njemu, nešto više? Gledao sam na eMachines stranicama ali tamo ne piše ništa...
+
Jel bih mogao vrtit na ovome CoD 6, BAA, Just Cause 2 barem na low?
COD 6 vjerojatno da,ali JC2 mislim da ne.
cod6 sto posto da, jc2 nemam pojma.
Pozdrav Jurra :)
JC2 na svojoj konfi igram na max rezi, sa AA i AF na max i max detalji...
I da, jel istina da se može clockat HD4200? Neki tip je kao clockao i može igrat BAA, GTA IV i sl.
Shema je postana u mojoj temi za elektroniku. Tko voli nek izvoli :)
joj ljudi na iglama sam
Batista sta mislis koliko moze ic Phenom x4 955BE na Asrock 890GX ploci sa nekim soldnim hladnjakom?
Batista sta mislis koliko moze ic Phenom x4 955BE na Asrock 890GX ploci sa nekim soldnim hladnjakom?
Ako je C2... Onda do 3.8 max...
Ako je C2... Onda do 3.8 max...
A jos ima c3 i c4 ili samo c3?
C3 je nasvjezija revizija. Premda ti nitko ne moze sa sigurnoscu rec do kolko ce koji proc potegnut... Ja sam ti okvirno rekao 3.8 kad si spomenuo prosjecan cooler.
C3 je nasvjezija revizija. Premda ti nitko ne moze sa sigurnoscu rec do kolko ce koji proc potegnut... Ja sam ti okvirno rekao 3.8 kad si spomenuo prosjecan cooler.
Neki do 200/250kn.A kako znam jeli proc c2 ili c3?
Gdje ga kupujes ?
Gdje ga kupujes ?
Vjerojatno ADM.
Gdje ga kupujes ?
Vjerojatno ADM.
C2 je revizija.
Gdje ga kupujes ?
Vjerojatno ADM.
C2 je revizija.
Po cemu znas?Gdje ima kupit c3?
Dobro Jutro!
http://blog.vecernji.hr/don-kacunko/2010/05/17/jesu-li-i-konji-hipodromska-woodstocka/
Gdje ga kupujes ?
Vjerojatno ADM.
C2 je revizija.
Po cemu znas?Gdje ima kupit c3?
Tak jer ti u ADM-u pise, kliknite na link do ovog proizvoda i izbaci ti "datasheet" od tog proca. :)
Nešto ste zaspali.
Ma ucim se...PA tako...e ljudi je kome ikad napamet padalo da napravi cluster?