evo šunka malo napreduje i čak mjenja boje i raste
To će mo mi za svetu katu udariti sjekirom po glavi i počet pravit pršute i šunku.
evo šunka malo napreduje i čak mjenja boje i raste
To će mo mi za svetu katu udariti sjekirom po glavi i počet pravit pršute i šunku.
večer
Ljudi jeli moguce da je WD Caviar Green 1TB 600kn?
Da, ali ti Caviar Green ti se vrte na 5400rpm..
Bolji i dosta brži(dvije ploče po 500GB) izbor ti je ovo.
Ima verzija s 7200 okr. Za skladiste je sasvim ok i ovaj od 5400 okr. Sta ti za pjesme, filmove i sl treba Raptor ?...
Sutra u ADM stizu Asrockove 890GX ploce,valjda ce ostat koja za mene.
Samsung je jako dobar. No kao tradicionalni i specijalizirani proizvodjac HDD-a bi uzel def WD.
Hvala na linku za F3,njega cu uzet sa kompom,tamo oko sredine 6 mjeseca.Cuo sam da je jedan od(ako ne i) najboljih HDD-ova.Brz i pouzdan.
Da, jedan od najbržih, najtiših, najštedljivijih, malo se grije..
Glavni uzrok tome je korištenje samo 2 ploče od 500GB, čime je gustoća
zapisa velika, a time i brzina.
Logično, za pokretanje 2 ploče je potrebno manje snage nego za 3(kao šta je većina 1TB diskova imala do sad),
2 ploče se manje griju..etc. etc.
Mislim da ti je jasno.
Ljudi jeli moguce da je WD Caviar Green 1TB 600kn?
Da, ali ti Caviar Green ti se vrte na 5400rpm..
Bolji i dosta brži(dvije ploče po 500GB) izbor ti je ovo.
Ima verzija s 7200 okr. Za skladiste je sasvim ok i ovaj od 5400 okr. Sta ti za pjesme, filmove i sl treba Raptor ?...
Da ali za 50kn razlike dobijes 2400rmp vise i bolji i poudaniji HDD:
kad će više lijepo vrijeme
Pouzdanost ? Ne znam di mozes izvuc tolko podataka o Samsungu i o WD-u... WD je stari hard core igrac na trzistu hardova - jamsto 3 god. Samo velim, tvoja lova. Premda neces fulat niti sa jednim. Ne volim imat proizvodjaca u kompu koji proizvodi sirok spektar elektronike.
Da, za skladištenje je EcoGreen od 2TB na 5400rpm odličan izbor. (ili Caviar Green od WD-a)
2TB za 1000kn..magnificent.
A mogu ti rec da i meni WD ulijeva nekako vise povijerenja,jer od malih nogu sam mastao o WD-u od 640GB,i da biram izmedju Caviar Greena 1TB i F3 1TB sa istom brzinom uzeo bih WD.
A mgou tu rec da i meni WD ukijeva nekako vise povijerenja,jer od malih nogu sam mastao o WD-u od 640GB,i da biram izmedju Caviar Greena 1TB i F3 1TB sa istom brzinom uzeo bih WD.
To sam i ja mislio..al gledam po svim testovima i forumuma hvale Samsung seriju F3, pa išao isprobati.
I nisam požalio.
A mgou tu rec da i meni WD ukijeva nekako vise povijerenja,jer od malih nogu sam mastao o WD-u od 640GB,i da biram izmedju Caviar Greena 1TB i F3 1TB sa istom brzinom uzeo bih WD.
To sam i ja mislio..al gledam po svim testovima i forumuma hvale Samsung seriju F3, pa išao isprobati.
I nisam požalio.
Naravno da nisi. Danas se ne moze progurat netko s nekvalitetnim proizvodom gdje sve vrvi od konkurencije. Samsung je relativno nov u tom podrucju. WD je kod hardova ko Seasonic kod napajanja.
I nisam požalio.
Naravno da nisi. Danas se ne moze progurat netko s nekvalitetnim proizvodom gdje sve vrvi od konkurencije. Samsung je relativno nov u tom podrucju. WD je kod hardova ko Seasonic kod napajanja.
Zar nije Corsair bolji?
Zar nije Corsair bolji?
Corsair je prepakirani Seasonic.(iste komponente, drugo ime)
Zar nije Corsair bolji?
Corsair je prepakirani Seasonic.
A znaci sto se tice kvalitete podjednaki su?A nije ni skup toliko.LINK!
A znaci sto se tice kvalitete podjednaki su?
Yep.
Zar nije Corsair bolji?
Ma hebete i Corsair i Seasonic i ostale derivate Seasonica... Jedan je samo Enermax 
od kad ovo tu stoji,ja nisam prije vidio
Ni ja nisam vidio
A Xilence i Tagan?
A Xilence i Tagan?
Xilence je drugorazredno, a Tagan nije loš
Zar nije Corsair bolji?
Ma hebete i Corsair i Seasonic i ostale derivate Seasonica... Jedan je samo Enermax 
Hm... Nije ni on tako bajan. Gledam sam njega (njegov prepakirani) Antec i Zalman. Zalman ih spotrl ko beba zvecku, a vent mu ostao tih. Premda meni je Enermax ko Audi kod automobila... :)
A Xilence i Tagan?
Xilence je drugo-razredno napajanje. Tagan je uz rame Seasonicu i Enermaxu.
A Xilence i Tagan?
oly skinuo sam call of juarez
dobra je igra...
A Xilence i Tagan?
Xilence je ja mislim postao poznat po isticanju velikih snaga bla. bla. ali nisu baš efikasna.
Tagan obrnuto proporcionalno tome..ne ističu se toliko, ne izgledaju zvjerski, nemaju "na papiru" velike snage
ali su zato efikasni i iznimno kvalitetni.
Ovo je moje objektivno mišljenje.
A Xilence i Tagan?
Nije los ? -.- Budem sutra skenirao jedan broj BUG-a di je test napajanja...
tagan je u zadnje vrijeme vrlo los...citao sam da im napon oscilira preprevise...da to nije nekadasnji tagan nego sada je to drugorazredno napajanje sa prvorazrednom cijenom