Ja sam u tom programu pokušavo napraviti stadion i nakon pola sata neuspjeha sam izgubio živce i izbriso ga.
Si pokušao napraviti onako detaljno, ili više manje detaljno. Mislim da bi meni trebalo par tjedana za detaljnu verziju
Ja sam u tom programu pokušavo napraviti stadion i nakon pola sata neuspjeha sam izgubio živce i izbriso ga.
Si pokušao napraviti onako detaljno, ili više manje detaljno. Mislim da bi meni trebalo par tjedana za detaljnu verziju
Daj neki PrintScreen da vidimo šta radiš!
Evo ga... Ovo već možemo zvati prvom Alpha verziom, jer je modeliranje kuće gotovo, samo nabaciti teksture i to je to. Ostaje mi samo osmisliti okućnicu i to je to :)
Tu nekaj ne stima ne vidim nigdi radnike vapno cement i cigle, niko nist ne radi kaj se to događa zapravo fuckaj ga.
Ide to tebi.
Ide, samo sporo
meni je slicnu sudbinu imao
Tu nekaj ne stima ne vidim nigdi radnike vapno cement i cigle, niko nist ne radi kaj se to događa zapravo fuckaj ga.
Hehehe
Ma pokušavo samo napraviti onakav krov ko na poljudu,ali nije uspilo.
Bolje bi ti bilo da maksimirski stadion napraviš,vidiš da se urušava
Za to bi trebalo samo tjedan dana
Bolje bi ti bilo da maksimirski stadion napraviš,vidiš da se urušava
maksimir mogu i ja u paintu napravit
Koji je smisao raditi te kuće?
AKo vam je dosadno odite vani kopati itd. uvijek ima posla
Što kažete na ovu grafulju na aukciji je u linksa
http://www.links.hr/index.php?option=aukcija&page=jedanartikl&id_aukcija=580&id_artikl=051.803.668
Kad kopiram neki tekst s neta uvijek mi neda da pošaaljem poruku je piše da je pronađen html kod. I onda označim tekst i odem zadnju naredbu desno (piše da to napravim). Zašto ni nakon toga nemogu poslat poruku???
WOW
Za sada mi je jedan od krajnjih izlaza za spas ove Sapphire 4870 kartice BORG. Uz njega imam još tri riješenja, ali ne previše pouzdana....
Nadam se da će BORG spasiti situaciju
Kad kopiram neki tekst s neta uvijek mi neda da pošaaljem poruku je piše da je pronađen html kod. I onda označim tekst i odem zadnju naredbu desno (piše da to napravim). Zašto ni nakon toga nemogu poslat poruku???
imas tu gore ''zaljepi kao obični tekst'' tu pasteas zeljeni text i kliknes ''umetni''
Nadam se da će BORG spasiti situaciju
I ja se nadam, jer BIOS izgleda da je onaj originalni (na brzinu sam ga pogledao preko RBE-a)
Sutra ga flasham. Još imam i originalni ATI BIOS, ali to je tek druga opcija
Tko hoće ovu makinu ;)
http://techgage.com/article/win_an_intel_core_i7-980x_extreme_edition_gaming_pc/
Tko hoće ovu makinu ;)
http://techgage.com/article/win_an_intel_core_i7-980x_extreme_edition_gaming_pc/
Bolje pitat,tko neće.
haha i to šta kažeš
Evala spameri, zdravi bili!!
Da, novi je avatar !!
Da, novi je avatar !!
jesam te ja to sitija da dojdes na forum amo ^^
tako bi triba ucit a tako mi se neda
Joooj želim novi KOMP!!!!!!!!!!!
ja samo čekam da ova škola završi
ovi proljetni praznici su najgora stvar što mi se mogla dogoditi
umjesto da nam škola bude gotova 10-15 dana ranije (prije najvećih vrućina) oni su stavili sada praznike
niti se možeš kupat,malo kiša malo sunce,a što je najgore totalno ti ubije volju i onda se moraš opet privikavati 10 dana da ideš u školu
ja bi ukinio ove praznike i stavio da škola završava početkom 6. (prvi petak u 6.mjesecu)
Joooj želim novi KOMP!!!!!!!!!!!
Ja ne...
ja samo čekam da ova škola završi
ovi proljetni praznici su najgora stvar što mi se mogla dogoditi
umjesto da nam škola bude gotova 10-15 dana ranije (prije najvećih vrućina) oni su stavili sada praznike
niti se možeš kupat,malo kiša malo sunce,a što je najgore totalno ti ubije volju i onda se moraš opet privikavati 10 dana da ideš u školu
ja bi ukinio ove praznike i stavio da škola završava početkom 6. (prvi petak u 6.mjesecu)
LOL ko je reka da se ne moš kupat hahaha