Nisam mislio na to da ne spamate, nego na trollove kojih ima najviše u doba praznika (uglavnom školarci naravno)
koji antivirus imaš ?
Avira (najnovija verzija)
Nisam mislio na to da ne spamate, nego na trollove kojih ima najviše u doba praznika (uglavnom školarci naravno)
koji antivirus imaš ?
Na to i ja mislim na ove što samo otvaraju bespotrebne teme kao što je windows_7 sa svojim nekakvim izvinjenjima samo zagađuju forum
ja imam avast 5,0 i zadovoljan sam
mislio sam preći na neki bolji internet security ali očito da nema potrebe kad me i avast dobro služi
čime skeniraš komp ??
ja sa avastom i malwarebytesom
WOW
Za sada mi je jedan od krajnjih izlaza za spas ove Sapphire 4870 kartice BORG. Uz njega imam još tri riješenja, ali ne previše pouzdana....
ja imam avast 5,0 i zadovoljan sam
mislio sam preći na neki bolji internet security ali očito da nema potrebe kad me i avast dobro služi
čime skeniraš komp ??
ja sa avastom i malwarebytesom
Ja imam samo Aviru na kompu i dobro služi (isto je dobro služio i MSE, ali ne mogu ga donwloadati, kaže da nije "dobavljiv" u mojoj regiji). Inače nikada ne skeniram komp, jer koristim i malo pameti dok surfam. Inače ničime ne čistim komp (TuneUp, CCleaner, nešto za čistit registre), jer mi Windowsi dosta bolje rade. Win XP mi se shebao par puta zbog takvih stvari
Ja imam samo Aviru na kompu i dobro služi (isto je dobro služio i MSE, ali ne mogu ga donwloadati, kaže da nije "dobavljiv" u mojoj regiji). Inače nikada ne skeniram komp, jer koristim i malo pameti dok surfam. Inače ničime ne čistim komp (TuneUp, CCleaner, nešto za čistit registre), jer mi Windowsi dosta bolje rade. Win XP mi se shebao par puta zbog takvih stvari
ja čistim komp redovno sa cclenerom ali ne čistim registry nego history,temporary files i te stvari što ne mogu shebat komp ^^
oooooooooj ljudi evo mene hepi san danas...........
i da vam se pohvalim ufatijo sam picku (tj. ponovo iman curu) jeeeeeeeeeeeeej
Dan!Šef dobre su bilo koje za sitne pare,ja sam isto uzeo neke Logitech za 35 kn i super su.Jes da nemaju mic,al meni ni ne treba...
Znači dizali su se parangali, a?
Dobar dan!
Šta se radi?
Dobar dan!
Šta se radi?
Malo ubija dosada Sketchupom
jap... u cetvrtak sam bacio lipo... (zavrsia sa 4-5 zenskih, 2 ljubavna ugriza i s jednom u wc....1.Lovac moze potvrdit i eto onda danas na pice s jednom i eto lipo ispalo)
sad samo pazit da se ne opijen ka po obicaju i zavrsin s nekon drugon
Izgleda da će on ponovno bacati parangale uskoro
Dobar dan!
Šta se radi?
Daj neki PrintScreen da vidimo šta radiš!
Izgleda da će on ponovno bacati parangale uskoro
ako se odnosi na mene nadam se da necu
Dobar dan!
Šta se radi?
i ja isto
jap... u cetvrtak sam bacio lipo... (zavrsia sa 4-5 zenskih, 2 ljubavna ugriza i s jednom u wc....1.Lovac moze potvrdit i eto onda danas na pice s jednom i eto lipo ispalo)
pazi se toga
pazi se toga
heh znam nazalost... posto me zna kakav san mi je rekla da se pazin... jer da mi nece dat ni priliku da objasnin
jbg meni nikako da svane sa njima
evo moj započeti projekt
Cool
haha 1.Lovac zna svašta šta se tiće te večeri hahaha
šteta šta nisam osta dulje možda sam i ja moga nešto sredit :)
ma ne mozda nego sigurno... hebemu cila skola zna skoro za ono -.-'
Bok svima kaj se dela, a cuj pozeljno je uvjek sa sobom nosit neku ceradu na leđima pa ak radiš nekaj nezgodno s curom ili slicno samo se pokrijes i nema zime ne vidi niko ništ fuckaj ga.
Bok svima kaj se dela, a cuj pozeljno je uvjek sa sobom nosit neku ceradu na leđima pa ak radiš nekaj nezgodno s curom ili slicno samo se pokrijes i nema zime ne vidi niko ništ fuckaj ga.
hvala za savjet... ali eto ostalo je omota od kondoma u wc-u tako da hebiga zurilo se doma.. i ovako san zakasnija
Evo ga... Ovo već možemo zvati prvom Alpha verziom, jer je modeliranje kuće gotovo, samo nabaciti teksture i to je to. Ostaje mi samo osmisliti okućnicu i to je to :)
Evo ga... Ovo već možemo zvati prvom Alpha verziom, jer je modeliranje kuće gotovo, samo nabaciti teksture i to je to. Ostaje mi samo osmisliti okućnicu i to je to :)
Ide to tebi.
Ide to tebi.
Ide, samo sporo
Ide to tebi.
Ide, samo sporo
a bar nesto... meni ni tooo
Ide to tebi.
Ide, samo sporo
Ja sam u tom programu pokušavo napraviti stadion i nakon pola sata neuspjeha sam izgubio živce i izbriso ga.