@Šef- Ti skoro pa cijeli dan proveo oko sređivanja tog modema i tih stvari, ostavi se toga vidim da si izludio, sutra to bistrije glave sređuj.
Uf, upravo sam stajao na nogama dva sata leđa mi otpadaju.
@Šef- Ti skoro pa cijeli dan proveo oko sređivanja tog modema i tih stvari, ostavi se toga vidim da si izludio, sutra to bistrije glave sređuj.
A kaj da ja kažem s radnim vremenom od 07:00-19:00 ? :D
Auuf, doxy di radiš?
Zajebano radno vrijeme...
Ja se zaebaem sa ovim Steamom, neće mi nikako u MW2 multy..Cijeli dan me to zeza... Game is currently unavailable
Da, skoro pa na istom mjestu stajao sa svojom krivom kičmom, još sam morao izlazit vani jer se svijet nabio, baš čudno kako ga u ovo vrijeme u crkvi ima, pa mi došlo plus toga i slabo.
Radim u jednoj firmi...xD. U skladištu sam...fizikalija više manje...odlična plaća (nisam mislio da ću to izgovorit u Hrvatskoj)...al nategnuto je radno vrijeme.
Radim u jednoj firmi...xD. U skladištu sam...fizikalija više manje...odlična plaća (nisam mislio da ću to izgovorit u Hrvatskoj)...al nategnuto je radno vrijeme.
Ne možeš tako samo nas ostavljaš u znatiželji ili reci cifru ili ime firme :P
Evo mene s updatanja tema... Osjećam se kao da sam kopao 2h, ma vraga, ovo updatanje je gore
Bah kod tebe je još gore
Šefe a ni S od stickya? Kako to?
Ja Šefovu temu o prijenosnicima predlažem za sticky.
1.vrlo je kvalitetna
2.nema još niti jedne sticky teme u forumu "Prijenosna računala"
---------------------------------------------------------
Što se zbilo sa ovim Ivanom M.?
Maca popapala avatar,čini se.
Bah kod tebe je još gore
Oljy jesi vidio što je microman napravio s 4870 grafom u onom Sanctuary bečnu...ono ja zovem clock!
1.vrlo je kvalitetna
Slažem se...a sebe predlažem sa moderatora!
lucky jesi vidio, 3. put gubim 2 i po zvjezde...
Šefe a ni S od stickya? Kako to?
Ja sam fino poslao PP DrNastyu u vezi "stikiranja" mojg tutorijala vezanog uz objektive (i dodao sam u poruci još tnakirov opći tutorijal vezan uz fotiće) i on je meni to sve fino riješio. Probaj i ti poslati PP Ivi ili Danyju
pa da na ovoj vražjoj televiziji nema ništa normalno za gledat
Bah kod tebe je još gore
Oljy jesi vidio što je microman napravio s 4870 grafom u onom Sanctuary bečnu...ono ja zovem clock!
Nisam vidio
1.vrlo je kvalitetna
Slažem se...a sebe predlažem sa moderatora!
lucky jesi vidio, 3. put gubim 2 i po zvjezde...
Vidim,vidim...
Vrlo čudna stvar.
Inače,samo budi ustrajan i pomaži drugima,spammaj :),itd. pa ćeš napraviti neku prednost nad konkurencijom valjda.
Pogledaj s kim se ja moram ganjat za 3,5 zvjezdice.
Odo ja malo zaigrat cs1.6 da opustim živce, vrijeme za koje ću se vratit ovisi koliko cheatera bude.
Zanimljivo...
vidi samo batista i armor imaju 3,5 zvjezde...
nego Oly, vidim da i ti gubiš zvjezde
ja sam na 24 strani
Ništa neobično... Previše sam preko PP-a aktivan. Znači oko 50 Hvala gumbova manje imam . Nego idem ga ugasiti na par dana, čisto da se odmorim
Nego idem ga ugasiti na par dana, čisto da se odmorim
Idem i ja.
Svakojaki mi trollovi zasipaju inbox sa nekakvih krekovima,reklamama i što sve ne.
Nego,bilo bi idealno kad bi ugasili PM da nam modovi ne mogu dati karton.hehehe
Dobro jutro narode
Jutro ljudi, evo da vam se i ja javim, pozdravlja vas Fake_Alert i želi vam sretan Uskrs jer neće moći neko vrijeme doći na forum, jer ima bezicni vipov net koji je spor ko macorova ki*a kako kaze
Jutro ljudi, evo da vam se i ja javim, pozdravlja vas Fake_Alert i želi vam sretan Uskrs jer neće moći neko vrijeme doći na forum, jer ima bezicni vipov net koji je spor ko macorova ki*a kako kaze
Dobro jutro tebi.
Pozdravi ti njega i čestitaj mu uskrs
Jutro!Odoh nositi jelo na posvećenje....skoro sam zaspao....zzzzzzzzzzz