- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Dobro jutro.
Evo ja došo na poso i izgleda da ču danas ubijati dosadu na ovom forumu.
P4K1:Nikad ne izbjegavaj ženske.
jbg kad nemam sreče sa njima
Glumi lik
Kad ih izbjegavaš onda im daješ do znanja da su upravu.Sa njima se treba suočiti i po mogučnosti udarit kontru da sve loše emocije pređu sa tebe na nju.
Hebiga kod njih pali samo obrnuta psihologija.Jer njima kad daš prst one bih odma cijelu ruku
m.dnevnik.hr/index.php?article_id=119972
Pogledajte ove linkove, znam da nisu klikabilni i da su za mobitele, ali se isplati.
Kad ih izbjegavaš onda im daješ do znanja da su upravu.Sa njima se treba suočiti i po mogučnosti udarit kontru da sve loše emocije pređu sa tebe na nju.
Hebiga kod njih pali samo obrnuta psihologija.Jer njima kad daš prst one bih odma cijelu ruku
Kod nekih pali kod nekih ne. I ne izbjegavam ja ženske. A to da će ti uzet cilu ruku nije istina, one će ti uzet i ruke i noge i glavu.
m.dnevnik.hr/index.php?article_id=119972
Pogledajte ove linkove, znam da nisu klikabilni i da su za mobitele, ali se isplati.
Dobri su šefe posebice pack man
Kriza je šefe
ljudi nemaju vrimena moraju zarađivat
cinch ja mislim
A kako se zove onaj okrugli, antenski?
Pozdrav ekipa
!
Upravo sam prešo Bioshock jedinicu.Uhhhhhhh predobar je kraj igre
Završila je i škola tako da imamo deset dana praznika
Ah ta...Sloboda
Je
...jutro svima...
...ćuo sam samo za koaksijalni kabel i mušku ili žensku spojnicu za isti...sad da li ima kakvo posebno ime...
Dobar dan.
...dobar dan...otkud ti tak' rano...nego nisi mi juče' kupio bug, a novce sam ti poslao...
Poslao sam ti ga. Možda je poštar vidio one cool naočale pa se sad vozi okolo sa njima. 
I vjerojatno je iskoristio tvoj kod za nagradnu igru. 

Jel netko za GRiD?
evo hd5870 mi je na carini .. dosla za 3 tjedna od xfirea tj. sapphirea zato sto sam bio 2. na natjecanju ...
i da .. najvaznije nemoram platiti nista carine (sve troskove placa posiljatelj) <3 sapphire :D
ouuuuuuuuu jeaaaaaaaa :D
imas temu xFire contest ;)
Jel netko za GRiD?
Koji ti je nick?
Meni je FabianVasicAce 
Mogu ja sada malo odigrati :)