ajmo ljudi di ste, kako ste, šta radite
- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Dobra večer.Došao sam iz škole,večerao i sad sam spreman za Ligu Prvaka.
Idemo Bayern!
Oče mi ko objasnit čemu ovo služi?
Bok svima kaj se dela, opet nema mjuze nikakve u Bircu fuckaj ga pa evo onda jedna u dvije verzije iz davnih dana dok su vladale petokrake i ostale jugo-glupandarije. Ova Live verzija je sa legendarnog koncerta iz 1989 za one koji to ne znaju. 

man utd vodi 1-0
Dobra večer,evo skidam jednu stvar i je*** upload je veći od downloada.
zzzz
E ljudi, oprostite što prekidam razgovor, jel iko zna neku stranicu za skidanje strane glazbe mp3,wma nije bitno koji format.
plliiiiizzzzzzzzzzz
E ljudi, oprostite što prekidam razgovor, jel iko zna neku stranicu za skidanje strane glazbe mp3,wma nije bitno koji format.
plliiiiizzzzzzzzzzz
Buš dobio PP, bojim se modova
plliiiiizzzzzzzzzzz
Ne prekidaš nikakav razgovor,prekidaš tišinu što je pohvalno.
Imaš na muzičkim trackerima glazbe u mp3-u na tone.
A ako hoćeš pjesmu po pjesmu skidati upisi na google:"neka pjesma"free download i skini je.
Inače,preporučljivo ti je preko trackera skidati jer tko zna kakve sve zamke postoje pomoću one gore metode.
Dobri trackeri za muziku su ti waffles i what.cd
---------------------------------------------------------------
@Oly,ako je tu...
Jesi spreman sutra za race?
Dobro hvala.
hebo vas sve od reda....kupio graficku novu i rekli ste mi da kupim novi hladnjak i sad sam imao mjesec dana grafu i taj hladnjak i grafa nesto krepala...odnio sam u links na reklamacije i rekli da je krepala,a garancija mi se ponistila....jaoooo jaooooo i sad sam kupio 4850 i stavio taj hladnjak
Lockao Miro.
Evo došlo mi na pamet da otvorim temu"Povijest vaših avatara",mislim da bi tema bila interesantna,sad si mislim bi li bilo to pametno a neznam odlučiti.
Glasujte prstima bi li bilo pametno to otvoriti?
Evo miču me ostali članovi obitelji sa kompjutera,jedva čekam imati vlastiti kompjuter i reći im moj je i ti mi ga ne moreš uzet hahahah.
Evo došlo mi na pamet da otvorim temu"Povijest vaših avatara",mislim da bi tema bila interesantna,sad si mislim bi li bilo to pametno a neznam odlučiti.
Jesi li ti skupio koga za GRID? Sutra možda uhvatim malo vremena (navečer)
hebo vas sve od reda....kupio graficku novu i rekli ste mi da kupim novi hladnjak i sad sam imao mjesec dana grafu i taj hladnjak i grafa nesto krepala...odnio sam u links na reklamacije i rekli da je krepala,a garancija mi se ponistila....jaoooo jaooooo i sad sam kupio 4850 i stavio taj hladnjak
...ček' nije mi jasno...jesi tražio savjet u bircu ili možda po onim spamerskim temama...
Jesi li ti skupio koga za GRID? Sutra možda uhvatim malo vremena (navečer)
Nažalost,samo hrvatskafarkasevec želi s nama igrati.
Nitko se više nije javio.
Bilo bi O.K da nas barem 4 ima u utrci da ne bude onako pusto i dosadno voziti,da malo spammamo tamo BTW 
Ajde ako netko nam se želi pridružiti neka se javi!
oo paksone, neides u skolu? ja jos moram ovaj dan i pa-pa...
oo paksone, neides u skolu? ja jos moram ovaj dan i pa-pa...
nisam jer ne želim susret jednu osobu pa da mi opet u*ere dan
Neka žensketina, a Paki? Ili će te netko pretuć? :D
Neka žensketina, a Paki? Ili će te netko pretuć? :D
Ženska šefe
nesmi mene nitko tuć