Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.570.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
P4k1 kaže...

Ležim i gledam TV i odjednom,grč....prvi puta se pojavio danas pod TZK (Tjelesna Zdravstvena Kultura)

tako je jednom  mene uhvatija pa me noga bolila još dva dana poslje

Uf mene kada u snu uhvati taj grč... Neugodno bude, ali znam kako ga riješiti vrlo brzo pa brzo i prođe Cool

Inače par puta me uhvatio dok sam ronio, poprilično gadno, moraš plivati do obližnje plaže, a bol te priječi u tome Neodlučan

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
I mene stalno vata grč kad ležim u jednom položaju (određenom).
A sad me uvatila prehlada i, kašljen toliko da se bojin da ću iskašljat dušu
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

dođeš u školu i kažeš da te boli noga i da te puste

Ma da,pod čime?GEO,VJ,PID,PID,INF,INF?

EDIT:I onda dođem kući i šta kažem staroj?

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 17:08 (_Dangerous_Lickz_).
16 godina
neaktivan
Meni je grč zapravo cool, kad nije jak :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...
P4k1 kaže...

dođeš u školu i kažeš da te boli noga i da te puste

Ma da,pod čime?GEO,VJ,PID,PID,INF,INF?

EDIT:I onda dođem kući i šta kažem staroj?

pod vj. reci da si isusu pomoga nosit križ pa si zato dobija grč onda bolje ostat kući

Šef kaže...
Meni je grč zapravo cool, kad nije jak :D

Da kad nije jak a kad te jaki uvati na par minuti, cili se treseš

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Ja san ti mazohista :D
hehehe
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ma glupost. Cool Nakon 5 minuta gledanja me oči me počele bolit Nevinašce

...šta ti znači ovo "me", nije valjda da se pretvaraš u ovcu...Belji se

...kaos...
16 godina
neaktivan

Vidin ja sve neke tajne se otkrivaju Belji se

da se i ja javin nisan odavno, jos mi net ne radi.. pa sad se spojio malo....... aj valjda cu dobit kroz 4. misec

sretno ljudovi

16 godina
neaktivan
Jurra kaže...
Ivan M. kaže...

Ma glupost. Cool Nakon 5 minuta gledanja me oči me počele bolit Nevinašce

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Vidin ja sve neke tajne se otkrivaju Belji se

da se i ja javin nisan odavno, jos mi net ne radi.. pa sad se spojio malo....... aj valjda cu dobit kroz 4. misec

sretno ljudovi

sretno i tebi

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Sutra će škola lettiti u zraku,koliko ćemo urlati

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
16 godina
neaktivan
I ja Mitsi isto tako, kroz 4. misec dobivan
15 godina
neaktivan

Šta ćemo sa gridom

17 godina
Jurra kaže...

Smijeh Evo ti ja više neću Cool

16 godina
neaktivan

Javljam se na preskokce,mrzim ovo traženje.Nekaj nađeš pa onda slušaš,pratiš i na kraju vidiš da je isto sra*e ko i ono kaj si maloprije pročitao.Zbilja nije lako doći do znanja,pogotovo ovako tražeći po netu,a možeš naći svakakvog sra*a.Mislim da bi prije našao nacrt kak od hidrogena,uree,aluminijskog praha i kisika napraviti explozivnu napravu,nego kako poboljšati odnos seeda u utorrentu.Al ajd našao sam i par korisnih savjeta i tipsova.Sve se mislim kak bi bilo dobro napraviti jednu temu o torrentima od A do Ž  i spojiti sa već nekim dobrim kojih ima...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

Taman sam kupia novi Bug, odo ja na čitanje 

Neznam šta da napišem :)
16 godina
neaktivan

Narode sta se radi?Evo ja taman iz skole malo svratio u rodice.Proslava promocije.Namigiva.

15 godina
neaktivan

Kada se izvlače LCD-ovi?

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
DJECHACHIC kaže...

Kada se izvlače LCD-ovi?

Kad odes u ducan i kazes "moze ovaj LCD molim vas" i onda frajer dode s viljuskarom i izvuce LCD sa policaBelji se

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina

E paki ako si tu negdje onda te trebam jos nes pitat..

Kak mogu neonke stavit da blicaju u ritmu glazbe? Znaci ubacim ih u komp i spojim na molex i valjda u jos nes pa da mi blicaju? kak da to napravim?

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
I ja Mitsi isto tako, kroz 4. misec dobivan

a sefe ja imam internet ali se ne zelim spajat dok ne dode net, a dotad sam se spajao nekom liku, ali je neki problem s konekcijom, tu je ali se ne mogu spojit...

pa to podrazumijevam pod ne radi

16 godina
neaktivan
Znaš kako: staviš prekidač on/off pokraj sebe, i kad čuješ onaj bas u pismi tako pališ/gasiš
:D
16 godina
neaktivan
Mitsi, pa za te probleme s ''providerima'' postoji Backtrack :D
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Kak mogu neonke stavit da blicaju u ritmu glazbe? Znaci ubacim ih u komp i spojim na molex i valjda u jos nes pa da mi blicaju? kak da to napravim?

imam to negdi na kompu pa ću ti reć samo da pronađem

16 godina
P4k1 kaže...
Fake_Alert kaže...

imam to negdi na kompu pa ću ti reć samo da pronađem

E ajde molim te postaj u temu moj prvi case mod by fake imas je na mom profilu pod "moje teme" pa tam to napisi da ne trazim kasnije po bircu a sad gibam pa se vratim oko 9 navecer.

I hvala ti paki!Cool

16 godina
neaktivan

Sad sam jednom liku na faceu komentirao kviz i dodje mi obavijest "n.n je takodjer komentirao svoj pimpek".Izlanuo seSmijeh

15 godina
neaktivan
Gman kaže...

Sad sam jednom liku na faceu komentirao kviz i dodje mi obavijest "n.n je takodjer komentirao svoj pimpek".Izlanuo seSmijeh

nije se dogodilo bez slike ili videaSmijeh

15 godina
protjeran

skontajte ovo, skidam GRiD i igram MW2, brzina na 400kB/s, prekinem s igranjem i padne brzina na 20kB/s.. Ja onak gledam jesi ti normalan?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
I Am Alive kaže...

skontajte ovo, skidam GRiD i igram MW2, brzina na 400kB/s, prekinem s igranjem i padne brzina na 20kB/s.. Ja onak gledam jesi ti normalan?

slučajnost.

http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
15 godina

Ajme izmakao mi redemption na Lockerzu za dlaku :( moga sam reedemat nešto...

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice