- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidim, priča se o GRiDu.. I ja uskoro dolazim (4h, 32m, 12s)
Igram sa MOMO volanom, ima čak mijenjač i ručnu.. Predobro vozim s time 
ima
ja sam sve kupija i isproba i radi savršeno
Super
jacu ga slozit il sutra ujutro il danas navecer 
btw sa cim cete igrat (tipkovnica,gamepad,volan?)
Super. Igram tipkovnicom 
Sorry svima kaj su me nekaj pitali,a gorilo zeleno.Nisam uopće bio tu nego sam proučavao neke videe i tutorijale za ubrzavanje torrenta,pa još uvijek tražim jel mogu kako ubrzati seed,al ne nalazim ništa.A imam još nekih pitanja pa tražim odgovore,pa zato nevidim kaj se događa tu.
Fake skoro sve ti je P4K1 rekao.Podržavam kak ti je objasnio.A što se tiče kak ovo sastrane zatvoriti možeš i sa onim malim pištoljem i tekućim ljepilom.Ako ti je stranica cijela,kao stranica kompa,trebao bi izbušiti rupe nove kam buš stavio nove šarafe koji idu u onaj limeni dio.Vidi sliku kak sam ja to napravio,a što se tiče laganog otvaranja,toga baš i nema.Pa kaj ima veze ak imaš 10 šarafa za odšarafiti,nebuš svaki dan skidao stranicu...
Heh da,što se tiče bušenja rupa za vent-ovisi da li hoćeš izbušiti rupu kao cijeli krug(kolika je rupa veta koja vrti)to možeš sa krunom sl.3 i 4.Ako hoćeš samo rupe,možeš i direkt,samo onda moraš imati oštre tj nove borere,za drvo najbolje...
Šef vidim isto da si dobio već imaformacija,sorry nisam stigao.Al ak bu trebalo bum progooglao...
e napokon malo života
Ja koristim Recuvu.
Dobar dan,evo kupio bug i gledam onu sliku sa 3d naočalama i samo mi boje malo blješte(prvi put koristim 3d naočale).
Thanks Chief... Vec skeniram s nekim drugim.
Dobar dan,evo kupio bug i gledam onu sliku sa 3d naočalama i samo mi boje malo blješte(prvi put koristim 3d naočale).
Ma glupost.
Nakon 5 minuta gledanja me oči me počele bolit 
Ma glupost.
Nakon 5 minuta gledanja me oči me počele bolit 
Napisao to prvi put u nespavalicama,a mislio sam da pišem u veselom kutku pa mi Ivo da bjeli karton.
Batista, meni je GDB fenomenalan,
Ja isto kupio BUG danas!
Jbm ja totalno zaboravija kupit bug danas
bojim se da je to sve zbog jedne ženske
A ti bokca i ja sam bedastocu napisal u krivoj temi... To mi se jos nikad nije dogodilo... :/
Neko nam se zaljubio.....xD
Znam kako je...Počmem zaboravljat gdje se nalazim...
A ti bokca i ja sam bedastocu napisal u krivoj temi... To mi se jos nikad nije dogodilo... :/
ajde nije ti ni prvi ( dobro možda je ) a ni zadnji put
Neko nam se zaljubio.....xD
Znam kako je...Počmem zaboravljat gdje se nalazim...
problem je u tome šta ta ženska nema nikakvog interesa za mene
Za sve dođe prvi put...
Kaj znaci kad za neki software pise da je Portable ? :// Da... skuzil sam da ne treba ga instalirat...
Kaj znaci kad za neki software pise da je Portable ? ://
Prijenosni,mali,umanjeni
Kaj znaci kad za neki software pise da je Portable ? ://
prijenosan možeš ga instalirat na usb i zauzima manje mjesta i njegova je veličina manja
Grč u nozi po 4 put danas 
Pa šta joj radiš
Pa šta joj radiš
Ležim i gledam TV i odjednom,grč....prvi puta se pojavio danas pod TZK (Tjelesna Zdravstvena Kultura)
Pa šta joj radiš
Ležim i gledam TV i odjednom,grč....prvi puta se pojavio danas pod TZK (Tjelesna Zdravstvena Kultura)
tako je jednom mene uhvatija pa me noga bolila još dva dana poslje
Pa šta joj radiš
Neka me nastavi hvatati grč,nema sutra u školu (a zadnji dan)
Pa šta joj radiš
Neka me nastavi hvatati grč,nema sutra u školu (a zadnji dan)
dođeš u školu i kažeš da te boli noga i da te puste