hehehe :P
da šefe
da šefe
Znaci ak imam vise rama onda ce mi se i taj hyper memory povecavat?
Mislim da je to nešto tipa virtualne memorije (znaći uzima disk), ali iskreno nemam pojma. Ne oslanjam se na to baš, što stane u mojih 512MB izvoditi će se s lakoćom 
Nego fake, želiš li se ti ponekada pridružiti u igranju GRID-a online
(Lucky, hrvatskafarkasevec, Domba, Paki, možda Batista i ja. Trenutno svi kupuju igru. Potreban je 1.3 patch samo
)
Budem vidio..kad skinem i to sve onda cu vam javit al kak cu tebi kad nemas xfire
ili se mozda bojis da ti proc ne umre radi jednog novog programcica pa da ti ne crasha

Budem vidio..kad skinem i to sve onda cu vam javit al kak cu tebi kad nemas xfire 
Ja sam na forumu i imam čak upaljen PP :)
Evo onda mos ocekivat game za kojih 8 h
Fake, idem te prijaviti zbog piratluka...
btw, jesi igrao Just Cause2?
Fake, idem te prijaviti zbog piratluka...
btw, jesi igrao Just Cause2?
Nevidim ja kakav piratluk ti vidis..malo si popil
Jesam igrao sam ju al sam ju zbrisao nakon 15 min cim sam shvatio da moje govno to nemre na max drzat pa reko hebes ti to kad nezeli da ga vrne na max a medium i ostalo je pljuga 
Pozdrav svima šta se radi kod vas 
Dobtra večer,ekipa.Nije mu dugo bilo,pa da svratim i vidim što se dešava.

A vidi kod mene 
Ma to sigurno ima 200 seedera ak ne i vise
Nego kad dode grid onda cemo ga igrat koji sat vise sutra 
Ma to sigurno ima 200 seedera ak ne i vise
Nego kad dode grid onda cemo ga igrat koji sat vise sutra 
Ja ako uhvatim što vremena, barem utrku, dvije 
...dbro večer...svratio sam samo da vidim kaj ste naspamali...
Evo i ja također :)
Znate možda koji program za prženje.Zamolio me stari da mu na dvd-r spržim neke pjesme za auto.Imam onaj nero al to baš ništa nekužim!
Znate možda koji program za prženje.Zamolio me stari da mu na dvd-r spržim neke pjesme za auto.Imam onaj nero al to baš ništa nekužim!
Odeš u nero pa zatim create audio CD te dodaš pjesme.
Oljy odakle ti taj torrent na hrvatskom?
Ma hebo mu ja majku... Kada sam ga instalirao nisam niti primjetio da sam odabrao jezik: System Default (tj. 'rvatski). Više bi volio da je engleski, ali ne dira me previše, ionako samo pokrenema uTorrent i zaboravim na njega :)
Ma hebo mu ja majku... Kada sam ga instalirao nisam niti primjetio da sam odabrao jezik: System Default (tj. 'rvatski). Više bi volio da je engleski, ali ne dira me previše, ionako samo pokrenema uTorrent i zaboravim na njega :)
A i mene to zeza na utorrentu, rvatski me samo zbunjuje.
EDIT: evo stavio sam eng konačno
...baš danas sam se sjetio jedne svoje lockane teme...

...u meduvremenu zatvori su nam prepuni klinaca koji su dobili od 2 - 5 godina zatvora, jer su dali
prijatelju koji joint ili prodali desetak grama marihuane za 200-300 kuna...
...bilo bi zanimljivo na televiziji ugostiti dva tri suca da cujemo iz prve ruke, kako se oni osjecaju kad
moraju primjenjivati ovakve zakone, ali hrt-u nije ni na kraj pameti okrenuti nezadovljstvo javnosti radom
suda i sudaca na pravu stranu - protiv onih koji donose glupe zakone...
E jurra imam pitanje..Naime,ovo govno od vipovog neta na laptopu kaj stari ima jako slabo trazi net i tak to a ima jedan wireless al je zakljucan,dali znas neki nacin da ga haxam da mogu njegov net koristit jer kad odem u kucu i tam nema neta pa odem na net prek lapa a spor je ko vrag.
...nemam ti ja pojma o bilo kakvom hakanju...koristim sve legalno, a savjete za hakanje potraži na nekom drugom forumu,
jer ovdje se to nagrađuje kartonima...

Što je s fermijima? Nisam pratio vijesti zadnjih dana, na putu sam bio..
sranje su, nisi puno propustio
Jesu izašli?
Fermi je vani tj. u dvije verzije! GTX480 i GTX470. GTX480 je tu negdje sa 5870, a GTX470 sa 5850. Grafe imaju GDDR5 memoriju (480 ima 384 bita sabirnicu, a 470 320 bita). Grafe se dosta zagrijavaju (čak oko 400W je TDP) i dosta troše. Uglavnom veliko razočaranje, prvo nakon GeForce FX serije. Slabiji modeli navodno u 6. izlaze
Jesu izašli?
da, još neki dan petak ili subota u ponoć - neznam više
Fermi je vani tj. u dvije verzije! GTX480 i GTX470. GTX480 je tu negdje sa 5870, a GTX470 sa 5850. Grafe imaju GDDR5 memoriju (480 ima 384 bita sabirnicu, a 470 320 bita). Grafe se dosta zagrijavaju (čak oko 400W je TDP) i dosta troše. Uglavnom veliko razočaranje, prvo nakon GeForce FX serije. Slabiji modeli navodno u 6. izlaze
Cijena? Kad dolazi kod nas?
neće ove godine nijedna nvidia kod mene, siguran sam...
...nemam ti ja pojma o bilo kakvom hakanju...koristim sve legalno, a savjete za hakanje potraži na nekom drugom forumu,
jer ovdje se to nagrađuje kartonima...