Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 12.125.682
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Šef kaže...
Paki, čekaj da ja naslijedim milijune pa počnen ko Paris Hilton okolo :D
hehehe :P

da šefe

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Znaci ak imam vise rama onda ce mi se i taj hyper memory povecavat?

Mislim da je to nešto tipa virtualne memorije (znaći uzima disk), ali iskreno nemam pojma. Ne oslanjam se na to baš, što stane u mojih 512MB izvoditi će se s lakoćom Namigiva

Nego fake, želiš li se ti ponekada pridružiti u igranju GRID-a online Cool (Lucky, hrvatskafarkasevec, Domba, Paki, možda Batista i ja. Trenutno svi kupuju igru. Potreban je 1.3 patch samo Osmijeh)

Budem vidio..kad skinem i to sve onda cu vam javit al kak cu tebi kad nemas xfire Viče ili se mozda bojis da ti proc ne umre radi jednog novog programcica pa da ti ne crashaNevinašceCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 20:00 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Budem vidio..kad skinem i to sve onda cu vam javit al kak cu tebi kad nemas xfire Viče

Ja sam na forumu i imam čak upaljen PP :)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Evo onda mos ocekivat game za kojih 8 hCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 20:08 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Fake, idem te prijaviti zbog piratluka...Cool

btw, jesi igrao Just Cause2?

17 godina
stipica_zd kaže...
Fake_Alert kaže...

Fake, idem te prijaviti zbog piratluka...Cool

btw, jesi igrao Just Cause2?

Nevidim ja kakav piratluk ti vidis..malo si popilCool

Jesam igrao sam ju al sam ju zbrisao nakon 15 min cim sam shvatio da moje govno to nemre na max drzat pa reko hebes ti to kad nezeli da ga vrne na max a medium i ostalo je pljuga Smijeh

17 godina
neaktivan

Pozdrav svima šta se radi kod vas Namigiva

RIDER
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

A vidi kod mene Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan

Dobtra večer,ekipa.Nije mu dugo bilo,pa da svratim i vidim što se dešava.

alrighty then
17 godina
Oly_E3 kaže...Smijeh
Fake_Alert kaže...

A vidi kod mene Cool

Ma to sigurno ima 200 seedera ak ne i viseSmijeh Nego kad dode grid onda cemo ga igrat koji sat vise sutra Cool

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ma to sigurno ima 200 seedera ak ne i viseSmijeh Nego kad dode grid onda cemo ga igrat koji sat vise sutra Cool

Ja ako uhvatim što vremena, barem utrku, dvije Cool

17 godina
neaktivan
Fejk, kako si umišljen :P, joj, pa ja imam 30-ak FPSa na low (nije nativna rezolucija - pogle moj pc) i sretan sam, igra je prezakon!
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

...dbro večer...svratio sam samo da vidim kaj ste naspamali...Namigiva

...kaos...
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...dbro večer...svratio sam samo da vidim kaj ste naspamali...Namigiva

Evo i ja također :)

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
16 godina
neaktivan

Znate možda koji program za prženje.Zamolio me stari da mu na dvd-r spržim neke pjesme za auto.Imam onaj nero al to baš ništa nekužim!

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
17 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Znate možda koji program za prženje.Zamolio me stari da mu na dvd-r spržim neke pjesme za auto.Imam onaj nero al to baš ništa nekužim!

Odeš u nero pa zatim create audio CD te dodaš pjesme.

17 godina
neaktivan

Oljy odakle ti taj torrent na hrvatskom?

17 godina
neaktivan

...nije baš neki dan, slab signal...morao sam malo obrisati imena...Osmijeh

...kaos...
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Ma hebo mu ja majku... Kada sam ga instalirao nisam niti primjetio da sam odabrao jezik: System Default (tj. 'rvatski). Više bi volio da je engleski, ali ne dira me previše, ionako samo pokrenema uTorrent i zaboravim na njega :)

17 godina
Oly_E3 kaže...
stipica_zd kaže...

Ma hebo mu ja majku... Kada sam ga instalirao nisam niti primjetio da sam odabrao jezik: System Default (tj. 'rvatski). Više bi volio da je engleski, ali ne dira me previše, ionako samo pokrenema uTorrent i zaboravim na njega :)

A i mene to zeza na utorrentu, rvatski me samo zbunjuje.

EDIT: evo stavio sam eng konačnoCool

http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 20:45 (BORG).
17 godina
neaktivan

...baš danas sam se sjetio jedne svoje lockane teme...Belji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji seBelji se
...u meduvremenu zatvori su nam prepuni klinaca koji su dobili od 2 - 5 godina zatvora, jer su dali
prijatelju koji joint ili prodali desetak grama marihuane za 200-300 kuna...
...bilo bi zanimljivo na televiziji ugostiti dva tri suca da cujemo iz prve ruke, kako se oni osjecaju kad
moraju primjenjivati ovakve zakone, ali hrt-u nije ni na kraj pameti okrenuti nezadovljstvo javnosti radom
suda i sudaca na pravu stranu - protiv onih koji donose glupe zakone...Viče

...kaos...
17 godina

E jurra imam pitanje..Naime,ovo govno od vipovog neta na laptopu kaj stari ima jako slabo trazi net i tak to a ima jedan wireless al je zakljucan,dali znas neki nacin da ga haxam da mogu njegov net koristit jer kad odem u kucu i tam nema neta pa odem na net prek lapa a spor je ko vrag.Cool

17 godina
neaktivan

...nemam ti ja pojma o bilo kakvom hakanju...koristim sve legalno, a savjete za hakanje potraži na nekom drugom forumu,

jer ovdje se to nagrađuje kartonima...Belji seSmijeh

...kaos...
17 godina
neaktivan

Što je s fermijima? Nisam pratio vijesti zadnjih dana, na putu sam bio..

17 godina
stipica_zd kaže...

sranje su, nisi puno propustioCool

http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
neaktivan

Jesu izašli?

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Fermi je vani tj. u dvije verzije! GTX480 i GTX470. GTX480 je tu negdje sa 5870, a GTX470 sa 5850. Grafe imaju GDDR5 memoriju (480 ima 384 bita sabirnicu, a 470 320 bita). Grafe se dosta zagrijavaju (čak oko 400W je TDP) i dosta troše. Uglavnom veliko razočaranje, prvo nakon GeForce FX serije. Slabiji modeli navodno u 6. izlaze

17 godina
stipica_zd kaže...

Jesu izašli?

da, još neki dan petak ili subota u ponoć - neznam višeNevinašce

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Fermi je vani tj. u dvije verzije! GTX480 i GTX470. GTX480 je tu negdje sa 5870, a GTX470 sa 5850. Grafe imaju GDDR5 memoriju (480 ima 384 bita sabirnicu, a 470 320 bita). Grafe se dosta zagrijavaju (čak oko 400W je TDP) i dosta troše. Uglavnom veliko razočaranje, prvo nakon GeForce FX serije. Slabiji modeli navodno u 6. izlaze

Cijena? Kad dolazi kod nas?

neće ove godine nijedna nvidia kod mene, siguran sam...

17 godina
Jurra kaže...

...nemam ti ja pojma o bilo kakvom hakanju...koristim sve legalno, a savjete za hakanje potraži na nekom drugom forumu,

jer ovdje se to nagrađuje kartonima...Belji seSmijeh

PlačMršti se

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice