Evo ljudi meni još malo rođ. pa mi pošaljite koju kunicu za konfu... LOL, zezam se...
Evo što imam u planu
ATi Radeon HD5770
AMD Athlon II X4
ASUS M4A79 Delux
Corsair vx450w
Pa ako bude bilo para jos jedna HD5770 za CrossFire
Evo ljudi meni još malo rođ. pa mi pošaljite koju kunicu za konfu... LOL, zezam se...
Evo što imam u planu
ATi Radeon HD5770
AMD Athlon II X4
ASUS M4A79 Delux
Corsair vx450w
Pa ako bude bilo para jos jedna HD5770 za CrossFire
mi izgubili 5-1
mi izgubili 5-1
Kaj niste mogli bolje 
mi izgubili 5-1
Kaj niste mogli bolje 
Za 2 tjedna protiv nas igraju pa će bit bolje dobit će 15 komada
...ovo je nekad bio lijepi gradic sa knjižnicom, kinom, disco klubom, gradskom kavanom, parkom i terasama na
glavnom trgu...
u posljednje vrijeme centar se svakim vikendom pretvara u pozornicu kojom dominira glupi ili pijani voditelj,
uz tamburaše, narodne nošnje, balone i ostali kiceraj...subotom i nedjeljom više ne smijem izlaziti iz stana,
a da stvar bude još gora, moram zatvarati prozore da ne cujem buku koja dopire sa obližnje seoske parade...
uobicajeni hrvatski kulturocid zahvatio je tako i krajnji sjever zemlje...možda bi bilo bolje preseliti u
neko selo, jer tamo svega toga nema...
pozdrav svima!.Vidim ja komarci polako dolaze na svoje majku im
...ovo je nekad bio lijepi gradic sa knjižnicom, kinom, disco klubom, gradskom kavanom, parkom i terasama na
glavnom trgu...
u posljednje vrijeme centar se svakim vikendom pretvara u pozornicu kojom dominira glupi ili pijani voditelj,
uz tamburaše, narodne nošnje, balone i ostali kiceraj...subotom i nedjeljom više ne smijem izlaziti iz stana,
a da stvar bude još gora, moram zatvarati prozore da ne cujem buku koja dopire sa obližnje seoske parade...
uobicajeni hrvatski kulturocid zahvatio je tako i krajnji sjever zemlje...možda bi bilo bolje preseliti u
neko selo, jer tamo svega toga nema...
to je još i dobro, glavno da nisu narodnjaci
...da budem iskren najradije bi se vratil pod paklenicu, jer stari mi je iz seline otišao još kao dijete...
Ljudi je li facebook hakiran?Meni stalno izbacuje neku adresu (nakon što kliknem Log In) www.sony1.justfree.com nakon .com piše neki znakovi i onda moj mail i password.Virusa nema,upravo skenirao sa Avirom i sve pobrisao...
Ljudi je li facebook hakiran?Meni stalno izbacuje neku adresu (nakon što kliknem Log In) www.sony1.justfree.com nakon .com piše neki znakovi i onda moj mail i password.Virusa nema,upravo skenirao sa Avirom i sve pobrisao...
99% da si ti hakiran
Upravo sam skenirao sa avirom i avastom!Našao je dosta virusa
,ali sve sam ih pobrisao probao sam sa svim moućim browserima...
Sto posto da, vjerovatno preko onih aplikacija ili tak nesto, nemam pojma nemam FB
Imam 2 FB acca (jedan za prave stvari,a drugi za poker i ostala sra*a),neda se prijaviti niti na jedan.Vjerovatno se svi podatci spremaju u bazu podataka (pošto justfree.com je neki free MYSQL i PHP hosting)
Pa nije glup 
...nisam nikad bio tamo, ali vele mi svi da je super...čak i postoji selo sa tim prezimenom...
Pa nije glup 
...pa da me uhvate provideri...
Pa nije glup 
...pa da me uhvate provideri...
misliš susjedi
Oj večer gospodo, kaj ima?
Ja sam se sad pošteno nasmijao, dođem doma i vidim Farma na TV-u upaljena, kad gore moja učiteljica/raska iz osnovne škole tamo. Bože dragi. Stavili su im 4 učiteljice iz osnovne škole...makar nikaj više im ni ne treba kad su na razini (mentalno) ko djeca.
EDIT:
evo iz jedne teme sličica :D :D :D .
Sefe,nekaj si me trebao?:)
Doxy pa ti si živ