Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.180.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
protjeran
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Evo ljudi meni još malo rođ. pa mi pošaljite koju kunicu za konfu... LOL, zezam se...

Evo što imam u planu

ATi Radeon HD5770

AMD Athlon II X4

ASUS M4A79 Delux

Corsair vx450w

Pa ako bude bilo para jos jedna HD5770 za CrossFire

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

mi izgubili 5-1

My xf.mirkeckiller
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

mi izgubili 5-1

Kaj niste mogli bolje Cool

RIDER
17 godina
neaktivan
rider15 kaže...
Marsel007 kaže...

mi izgubili 5-1

Kaj niste mogli bolje Cool

Za 2 tjedna protiv nas igraju pa će bit bolje dobit će 15 komadaSmijeh

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan

...ovo je nekad bio lijepi gradic sa knjižnicom, kinom, disco klubom, gradskom kavanom, parkom i terasama na
glavnom trgu...
u posljednje vrijeme centar se svakim vikendom pretvara u pozornicu kojom dominira glupi ili pijani voditelj,
uz tamburaše, narodne nošnje, balone i ostali kiceraj...subotom i nedjeljom više ne smijem izlaziti iz stana,
a da stvar bude još gora, moram zatvarati prozore da ne cujem buku koja dopire sa obližnje seoske parade...
uobicajeni hrvatski kulturocid zahvatio je tako i krajnji sjever zemlje...možda bi bilo bolje preseliti u
neko selo, jer tamo svega toga nema...Nevinašce

...kaos...
16 godina

pozdrav svima!.Vidim ja komarci polako dolaze na svoje majku imCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan

dan svima

jel itko gleda The Final

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
Jurra kaže...

...ovo je nekad bio lijepi gradic sa knjižnicom, kinom, disco klubom, gradskom kavanom, parkom i terasama na
glavnom trgu...
u posljednje vrijeme centar se svakim vikendom pretvara u pozornicu kojom dominira glupi ili pijani voditelj,
uz tamburaše, narodne nošnje, balone i ostali kiceraj...subotom i nedjeljom više ne smijem izlaziti iz stana,
a da stvar bude još gora, moram zatvarati prozore da ne cujem buku koja dopire sa obližnje seoske parade...
uobicajeni hrvatski kulturocid zahvatio je tako i krajnji sjever zemlje...možda bi bilo bolje preseliti u
neko selo, jer tamo svega toga nema...Nevinašce

to je još i dobro, glavno da nisu narodnjaciCool

http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
neaktivan
Jurra, dođi kod mene, na more. Sad dok još nema gužve, sve je mirno i super, a na ljeto (''...kad navale Švabe...'') odeš u planinu čuvat ovce. Predivno ti je ovdje :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Jurra, dođi kod mene, na more. Sad dok još nema gužve, sve je mirno i super, a na ljeto (''...kad navale Švabe...'') odeš u planinu čuvat ovce. Predivno ti je ovdje :)

...da budem iskren najradije bi se vratil pod paklenicu, jer stari mi je iz seline otišao još kao dijete...Cool

...kaos...
16 godina
neaktivan
Stvarno?! Prezime?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Ljudi je li facebook hakiran?Meni stalno izbacuje neku adresu (nakon što kliknem Log In) www.sony1.justfree.com nakon .com piše neki znakovi i onda moj mail i password.Virusa nema,upravo skenirao sa Avirom i sve pobrisao...

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
17 godina
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Ljudi je li facebook hakiran?Meni stalno izbacuje neku adresu (nakon što kliknem Log In) www.sony1.justfree.com nakon .com piše neki znakovi i onda moj mail i password.Virusa nema,upravo skenirao sa Avirom i sve pobrisao...

99% da si ti hakiranBelji se

http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
neaktivan

Upravo sam skenirao sa avirom i avastom!Našao je dosta virusa Sramim se,ali sve sam ih pobrisao probao sam sa svim moućim browserima...

16 godina
neaktivan
Ja mislin da je tebi FB hackan
16 godina
neaktivan
17 godina
Šef kaže...

Sto posto da, vjerovatno preko onih aplikacija ili tak nesto, nemam pojma nemam FBCool

16 godina
neaktivan
Jurra, neželiš objavit svoje prezime javno ili?
Hoćeš doć na ljeto?
16 godina
neaktivan

Imam 2 FB acca (jedan za prave stvari,a drugi za poker i ostala sra*a),neda se prijaviti niti na jedan.Vjerovatno se svi podatci spremaju u bazu podataka (pošto justfree.com je neki free MYSQL i PHP hosting)

17 godina
Šef kaže...
Hoćeš doć na ljeto?

Pa nije glup Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 20:01 (BORG).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Hoćeš doć na ljeto?

...nisam nikad bio tamo, ali vele mi svi da je super...čak i postoji selo sa tim prezimenom...Izlanuo se

...kaos...
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Pa nije glup Cool

...pa da me uhvate provideri...Nevinašce

...kaos...
17 godina
Jurra kaže...
BORG kaže...

Pa nije glup Cool

...pa da me uhvate provideri...Nevinašce

misliš susjediSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 20:14 (BORG).
16 godina
neaktivan
Pa da Jurra, postoje ti zaseoci, ne sela
Postoje Milovci, Marasovići, Jurline, Čavići, itd.
17 godina
protjeran

Oj večer gospodo, kaj ima?

Ja sam se sad pošteno nasmijao, dođem doma i vidim Farma na TV-u upaljena, kad gore moja učiteljica/raska iz osnovne škole tamo. Bože dragi. Stavili su im 4 učiteljice iz osnovne škole...makar nikaj više im ni ne treba kad su na razini (mentalno) ko djeca.

EDIT:

evo iz jedne teme sličica :D :D :D .

Ivo, Ivo antipiratu :D Ivo, Ivo antipiratu :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 20:57 (doxy).
16 godina
neaktivan

Samo za ekipu iz birca...Iako nisam baš nešto raspoložen (**bemti glupe viruse i windowse)

16 godina

Sefe,nekaj si me trebao?:)

Keep this topic alive!
16 godina
neaktivan

Doxy pa ti si živ Osmijeh

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Čekaj, doxy, tvoja bivša nastavnica je U/NA Farmi? Lol!
Ma ta Farma je bezveze, prošle je godine jedino vrijedilo dok je polugola Sonja Kovač kopala :D
Hehe
16 godina
neaktivan
Lucky, ako imaš kupaca za MW2 osim mene, prodaj njima :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice