A ja tebe Chuck Norrisom.Pogodite što mi avatar predstavlja.Hint:Pogledajte posljednje stranice nespavalica
A ja tebe Chuck Norrisom.Pogodite što mi avatar predstavlja.Hint:Pogledajte posljednje stranice nespavalica
Ja tebe njegovom ženom. Jedinom osobom koje se boji
dan, misa mi nešto dugo trajala, pa onda
đir i sad na komp
Daj mi preporučite neku aktivnost, nešto što mogu radit, dosadno je...
Evo stavia sam jedan Chuck avatar, jel dobar?
Igraj se sa sobom
Evo stavia sam jedan Chuck avatar, jel dobar?
Da ali malo mu uvećaj facu
Kako? Avatar je cijeli mali
Kako? Avatar je cijeli mali
onda ništa
lijepo sunčano vrijeme je, odi na pijaču nekam, ja si baš planiram oko pol 3 lijepo nekam na terasicu sa frendovima sjesti, i uzivat malo 
Pozdrav svima za kompjuterima (jel to Modul 8
)!
šta modul 8, bok Ivo,
šta kažeš na utrku..
kako bi za igranje većine FPSova pogotovo CS-a funkcionirao Sharkoon Fireglider i Razer exactmat?
Dajte ljudi nemogu instalirat drivere, uvijek faila, sad sam ih obriso pa ponovo, ma kakvi...
kako bi za igranje većine FPSova pogotovo CS-a funkcionirao Sharkoon Fireglider i Razer exactmat?
podloga je ok (samo malo preskupa) za miš neznam koliko je dobar - ali uglavnom manje više sve je stvar navike.
podloga je ok (samo malo preskupa) za miš neznam koliko je dobar - ali uglavnom manje više sve je stvar navike.
u principu isti miš ko i onaj A4 750 BK, kažu da je jedino malo veći, bio je zadnji put u bugu i kažu da je dobar... Imam neku lovu na netu, a našo sam ga novog za nekih 30 $, što je jeftinije nego tu... a trebao bi mi novi, ovaj običan PS2 mi je već dojadio...
Jutro!Uf al me glava boli!
Bok svima kaj se dela, opet glavobolja ti bokca Migrena zapravo a fuckaj ga nezgodno kaj se moze.

Ja igram CoD na mišu od 30kn i radi savršeno. Navikao sam na njega
Dan!Eto mene malo na kompu.Radim domaći uradak sa sinekom,pa niš ne stignem.U temi torrente niko ne odgovara na moja pitanja,biće da su prezahtjevna.Rambox riješio sam ono sa zvukom na videima.Ustvari bio je složen da čita sve preko HDDa,čak i oni iz pržilice,pa je zato zvuk bio izobličen.Idem dalje radit zadaću
...
Dobar dan!
Vratio sam se s tekme,pobijedili smo Karlovac 3:2
Šta ima kod vas?
Sad me sram,moram pisat dupli post
!Jeste zaspali???
BTW,jel bolji Counter Strike 1.6 ili Counter Strike:Source?Jel uopće dobra ta igra?
Šta je ovo ljudi?Vjerujem da ste svi ošli kod punice (ako je imate),babe i đeda (ako ih imate) ili čak na groblje (i da,ako i tamo nekoga imate)
Dobar dan!
Šta ima kod vas?
e koje kolo igrate protiv nas
Dobar dan!
Šta ima kod vas?
3.kolo.Kako se vi prošli?
BTW,jel znaš šta o Counter Strikeu,koji je najbolji?
EDIT:Koji je ovo vrag?
Dobar dan!
Šta ima kod vas?
Što je tu čudno?
Dobar dan!
Šta ima kod vas?
Što je tu čudno?
Pa imam staru grafičku
Možda sutra padne neka zarada...
Jel može preporuka neke igre malo starije a da je dobra,nema veze koji je žanr,igra mi se nešto
Možda sutra padne neka zarada...
IVO upao u biznis
Dobar dan!
Šta ima kod vas?
Što je tu čudno?
Pa imam staru grafičku
DirectX je unazad kompatibilan s ostalima. Dakle ti imaš verziju 11, ali ako imaš npr. DirectX 9c grafičku onda će ti se igra izvoditi samo s mogućnostima te kartice, a ostale se ne diraju...
IVO upao u biznis
Ma onaj laptop šta sam uzeo ću najvjerojatnije rješit za 1000kn više:)