Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.470.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Oly_E3 kaže...
P4k1 kaže...
Oly_E3 kaže...

Hola ljudi! Kako smo?! Cool

evo mučimo se sa oglasima na forumu

Mene to ne dira previše. Znam da je to privremeno, a niti ne narušava preglednost foruma toliko Cool

a mene bode u oči kad je na sredini

dok je bija na dnu bilo je ok

@Šef  šta si mi da TD

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 16:20 (P4k1).
17 godina
neaktivan
Pa stavi Operu, i nema 'Ad'-ova
:P
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Pa stavi Operu, i nema 'Ad'-ova
:P

pa netribaš mi zato dat TD

PlačPlačPlač

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

aaaaaaaaaaaaViče

Nes mi se dogodilo s kompom da mi maticnu,proc i temperature uopce ne cita!Viče

Skenirao sa mambom,anti spaywerom i nista!Viče

Neznam kaj cu!

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

aaaaaaaaaaaaViče

Neznam kaj cu!

Ode CPU termalna sonda Cool 

Probaj updatati BIOS

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

aaaaaaaaaaaaViče

Neznam kaj cu!

Ode CPU termalna sonda Cool 

Probaj updatati BIOS

J*bo joj pas milu mater da joj j*ebo dabogda crkla p*cka joj materina!VičeNit tri mjeseca u hebenom procu a vec nes crkaje.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaVičeVičeVičeVičeVičeViče

BIOS je najnoviji i to sam ga ja i rambox instalirali...Sad kemijam jos sta cu!

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

80C moš si misliti Belji se

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

80C moš si misliti Belji se

Ma to neka anomalija.To sam imao i na starom procu al neznam zasto je to jos uvijek tak mada je stavljen novi bios al koga fucka,bitno da sam problem rijesilCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCool

16 godina
neaktivan

bump

prestanite više zlostavljat smijlije

16 godina

evo sad sam popio ban na cod 4 serveru TheBlizzards,zbog navodnog wh-a,lazne optuzbe,nit su me slikali ni nis,jos ih ja uvjeravam da nemam hax i da me prate i slikaju i kaj god oce,i covjek fino :TB: Dr.Who ni bez da je razmislio,fino stavio ban.

nisam znao dal da se smijem ili placem kolko su u najmanju ruku noobovi,sam da kazem da sam imao skor 29/19 sto mora da je u njihovim ocima to nemoguc skor

pa aj vi sad komentirajte

17 godina

Pozdrav svima.

Ima li u nekome BUG-u da su recenzirani Phenomi II x4?

Najvise me zanimaju 925,945 i 955,ako ima koji od njih...

Keep this topic alive!
17 godina
neaktivan

...netko mi je užasno digao tlak...napišem post i pri pokušaju umetanja slike block i tako tri put za redom,

a onda vidim ikona za wireless Network prekrižena...VičeŠutim

BORG kaže...
Jurra kaže...

...evo jedno omiljeno piće za forumaše...Sramim se

Morao sam se odlučiti između kave i piva, pivo je prevagnuloCool

...ja sam ipak stisnuo kavu, jer pivo pijem samo u posebnim prilikama, a kavu minimalno pet puta dnevno...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 18:05 (Jurra).
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Pozdrav svima.

Ima li u nekome BUG-u da su recenzirani Phenomi II x4?

Najvise me zanimaju 925,945 i 955,ako ima koji od njih...

Pitaj mene, znam ti ja sve što ti treba o njima...

17 godina
Jurra kaže...

...netko mi je užasno digao tlak...napišem post i pri pokušaju umetanja slike block i tako tri put za redom,

a onda vidim ikona za wireless Network prekrižena...VičeŠutim

Sram ga biloOsmijeh

Jurra kaže...
...ja sam ipak stisnuo kavu, jer pivo pijem samo u posebnim prilikama, a kavu minimalno pet puta dnevno...Cool

Bome puno piješ ja samo 2 dnevno, pivo pijem ponekad ne tako često ali mi najbolje sjedneBelji se

http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 18:15 (BORG).
17 godina
neaktivan

...meni najbolje sjedne druga ili treća flaša, a onda više ne brojim...Nevinašce

...a kava kao i cigareta, najčešće bez okusa...Mršti se

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 18:22 (Jurra).
16 godina

Za danas sam gotov, ajde neka! Šta se radi?

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
17 godina
neaktivan

Izgleda da je OK. Furmark nakon 1h 22min, bez artefakata i ostalih čuda

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Oljy što je sa gainwardicom?

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

A kaj nebi u crosu oba GPU-a trebala radit na jednakom taktu?

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
neaktivan

o moji ljudi sta je ovo?sa 7-icom sami problemi,sta god instaliram posle restarta izbaci mi blue screen,idem sad ponovno instalirati winse.

16 godina
neaktivan
microman kaže...
Oly_E3 kaže...

A kaj nebi u crosu oba GPU-a trebala radit na jednakom taktu?

To nisu 2 iste grafe uopće.

16 godina
neaktivan

dobar dan ljudi kako ste evo ja dobija žučka od Mira

17 godina

dan, evo me doma.

Di ste mi, kako ide?

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

To nisu 2 iste grafe uopće.

Koliko ja znam HD4870 i HD4830 se mogu spojit u cross,a ja sam postavio pitanje zato što sam ja isto prije par mjeseci također imao cross(samo sa HD4870 i HD4850) i primjetio sam da čim bi taktovi GPU-a ili VRAM-a bili drugačiji preformanse u igrama ili benchovima bi bile jednake samo jednoj(HD4870) grafi.

16 godina
neaktivan

di ste

17 godina
neaktivan

Ovako...

Izgleda da je s Gainwardicom sve OK trenutno, a što se tiće taktova, službeni Crossfire FAQ kaže da su grafičke potpuno neovisne jedna o drugoj (tj. svaka svoje taktove može imati i raditi na njima), a u to sam se i sam uvjerio. Inače moja 4830 je zapravo čistokrvan 4850 grafička (ima puni RV770 čip sa svih 800 shadera aktivnih, dok regularna 4830-ka ima 640 shedera), samo je Sapphire stavio drugi BIOS (pokazao sam sliku na kojoj je u boot modu ostavio taktove 4850 grafičke; 625/993MHz) i prodao ju je pod imenom 4830-ke. Meni ova kombinacija radi bez greške, čak bi rekao bolje nego dvije 4870 (naravno oprobao sam sva tri rendering moda i koristim onaj koji mi najviše paše, a to je defaultni).

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ovako...

Izgleda da je s Gainwardicom sve OK trenutno, a što se tiće taktova, službeni Crossfire FAQ kaže da su grafičke potpuno neovisne jedna o drugoj (tj. svaka svoje taktove može imati i raditi na njima), a u to sam se i sam uvjerio. Inače moja 4830 je zapravo čistokrvan 4850 grafička (ima puni RV770 čip sa svih 800 shadera aktivnih, dok regularna 4830-ka ima 640 shedera), samo je Sapphire stavio drugi BIOS (pokazao sam sliku na kojoj je u boot modu ostavio taktove 4850 grafičke; 625/993MHz) i prodao ju je pod imenom 4830-ke. Meni ova kombinacija radi bez greške, čak bi rekao bolje nego dvije 4870 (naravno oprobao sam sva tri rendering moda i koristim onaj koji mi najviše paše, a to je defaultni).

Onda mora da su poriftali CF.Mene su prije šest mjeseci(mjesec više manje) Zahebavale HD4870 i HD4850 do bola.Em im taktovi nisu paseli,em su me rendering modovi zahebavali,em su mi u Crysisu grmovi nestajali(sad ga vidiš,a sad ne) tak da sam brzo odustal od toga,al budem im sutra dal još jednu šansu.

17 godina
neaktivan

...evo jedan

...btw seneka je opet izgubio pola pentagrama...la tristesse durera toujours...Cool

...kaos...
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Onda mora da su poriftali CF.Mene su prije šest mjeseci(mjesec više manje) Zahebavale HD4870 i HD4850 do bola.Em im taktovi nisu paseli,em su me rendering modovi zahebavali,em su mi u Crysisu grmovi nestajali(sad ga vidiš,a sad ne) tak da sam brzo odustal od toga,al budem im sutra dal još jednu šansu.

Meni je CF uvijek više manje dobro radio (znalo se nekada neko shranje desiti, ali od 9.12 drivera nema više problema. Sljedeći sustav također će biti CF, ali odmah ću uzeti dvije potpuno iste)

Što ćeš metnuti u CF

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 19:21 (Oly_E3).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice