Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.475.006
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Oly_E3 kaže...
Šef kaže...
Paolo, a koji su bolji?

Olji, ja bih sahranio tu zlatnu, ali ČEKIĆEM! :P

I ja bi tebe tako sahranio, ali ne mogu, na žalost Smijeh (smajlić koji se smije)

Penryn kaže...
Oly_E3 kaže...

Uf, da promjene... kompletan PCB, VRM-ovi (ova GS-ica ima više VRM-ova i više MOSFET-a), memorija (mala letencija)

heh, sad je pitanje jel to pametno radit.

Jos davno sam imao Gainward 6600GT GS i izgleda da je imala malo povećane napone

na memorijama a to je dovodilo do povećanog zagrijavanja njih.

Hladnjak je bia neki bezveze, klasika, i memorijice su se jednostavno pregrijale tako da

sad sa tom grafom mogu raditi sve normalno osim gledanja videa ili prikazivanja bilokakvih

3D scena.

Ugl. sve draže mi postaju referentne verzije od tvornički modeliranih. Izlanuo se

A čuj, pametno ili ne, garantiraju mi rad od 3 godine (doduše kako sam maknuo hladnjak potrgao sam joj (himen) garantnu naljepnicu pa samim time nemam pravo na garanciju više. Ja sam došao do zaključka da kupujem samo grafičke najbližih partnera (za ATI je to Sapphire, a za Nvidiju je to EVGA, BFG)

Pa ti sve sta dobijes ostane bez djevicnjaka(garancije) Belji se

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
18 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

I sad ti kupi nešto od njega..tko zna šta joj je on sve radio..Belji se

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Fake_Alert eno ti par slika mačkica u smješnim slikama

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Fake_Alert kaže...

di ju je gurao

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Cool Ne baš sve Nevinašce

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

Fake sad možeš sprdati Olya..

e, Oly ajmo napraviti jedan benčmark, ja sa svojom xfx, a ti sa svojom GainwardicomCool

17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Penryn kaže...
Fake_Alert kaže...

di ju je gurao

Pa baš ne možeš silovati hardver NeodlučanCool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
Stipe, ovako ide: ''Koji su uvjeti da pukne osovina na bicikli?''
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

e, Oly ajmo napraviti jedan benčmark, ja sa svojom xfx, a ti sa svojom GainwardicomCool

Plač Samo se vi zezajte Plač

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
P4k1 kaže...
Penryn kaže...
Fake_Alert kaže...

di ju je gurao

Pa baš ne možeš silovati hardver NeodlučanCool

tko zna u koje matične i koja kučišta

17 godina
Šef kaže...
Može prijevod? SCT, TV, SCC i TVT?
Kako to da su Rumunji tako dobri u tome?

SCT- scenetorrents (RIP na moju veliku žalost)

SCC- sceneaccess

TVT.ro - tvtorrents.ro ili freshon po novome.

Rumunji su odavno dobri ali ih većinom banaju sa jačih trackera na SCC-u npr.

Najjaći njihov tracker je iplay frend mi kaže da imaju super dizajn ali je ratio teško održavati

valjda je jako sličan bivšem SCT-u.

http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina

Oly sigurno ni od veš mašine nema garanciju jer ju je OCal da se brze vrtiSmijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Pa nemam ja kurve, bila je samo na 3-4 ploče u godinu dana Cool

16 godina
Oly_E3 kaže...
stipica_zd kaže...

Plač Samo se vi zezajte Plač

Neznam ja ko je mene zezao za moju crnu kokuPoljubac

18 godina
stipica_zd kaže...

Bas ti malo gledam konfu, bas je onak - zlatna sredina.

A moze mi netko rec, zasto je HX450 nestao iz naseg trzista ?

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
P4k1 kaže...

to je šta ti znaš a iza tvojih leđaSmijeh

16 godina
P4k1 kaže...
Oly_E3 kaže...
P4k1 kaže...

to je šta ti znaš a iza tvojih leđaSmijeh

Da a tek kolko je puta bilo u troje pa ti reci da mu grafa nije kurvaCool Sigurno je par monitora gurnul u nju pa sam kaj ne pocne grafa cvilitSmijeh

BTW Laku noc ekipa idem ja spavat jer sutra se treba dic ujutro malo ponovit biologijuCool

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:45 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Oly sigurno ni od veš mašine nema garanciju jer ju je OCal da se brze vrtiSmijeh

OC-al sam gumenjak (maksimalno konja: 4. snaga motora na ovom videu: 8. Maksimalna brzina: 30km/h. 100% OC) Cool

17 godina
neaktivan
Borg, ti vjerojatno sve imaš. :)
Što će vam (svima koji imate više) toliko? Meni je npr. dovoljan TL i ponekad skinem nešto sa TVT.com.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Može prijevod? SCT, TV, SCC i TVT?
Kako to da su Rumunji tako dobri u tome?

Scene Torrents

TorrentVault

Scene Access

TV torrents ro

BORG kaže...
Paolo2612 kaže...

Ako SCC, stari SCT (R.I.P), TV i još masa norveških i ostalih high level trackera nema brzine onda neznam tko ima...

Čak i TVT.ro rastura (barem za nas) u brzinama (osim kada su neki stari packovi u pitanju, ali i onda je brzina ok)

Da, SCC ima bolje brzine jer ih većina ima 1gbit boxove i rss skripte.

ali TL ima puno više sadržaja od SCC-a, SCT je bio bolji od SCC-a (zbog packova, jedino SCC je bio bolji u pretimeu) ali je nazalost kihnuo.

Vjeruj mi većina ljudi koje sam ja upoznao a jesu na SCC kažu da im je TL znatno bolji i draži - tak je i meni SCC mi se nesviđa zbog loše tražilice.

Ali sad uskoro dolazi SCC v2 pa ćemo vidjeti, stavit će nove kategorije i potpuno novi dizajn i funkcionalnu tažilicu.

Tvt.ro je puška od trackera, skoro pa no ratio :)

Ma meni je najdraži TVT.ro , a TL mi nije bio baš nešto. A nakon onoga sranja su mi se još više zgadili. Boli mene neka stvar za sebe, ali što sam mogao povući sa sobom onoga koji nije bio ni kriv ni dužan mi nije bilo svejedno.

Tvt.ro mi je jedan od najboljih uopće, dobar sadržaj, puno sadržaja sa strane (kalendar serija, opisi, glasovanje za najbolju seriju, preporuke itd.), FL na svakom koraku. A vjerujem da se nisi razočarao kada sam ti ga preporučio.

Inače TV mi je zasad jako dobar - masu sadržaja, teško za seedanje ali ima sitni irc bonus i marketplace za bodove (zatvoren prije nego što sam upao, ali namjeravaju ga opet otvoriti) koji pomažu. Imaju autodownloadere i zasad je sve ok.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Što će vam (svima koji imate više) toliko? Meni je npr. dovoljan TL i ponekad skinem nešto sa TVT.com.

šefe od viška glava ne boli

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

OC-al sam gumenjak (maksimalno konja: 4. snaga motora na ovom videu: 8. Maksimalna brzina: 30km/h. 100% OC) Cool

Samo pazi da ti ne pregoriSmijeh

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
neaktivan
microman kaže...
Oly_E3 kaže...

Samo pazi da ti ne pregoriSmijeh

Vodom hlađen Cool

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Hahaha dobra ti je pent-a ja imam neku tomosovu stalno se gasiSramim se

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
16 godina
neaktivan

Večer svima evo me iz škole ;)

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Vodom hlađen Cool

Treba to vodeno isprobat na PC kanti

Ti prvo istestiraj pa javi ak dela,a ak bu sve OK onda bum i ja prešel na to hlađenje.SmijehCool

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:57 (microman).
17 godina
Šef kaže...

Nemam sve ali imam ih i previše, naravno imam još par želja ali to je teže ostvarivo ;)

Paolo2612 kaže...

Ma meni je najdraži TVT.ro , a TL mi nije bio baš nešto. A nakon onoga sranja su mi se još više zgadili. Boli mene neka stvar za sebe, ali što sam mogao povući sa sobom onoga koji nije bio ni kriv ni dužan mi nije bilo svejedno.

Tvt.ro mi je jedan od najboljih uopće, dobar sadržaj, puno sadržaja sa strane (kalendar serija, opisi, glasovanje za najbolju seriju, preporuke itd.), FL na svakom koraku. A vjerujem da se nisi razočarao kada sam ti ga preporučio.

Inače TV mi je zasad jako dobar - masu sadržaja, teško za seedanje ali ima sitni irc bonus i marketplace za bodove (zatvoren prije nego što sam upao, ali namjeravaju ga opet otvoriti) koji pomažu. Imaju autodownloadere i zasad je sve ok.

Hm nisam upoznat kakvo si sranje imao na TL?

Također, tvt.ro svi hvale stvarno super tracker.

TV imam ali nekoristim.

http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Hahaha dobra ti je pent-a ja imam neku tomosovu stalno se gasiSramim se

Motor star 30 godina ('79. godište), a radi kao nov. Malo više troši i dosta je glasan, ali zato potegne bez problema. Od djelova sam promjenio samo impeler Cool

17 godina
neaktivan
Olji, ima li nešto što nisi OC-ao? Pećnica naprimjer?
16 godina
neaktivan

Ajmo skoro je 22h idemo na drugu temu hahaha

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice