Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.475.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Šef kaže...
Stipe, jesam ja tebi na 'ignore' kad ne odgovaraš? :)
Jeste vidjeli temu 'Plesanje kamere, dim iz automobila...'? Pogledajte post od Sum_of_all_fears-a

Što je bilo šefe? Napiši sad, ne znam na što misliš.

Idem malo shift igrati, poslije ću ti odgovoriti.

17 godina
I.Kk kaže...
BORG kaže...

ola, jel zna netko dobar free Flac/mp3 converter?

Ja mislim da to Format factory može učinit,ali nisam siguran.

Sad budem probao, zahvaljujemCool

http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
neaktivan
Ma potraži iznad, neda mi se opet pisat...
Jeli netko zainteresíran za tvtorrents.com acc?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Plač

Gainwardica je opet počela nešto zezati, šmrc Plač

Baca artefakte, pa se onda sruši u nekoj 3D aplikaciji i postoje dva završetka: 1) Izbaci neki Fatal Error: device unpluged (u tom stilu), 2) Zacrni ekran i sruši Winse Plač

Trenutno sam na 4830-ki Plač

Plač

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Plač

Baca artefakte, pa se onda sruši u nekoj 3D aplikaciji i postoje dva završetka: 1) Izbaci neki Fatal Error: device unpluged (u tom stilu), 2) Zacrni ekran i sruši Winse Plač

Plač

to je zato što si je previše zlostavljao

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Oly_E3 kaže...

Plač

Plač

Kako je onda svoju mlatim,max detalji u igrama i još je overclockirana.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:12 (I.Kk).
18 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Plač

Reklamacija?

16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
P4k1 kaže...
Oly_E3 kaže...

Plač

Plač

Kako je onda svoju mlatim,max detalji u igrama i još je overclockirana.

zato što je on svoju varao sa drugim karticama

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:14 (P4k1).
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Reklamacija?

Nemam pravo na nju više. Ostaje mi jedino ovaj vikend se hebavati s njom. Može biti čak da nije dobro legla u slot, a može biti da je opet pop*zdila.

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
Šef kaže...
Ma potraži iznad, neda mi se opet pisat...
Jeli netko zainteresíran za tvtorrents.com acc?

traderuBelji se

Radi format factory baš coventiram ry coodera u mp3 :D

17 godina
neaktivan
Borg, ti to pratiš, koji je sada tracker najbolji, najtraženiji, itd?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan

Sličnu sam stvar ja imao sa Gainward 9600GT Gloden Sample...

očito su GS-ice malo zeznute, jer ja mislim da Gainward radi neke promjene

kod regulacije napona i voltaže su veće nego kod referentnih kartica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:20 (Penryn).
17 godina
Šef kaže...
Borg, ti to pratiš, koji je sada tracker najbolji, najtraženiji, itd?

Za sto ti treba?

ima ih mali milijun raznih specijaliziranih i generalnih tj za sve :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:19 (BORG).
16 godina
protjeran

Dajte ljudi idem pokrenit Crysis Warhead i ono se uključi i odma izađe ja onak gledam WTF?

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Dajte ljudi idem pokrenit Crysis Warhead i ono se uključi i odma izađe ja onak gledam WTF?

A nije niti grafa blesava, dobro je rekla sustavu što da učini Cool

17 godina
neaktivan
Ma netrebaju mi, nego samo kakvo je stanje sada, kako 'kotira' TL? A prije je bija najbolji, pa kakav je sada, kako stoji na ljestvici najpoželjnijih? On mi je dovoljan za sada pa mi netriba ništa više.
16 godina
protjeran
Oly_E3 kaže...

A nije niti grafa blesava, dobro je rekla sustavu što da učini Cool

ma radio je prije mislim da je do kreka ali ga nigdje nemrem nać..

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Sličnu sam stvar ja imao sa Gainward 9600GT Gloden Sample...

očito su GS-ice malo zeznute, jer ja mislim da Gainward radi neke promjene

kod regulacije napona i voltaže su veće nego kod referentnih kartica.

Uf, da promjene... kompletan PCB, VRM-ovi (ova GS-ica ima više VRM-ova i više MOSFET-a), memorija (mala letencija)

18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ma netrebaju mi, nego samo kakvo je stanje sada, kako 'kotira' TL? A prije je bija najbolji, pa kakav je sada, kako stoji na ljestvici najpoželjnijih? On mi je dovoljan za sada pa mi netriba ništa više.

Nikad on nije bio najbolji. Ali još uvijek odlično kotira među željama. Ima i puno boljih, ali mnogi misle da je on bog i batina i puno se traži. Nešto slično noobovi misle za demonoid.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:24 (Paolo2612).
17 godina
Šef kaže...

generalno gledano i je najbolji, zbog velikog broja saržaja, puno usera, brzine su uvijek max a i pretime je vrlo dobar.

Tl je najbolji za kucnu jer ces sve vratiti bez problema dok kod ostalih trackera će to biti znatno teže.

Paolo2612 kaže...
Šef kaže...

Nikad on nije bio najbolji. Ali još uvijek odlično kotira među željama. Ima i puno boljih, ali mnogi misle da je on bog i batina i puno se traži. Nešto slično noobovi misle za demonoid.

ima boljih što se tiće sadržaja ali sumljam da su brzine velike jedina iznimka je zamunda tamo sve ima i brzine su odlicne ali znamo kakva je sad situacija.

Jedino ak si mislio na IPT on je isto vrlo dobar, pogotovo zbog odrzavanja ratija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:31 (BORG).
17 godina
neaktivan
Paolo, a koji su bolji?

Olji, ja bih sahranio tu zlatnu, ali ČEKIĆEM! :P
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)

Ala kako mi dižu živce ovi čiteri na cod-u

Neznam šta da napišem :)
18 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Uf, da promjene... kompletan PCB, VRM-ovi (ova GS-ica ima više VRM-ova i više MOSFET-a), memorija (mala letencija)

heh, sad je pitanje jel to pametno radit.

Jos davno sam imao Gainward 6600GT GS i izgleda da je imala malo povećane napone

na memorijama a to je dovodilo do povećanog zagrijavanja njih.

Hladnjak je bia neki bezveze, klasika, i memorijice su se jednostavno pregrijale tako da

sad sa tom grafom mogu raditi sve normalno osim gledanja videa ili prikazivanja bilokakvih

3D scena.

Ugl. postaju mi sve draže referentne verzije od tvornički modeliranih.(bar Gainward-ovih) Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:33 (Penryn).
18 godina
neaktivan
BORG kaže...
Šef kaže...

generalno gledano i je najbolji, zbog velikog broja saržaja, puno usera, brzine su uvijek max a i pretime je vrlo dobar.

Tl je najbolji za kucnu jer ces sve vratiti bez problema dok kod ostalih trackera će to biti znatno teže.

Paolo2612 kaže...
Šef kaže...

ima boljih što se tiće sadržaja ali sumljam da su brzine velike jedina iznimka je zamunda tamo sve ima i brzine su odlicne ali znamo kakva je sad situacija.

Ako SCC, stari SCT (R.I.P), TV i još masa norveških i ostalih high level trackera nema brzine onda neznam tko ima...

Čak i TVT.ro rastura (barem za nas) u brzinama (osim kada su neki stari packovi u pitanju, ali i onda je brzina ok)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Može prijevod? SCT, TV, SCC i TVT?
Kako to da su Rumunji tako dobri u tome?
16 godina
neaktivan

Ja sam sa nekog rumunjskog skidao igru 3 dana od 9.36GB i to samo od jednog seedera.Tak da se nemrem požalit...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

Slabog vlasnika ima ta Gainwardica, daj ju meniCool

Šefe, neda mi se sad tražiti, pitaj me sutra preko PM-a...

17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Paolo, a koji su bolji?

Olji, ja bih sahranio tu zlatnu, ali ČEKIĆEM! :P

I ja bi tebe tako sahranio, ali ne mogu, na žalost Smijeh (smajlić koji se smije)

Penryn kaže...
Oly_E3 kaže...

heh, sad je pitanje jel to pametno radit.

Jos davno sam imao Gainward 6600GT GS i izgleda da je imala malo povećane napone

na memorijama a to je dovodilo do povećanog zagrijavanja njih.

Hladnjak je bia neki bezveze, klasika, i memorijice su se jednostavno pregrijale tako da

sad sa tom grafom mogu raditi sve normalno osim gledanja videa ili prikazivanja bilokakvih

3D scena.

Ugl. sve draže mi postaju referentne verzije od tvornički modeliranih. Izlanuo se

A čuj, pametno ili ne, garantiraju mi rad od 3 godine (doduše kako sam maknuo hladnjak potrgao sam joj (himen) garantnu naljepnicu pa samim time nemam pravo na garanciju više. Ja sam došao do zaključka da kupujem samo grafičke najbližih partnera (za ATI je to Sapphire, a za Nvidiju je to EVGA, BFG)

17 godina
Paolo2612 kaže...

Ako SCC, stari SCT (R.I.P), TV i još masa norveških i ostalih high level trackera nema brzine onda neznam tko ima...

Čak i TVT.ro rastura (barem za nas) u brzinama (osim kada su neki stari packovi u pitanju, ali i onda je brzina ok)

Da, SCC ima bolje brzine jer ih većina ima 1gbit boxove i rss skripte.

ali TL ima puno više sadržaja od SCC-a, SCT je bio bolji od SCC-a (zbog packova, jedino SCC je bio bolji u pretimeu) ali je nazalost kihnuo.

Vjeruj mi većina ljudi koje sam ja upoznao a jesu na SCC kažu da im je TL znatno bolji i draži - tak je i meni SCC mi se nesviđa zbog loše tražilice.

Ali sad uskoro dolazi SCC v2 pa ćemo vidjeti, stavit će nove kategorije i potpuno novi dizajn i funkcionalnu tažilicu.

Tvt.ro je puška od trackera, skoro pa no ratio :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 21:37 (BORG).
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Slabog vlasnika ima ta Gainwardica, daj ju meniCool

Čekaj tek sam ju vratio na ploču Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice