Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.390.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobar dan svima!

Bacam se u potragu za nekim hardom od min 1TB. Ovaj od 750 je skoro pun.

Ima li netko kakav prijedlog?

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 12:37 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
F1-IVO kaže...

Dobar dan svima!

Samsung SpinPoint F3 1TB?

Ako možeš uzmeš dva i u RAID 0

Dva bi te došla oko 1400kn, svaki ima 2 ploče tako da je mala vjerojatnost nekakvog uništenja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 12:41 (Penryn).
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Koja je razlika između F1 i F3? Negdje sam pročitao ali sam zaboravio.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Dobar dan svima!

bok,ja nemamIzlanuo se

17 godina
protjeran

A eto...i dalje me neće biti :D . Došo sam samo pozdravit birtijaše.

Ivo, bilo koji WD terabajtni je ok ... uzmi neki eksterni i boli te pipi.

Ili nekaj ovak da sakriješ u "škatulu".

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Penryn kaže...

Koja je razlika između F1 i F3? Negdje sam pročitao ali sam zaboravio.

F3 su ti noviji i imaju manje ploča, tj. gustoća zapisivanja je veća a to znači

da su brži od serije F1.(u BUG-u kažu oko 30%)

A manje ploča još znači i manje zagrijavanje, tiši rad i manju vjerojatnost

da će doći do nekakvih problema.

Evo ja imam F3 500GB, temp mu je trenutno 27C.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 12:59 (Penryn).
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
F3 su ti noviji i imaju manje ploča, tj. gustoća zapisivanja je veća a to znači

da su brži od serije F1.(u BUG-u kažu oko 30%)

A manje ploča još znači i manje zagrijavanje, tiši rad i manju vjerojatnost

da će doći do nekakvih problema.

Evo ja imam F3 500GB, temp mu je trenutno 26C.

Super! Mislim da ću tog i uzet. Ovog ću prodat ili utrpat u kućište (F1 750gb). Bem ti mmoram ću se rješavat hardova jer ovo je previše. Neznam ni sam di šta imam.

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Super! Mislim da ću tog i uzet. Ovog ću prodat ili utrpat u kućište (F1 750gb). Bem ti mmoram ću se rješavat hardova jer ovo je previše. Neznam ni sam di šta imam.

Ili prodaš nekoliko(Osmijeh) tih šta imaš i uzmešHitachi 2TB - u slučaju da ćeš na njemu držat samo

podatke i ako ti nije skupNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 12:53 (Penryn).
16 godina
neaktivan

Pozdrav birtijasi,nego dosta ste tog naspamali od jucerCool

Evo jedan kitteh desktopCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
li prodaš nekoliko(Osmijeh) tih šta imaš i uzmešHitachi 2TB - u slučaju da ćeš na njemu držat samo

podatke i ako ti nije skupNamigiva

Pa nije mi baš jeftinCool ali ovaj od 1TB mi je best buy po mome. Zaletit ću se u Links ovih dana.

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pa nije mi baš jeftinCool ali ovaj od 1TB mi je best buy po mome. Zaletit ću se u Links ovih dana.

Da, Spinpoint F3 od 1TB je definitivno best buy. Ovaj šta ja imam je od 500GB, i zadovoljan sam brzinom, temperaturama,

ali katkad kad radim nešto zahtjevnije malo ga glasnije čujem. No dobro, vjerojatno je to do mog primjerkaIzlanuo se

Spinpoint F3 500GB temperatura Spinpoint F3 500GB temperatura
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 13:05 (Penryn).
16 godina
neaktivan

Dobar dan svima Cool

RIDER
18 godina

Upravo sam lijepo oprao autek... :) Trebal bi i drugog, al ce taj pricekat do sutra :)

17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Da, Spinpoint F3 od 1TB je stvarno best buy. Ovaj šta ja imam je od 500GB, i zadovoljan sam brzinom, temperaturama,

ali katkad kad radim nešto zahtjevnije malo ga glasnije čujem. No dobro, vjerojatno je to do mog primjerkaIzlanuo se

Meni je sistemsi Seagate (zloglasna 7200.11 serija) 320gb a drugi isto taj samo 500gb. Uzeo bi Samsunga od 500 kao sistemski, ovog u externom od 750 ubacio u case kao drugi a oba Seagatea u oglas. Dobri su oni ali vrijeme je da se i Samsungu da prilika:)

rider15 kaže...

Dobar dan svima Cool

I tebi sinko:)

Batista kaže...

Upravo sam lijepo oprao autek... :) Trebal bi i drugog, al ce taj pricekat do sutra :)

Sad uzmi usisavač i dođi mi sobu uredit:)

16 godina
neaktivan

Samsung F3 rulz...ja ga imam, odličan je.

18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Meni je sistemsi Seagate (zloglasna 7200.11 serija) 320gb a drugi isto taj samo 500gb. Uzeo bi Samsunga od 500 kao sistemski, ovog u externom od 750 ubacio u case kao drugi a oba Seagatea u oglas. Dobri su oni ali vrijeme je da se i Samsungu da prilika:)

Mislim da ti je F3 od 500GB naj-izbor za sistemski..jeftin,brz,hladan..jedino je meni moj malo glasniji, neznam

jel inače tako..al ono, nije ništa extra glasno.

16 godina
neaktivan

Wd raptor nabaviCool

17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Mislim da ti je F3 od 500GB naj-izbor za sistemski..jeftin,brz,hladan..jedino je meni moj malo glasniji, neznam

jel inače tako..al ono, nije ništa extra glasno.

Ma nisam ja tako osjetljiv na glasnoću:)

stipica_zd kaže...

Wd raptor nabaviCool

Ma neee...2 ssd-a u raidu pa nek leti....u pm:)

16 godina
protjeran

'dan buggeri.. šta se radi?

Bosh Da BesT!
18 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Wd raptor nabaviCool

haha, bolje neki SSD od 64GB samo za windowse..

btw. stipice, jel tebi ta F3-ca ikad počne malo glasnije raditi?

Ja svog ne čujem sve dok ne počnem prebacivat podatke i tome slično..

17 godina

Pa sta vi trpate na te diskove?Osmijeh

Meni je ovaj Seagate od 320 gb dovoljan,sve sto mi treba je na njemu a imam jos praznog 211 gigi.

Na njemu su 5 igri,5 instalacija istih,20-tak filmova,pokoji tekst dokument u kojem cuvam passworde za trackere itd.Smijeh

A na Maxtora stavljam programe,na njih nemogu ni 5 gigi izgubit tak da,kaj ce mi vise od tog Nevinašce

Keep this topic alive!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Meni je ovaj Seagate od 320 gb dovoljan,sve sto mi treba je na njemu a imam jos praznog 211 gigi.

Na njemu su 5 igri,5 instalacija istih,20-tak filmova,pokoji tekst dokument u kojem cuvam passworde za trackere itd.Smijeh

A na Maxtora stavljam programe,na njih nemogu ni 5 gigi izgubit tak da,kaj ce mi vise od tog Nevinašce

LOL ja za sve imam addon Sxipper ili prek maila pogledam a vecinom mi je isti pass skoro pa znam napamet gdejs am se regal prije 3 godine i znam pass Cool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Penryn kaže...

haha, bolje neki SSD od 64GB samo za windowse..

btw. stipice, jel tebi ta F3-ca ikad počne malo glasnije raditi?

Ja svog ne čujem sve dok ne počnem prebacivat podatke i tome slično..

Meni ne, bar koliko sam ja skužio. Još mi komp stoji vani, izvan kućišta tako da mi je važno da je što tiše.

Ali zasada nije bilo problema.

17 godina
Fake_Alert kaže...
luckyluke kaže...

LOL ja za sve imam addon Sxipper ili prek maila pogledam a vecinom mi je isti pass skoro pa znam napamet gdejs am se regal prije 3 godine i znam pass Cool

Problem je kaj ja imam 3 maila pa nije bas lako popamtiti sve to,fuckaj ga Nevinašce

Keep this topic alive!
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...

I meni je tako, ali ja imam samo 1 od 300GB, pa sad skupljam para (skupljam ja para za svaštaBelji se, mogo sam si već kuću izgraditNamigiva) ću si kupit isti samo od 600GB

Bosh Da BesT!
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Fake_Alert kaže...
luckyluke kaže...

Problem je kaj ja imam 3 maila pa nije bas lako popamtiti sve to,fuckaj ga Nevinašce

Pa kaj ce ti pak 3 maila..Imam ja od msna,gmail i od stare onaj free mail a gmail je sam za mene i vise mi netreba,a msnov nit ne gledam jer mi tam sam spammaju ko vi ovdjeSmijeh

17 godina
Fake_Alert kaže...

Pa kaj ce ti pak 3 maila..Imam ja od msna,gmail i od stare onaj free mail a gmail je sam za mene i vise mi netreba,a msnov nit ne gledam jer mi tam sam spammaju ko vi ovdjeSmijeh

Imam dva hotmail accounta.

Prvo sam imao jednog ali na njega je dolazilo u inbox previse spamm novosti sa FB-a kojeg,srecom,vise ne koristim(stoji blokiran)

Zato sam napravio drugi jer ja budala nisam znao da se emailovi sa FB-a mogu iskljuciti.Nevinašce

Treci,gmail je zbog THR-a Osmijeh

Keep this topic alive!
17 godina
neaktivan

Jel ima još kakva zgodna igrica poput gamebiz-a, da se radi o kompovima i sl. ?

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
16 godina
protjeran

zna netko neki program sa kojim mogu videe uređivat al onak hebački Osmijeh??

Bosh Da BesT!
16 godina
neaktivan

evo ja odigra koju misiju B:BC2 i moram reč da je igra odlična

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice