Dobar dan svima!
Bacam se u potragu za nekim hardom od min 1TB. Ovaj od 750 je skoro pun.
Ima li netko kakav prijedlog?
Dobar dan svima!
Dobar dan svima!
Samsung SpinPoint F3 1TB?
Ako možeš uzmeš dva i u RAID 0
Dva bi te došla oko 1400kn, svaki ima 2 ploče tako da je mala vjerojatnost nekakvog uništenja.
Koja je razlika između F1 i F3? Negdje sam pročitao ali sam zaboravio.
Dobar dan svima!
bok,ja nemam
Koja je razlika između F1 i F3? Negdje sam pročitao ali sam zaboravio.
F3 su ti noviji i imaju manje ploča, tj. gustoća zapisivanja je veća a to znači
da su brži od serije F1.(u BUG-u kažu oko 30%)
A manje ploča još znači i manje zagrijavanje, tiši rad i manju vjerojatnost
da će doći do nekakvih problema.
Evo ja imam F3 500GB, temp mu je trenutno 27C.
da su brži od serije F1.(u BUG-u kažu oko 30%)
A manje ploča još znači i manje zagrijavanje, tiši rad i manju vjerojatnost
da će doći do nekakvih problema.
Evo ja imam F3 500GB, temp mu je trenutno 26C.
Super! Mislim da ću tog i uzet. Ovog ću prodat ili utrpat u kućište (F1 750gb). Bem ti mmoram ću se rješavat hardova jer ovo je previše. Neznam ni sam di šta imam.
Super! Mislim da ću tog i uzet. Ovog ću prodat ili utrpat u kućište (F1 750gb). Bem ti mmoram ću se rješavat hardova jer ovo je previše. Neznam ni sam di šta imam.
Ili prodaš nekoliko(
) tih šta imaš i uzmešHitachi 2TB - u slučaju da ćeš na njemu držat samo
podatke i ako ti nije skup
Pozdrav birtijasi,nego dosta ste tog naspamali od jucer
Evo jedan kitteh desktop
) tih šta imaš i uzmešHitachi 2TB - u slučaju da ćeš na njemu držat samo
podatke i ako ti nije skup
Pa nije mi baš jeftin
ali ovaj od 1TB mi je best buy po mome. Zaletit ću se u Links ovih dana.
Pa nije mi baš jeftin
ali ovaj od 1TB mi je best buy po mome. Zaletit ću se u Links ovih dana.
Da, Spinpoint F3 od 1TB je definitivno best buy. Ovaj šta ja imam je od 500GB, i zadovoljan sam brzinom, temperaturama,
ali katkad kad radim nešto zahtjevnije malo ga glasnije čujem. No dobro, vjerojatno je to do mog primjerka
Dobar dan svima 
Upravo sam lijepo oprao autek... :) Trebal bi i drugog, al ce taj pricekat do sutra :)
ali katkad kad radim nešto zahtjevnije malo ga glasnije čujem. No dobro, vjerojatno je to do mog primjerka
Meni je sistemsi Seagate (zloglasna 7200.11 serija) 320gb a drugi isto taj samo 500gb. Uzeo bi Samsunga od 500 kao sistemski, ovog u externom od 750 ubacio u case kao drugi a oba Seagatea u oglas. Dobri su oni ali vrijeme je da se i Samsungu da prilika:)
Dobar dan svima 
I tebi sinko:)
Upravo sam lijepo oprao autek... :) Trebal bi i drugog, al ce taj pricekat do sutra :)
Sad uzmi usisavač i dođi mi sobu uredit:)
Samsung F3 rulz...ja ga imam, odličan je.
Meni je sistemsi Seagate (zloglasna 7200.11 serija) 320gb a drugi isto taj samo 500gb. Uzeo bi Samsunga od 500 kao sistemski, ovog u externom od 750 ubacio u case kao drugi a oba Seagatea u oglas. Dobri su oni ali vrijeme je da se i Samsungu da prilika:)
Mislim da ti je F3 od 500GB naj-izbor za sistemski..jeftin,brz,hladan..jedino je meni moj malo glasniji, neznam
jel inače tako..al ono, nije ništa extra glasno.
Wd raptor nabavi
jel inače tako..al ono, nije ništa extra glasno.
Ma nisam ja tako osjetljiv na glasnoću:)
Wd raptor nabavi
Ma neee...2 ssd-a u raidu pa nek leti....u pm:)
'dan buggeri.. šta se radi?
Wd raptor nabavi
haha, bolje neki SSD od 64GB samo za windowse..
btw. stipice, jel tebi ta F3-ca ikad počne malo glasnije raditi?
Ja svog ne čujem sve dok ne počnem prebacivat podatke i tome slično..
Pa sta vi trpate na te diskove?
Meni je ovaj Seagate od 320 gb dovoljan,sve sto mi treba je na njemu a imam jos praznog 211 gigi.
Na njemu su 5 igri,5 instalacija istih,20-tak filmova,pokoji tekst dokument u kojem cuvam passworde za trackere itd.
A na Maxtora stavljam programe,na njih nemogu ni 5 gigi izgubit tak da,kaj ce mi vise od tog 
Meni je ovaj Seagate od 320 gb dovoljan,sve sto mi treba je na njemu a imam jos praznog 211 gigi.
Na njemu su 5 igri,5 instalacija istih,20-tak filmova,pokoji tekst dokument u kojem cuvam passworde za trackere itd.
A na Maxtora stavljam programe,na njih nemogu ni 5 gigi izgubit tak da,kaj ce mi vise od tog 
LOL ja za sve imam addon Sxipper ili prek maila pogledam a vecinom mi je isti pass skoro pa znam napamet gdejs am se regal prije 3 godine i znam pass 
haha, bolje neki SSD od 64GB samo za windowse..
btw. stipice, jel tebi ta F3-ca ikad počne malo glasnije raditi?
Ja svog ne čujem sve dok ne počnem prebacivat podatke i tome slično..
Meni ne, bar koliko sam ja skužio. Još mi komp stoji vani, izvan kućišta tako da mi je važno da je što tiše.
Ali zasada nije bilo problema.
LOL ja za sve imam addon Sxipper ili prek maila pogledam a vecinom mi je isti pass skoro pa znam napamet gdejs am se regal prije 3 godine i znam pass 
Problem je kaj ja imam 3 maila pa nije bas lako popamtiti sve to,fuckaj ga 
I meni je tako, ali ja imam samo 1 od 300GB, pa sad skupljam para (skupljam ja para za svašta
, mogo sam si već kuću izgradit
) ću si kupit isti samo od 600GB
Problem je kaj ja imam 3 maila pa nije bas lako popamtiti sve to,fuckaj ga 
Pa kaj ce ti pak 3 maila..Imam ja od msna,gmail i od stare onaj free mail a gmail je sam za mene i vise mi netreba,a msnov nit ne gledam jer mi tam sam spammaju ko vi ovdje
Pa kaj ce ti pak 3 maila..Imam ja od msna,gmail i od stare onaj free mail a gmail je sam za mene i vise mi netreba,a msnov nit ne gledam jer mi tam sam spammaju ko vi ovdje
Imam dva hotmail accounta.
Prvo sam imao jednog ali na njega je dolazilo u inbox previse spamm novosti sa FB-a kojeg,srecom,vise ne koristim(stoji blokiran)
Zato sam napravio drugi jer ja budala nisam znao da se emailovi sa FB-a mogu iskljuciti.
Treci,gmail je zbog THR-a 
Jel ima još kakva zgodna igrica poput gamebiz-a, da se radi o kompovima i sl. ?
zna netko neki program sa kojim mogu videe uređivat al onak hebački
??
evo ja odigra koju misiju B:BC2 i moram reč da je igra odlična