Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.530.932
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Da li postoji nesto kao CROSSLI, da se mogu uparit nvidia i (sr)ati odjednom? :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Kaj ti to sad znaci?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Da li postoji nesto kao CROSSLI, da se mogu uparit nvidia i (sr)ati odjednom? :D

Kako da ne, a poslije toga svi lijepo odemo u ležaljku i probudimo se ko avatar i trčimo i skačemo po šumama i gorama Lijepe Naše

Q----e sad jel ovo zadnja ili predzadnja godina vidit ćemo uskoro...
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

to ti minoza sa foruma ima, 5870+9800

17 godina
neaktivan
zero otisao malo ''na kvasinu'' :P :D
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
zero otisao malo ''na kvasinu'' :P :D

zero prisebniji nego ikad

Q----e sad jel ovo zadnja ili predzadnja godina vidit ćemo uskoro...
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Kako da ne Belji se

RIDER
17 godina
neaktivan
Mitsuoka, i jel to sljaka?
Zero, sorry, ali došlo mi da nekog sprdam malo, pa sam tebe odabrao kao žrtvu :D
17 godina
neaktivan
Eto, zero, sad za sebe pricas u 3. licu, imas neke podvojene licnosti? Kao, 3 od 4 glasa u glavi govore mi da sam normalan, jel?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mitsuoka, i jel to sljaka?
Zero, sorry, ali došlo mi da nekog sprdam malo, pa sam tebe odabrao kao žrtvu :D

yap koliko sam ga skuzija koristi nVidiu za physx a HD5870 je glavna za odrzavanje FPS-a u ostalim segmentima igre

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Pozdrav ljudi šta se radi?

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
17 godina
neaktivan

Radi se custom hladnjak za proc, eto što...

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
17 godina
neaktivan

Evo prvotnog rezultata, nije niš za hvalit se previše...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1080449

Prodajem razne računalne komponente, sastavljam konfiguracije i ponude, detekcija i otklanjanje kvarova, čišćenje računala od virusa, reinstalacija Windowsa i drugih OS-a. Obratite mi se na PM.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 15:52 (RoyalBlood).
17 godina
neaktivan
Baš da mi je vidit taj Crossli užívo. To bi Oly triba sebi složit.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Baš da mi je vidit taj Crossli užívo. To bi Oly triba sebi složit.

Misliš uparivanje ATI + Nvidia ili bilo koji GPU + bilo koji GPU? To radi preko jednog određenog kontrolera (ne znam mu ime sada, ali MSI je pokazao na svojoj ploči kako to radi). Inače ja se držim CF-a Cool

Ime čipseta je Lucid Hydra 200 Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 16:34 (Oly_E3).
17 godina
neaktivan

Evo to je ova ploča

LINK

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
18 godina

Jako je zanimljiva ta fora s Hydrom, ali ja iz principa ne bi napravio takav sistem... Osim ako bi morao zbog posla...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 16:36 (Batista).
17 godina
neaktivan
Ljudi sta se radi? Evo ja na mobu doso zbog one teme o eseju iz hrv jezika. Sta ima novo? Btw jel zna ko ovdje sta ce bit u eseju =)
Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Jako je zanimljiva ta fora s Hydrom, ali ja iz principa ne bi napravio takav sistem... Osim ako bi morao zbog posla...

Da nije loše, dosta je flaksibilna... Valjda će srediti drivere i sve to za nju, ali mislim da je malo bezveze kombinirati tako grafe (pa svi znamo da ATI i Nvidija ne idu pod istu haubu Cool)

18 godina
neaktivan

ja pišem sutra probu tog eseja iz hrvatskog, da pravo kažem neznam ni kako to izgleda ni o kojim se sve knjigama piše.

A life? Cool! Where do I download one of those?
17 godina
neaktivan

Nego da vam kažem što trenutno igram Cool

Sjetio sam se jedne avio simulacije čiji demo sam oprobao tamo negdje 2003. Radi se o JetFighteru V Cool. Malo sam nafrizirao grafiku preko CCC-a (32x kombinirani AA, 16x AF itd.) i ne izgleda uopće tako stara. Hehe par SS-ova postam večeras kada budem imao slobodnog vremena Cool. HAWX mi je sjeo samo zbog dobre grafike i pogleda kroz kokpit, inače je totalno bezvezan pored ove (i naravno starih veterana: F22 Lightning 3, F-16 Multirole Fighter i Mig-29 Fulcrum, mislim da mi niti jedna više ne radi) Cool

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Batista kaže...

Da nije loše, dosta je flaksibilna... Valjda će srediti drivere i sve to za nju, ali mislim da je malo bezveze kombinirati tako grafe (pa svi znamo da ATI i Nvidija ne idu pod istu haubu Cool)

ali minoza ima nesto drugo ne Hydru... pogledaj u mislim Metro 2033 temi, zadnja strana

17 godina
neaktivan

Ja bi koristio Nvidijicu za foldanje a Aticu za igranje :)

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

ali minoza ima nesto drugo ne Hydru... pogledaj u mislim Metro 2033 temi, zadnja strana

Ma ima onu Nvidijicu za Physix... To može svatko staviti i na bilo koji chipset... To su dva potpuno različita sustava (mogu i ja kod sebe staviti jednu Nvidiju za fiziku, ili neki stari Agea akcelerator za fiziku)

16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

ja pišem sutra probu tog eseja iz hrvatskog, da pravo kažem neznam ni kako to izgleda ni o kojim se sve knjigama piše.

ja isto, valda sutra sve srednje pišu tu "probnu maturu" kak su je kod nas nazvali. jel zna neko više o tom, npr šta bi moglo bit??

@ BF BC 2
17 godina
protjeran

Što mislite o nadolazećim Nvidiama? Pogotovo me zanima ako itko namjerava uzeti si GTX470? Čuo sam da je OK kartica i da će biti pristupačna za neke pare ko' HD5850 koju sada koristim. Se to isplati uzimat? Ovako ja malo volim češće grafičke mijenjati pa se malo doma igram testera!Belji se Još kad počnem malo reviewe pisati po netu kad malo naučim...

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 17:03 (stoncin3).
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Što mislite o nadolazećim Nvidiama? Pogotovo me zanima ako itko namjerava uzeti si GTX470? Čuo sam da je OK kartica i da će biti pristupačna za neke pare ko' HD5850 koju sada koristim. Se to isplati uzimat? Ovako ja malo volim češće grafičke mijenjati pa se malo doma igram testera!Belji se Još kad počnem malo reviewe pisati po netu kad malo naučim...

Ako foldaš onda ti se isplati :D

Ako ne onda nezz....

17 godina
neaktivan
Jurluče, i ja pišem to sutra, a teme ću pogledat poslije koje su. Jesi skinuo zadnju Operu Mini?
17 godina
neaktivan
...zaboravio sam što sam htio reć...
17 godina
protjeran

Ja mis za igre nove. Oće to imati konačno DX11? Ja nezz jer ionako je ova mi sasvim dost, a i clockam pa je i preko previše! Možda za Crysis2 bude potrebna jer mi brat to voliSmijeh

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice